Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Just Him .. » 1

Just Him ..

18 jan 2010 - 17:10

822

0

226



1

enjeeuujj :P

Een paar zwarte ogen keken me aan, en ik staarde terug, natuurlijk zou ik terugstaren, wat wilde ik anders doen? Verdomme, hij staarde alleen maar. Kom hier heen en maak een praatje met me, komopp! Dacht ik, en zodra ik het dacht kwam hij.. God, hij kwam! Wat moest ik doen, wat ging ik zeggen? “Hey, ik ben Jared, en k vind je eigenlijk heel erg leuk, zou je met me uit willen”¯ ik staarde hem aan, sprakenloos op dat moment. En op dat moment gebeurde het. Wat zou er erger kunnen zijn dan gestoord worden op het moment waar je heel je leven al naar uit kijkt. Oké misschien niet heel mijn leven, maar een paar jaar. Nouja hoe dan ook, ik hoorde het “…rond de 19 graden, en een beetje bewolkt.”¯ Ik opende met moeite me ogen, en strekte me arm al uit om een stomp aan m’n radiowekker te verkopen en terug te gaan slapen. Maar op dat moment ging m’n telefoon af, ik keek naar m’n scherm om te kijken wie er belde. Sofie. Natuurlijk, wie kon het anders zijn? “Soof, wat is er?”¯ vroeg ik slaperig. “Hoooii”¯ zei sofie opgewekt, lekker, ze was dus allang op, en was van plan mij wakker te houden. “He, ik weet hoe jij bent, jij bent nu zeker al aan het mopperen omdat je verder wilt slapen, maar ik ken je, Kim, je gaat nu terug slapen, daaarna ziekmelden, en daarna mij de schuld staan geven.”¯ Zei ze. Ik wist dat ze gelijk had, maar toch keek ik slaperig naar mijn kussens. “Je gaat nu opstaan en loopt naar de badkamer om je gezicht te wassen..”¯ hoorde ik haar verdergaan. Dit was zo gemeen. Ze wist als geen ander dat ik niet terug zou kunnen slapen als ik m’n gezicht had gewassen. Je zou denken, “hang dan op!”¯ jaa, zou je wel willen, Als je soof kende, zoals ik kende, zou je weten dat ze aan je deur zou komen. Dat zou ze er voor over voor hebben, al wonen we in dezelfde straat. Hoe dan ook, ik stond dus op en ging naar de badkamer. Ik zei: “Hej soof, ik zie je strx om 8 uur voor de deur, ik ben al wakker don’t worry.”¯ Ze snoof en hing op. Ik ging dus voor de spiegel staan en deed alles wat moest, zoals aankleden, makeup, tandenpoetsen, ontbijten enz.enz.

Ik zette m’n fiets op slot en keek de schoolplein rond, geen teken van Jared.
O natuurlijk, k heb je nogniet vertelt over Jared, nou Jared is dus zegmaar de jongen waar ik verliefd op ben, Al 2 jaar! Maar hij heeft geen enkel idee van mijn bestaan af. Oke, af en toe vraagt hij iets, van “hee, weet je hoelaat we uitzijn”¯ of “hee, leg mij dit is uit, ik k snap het niet”¯ met andere woorden bedoelt hij daar eigenlijk mee “geef de antwoorden is”¯ Maarja, ik doe het graag, voor hém. Ik zou naar hem toe kunnen gaan, om te gaan zeggen dat ik wat voor hem voelde.
Maar nee, toch niet, Vorige jaar, op de laatste schooldag was ik het wel van plan te doen, maar op dat moment zag ik hem staan met een meisje waar ik een hekel aan heb. Ze waren hard aan het lachen en grappen maken, en ik had al gehoort dat die meisje ( Serena ) haar zinnen op Jared had gezet, Hoe die 2 zijn, nou, Jared is een knappe jonge, Maar hij doet niet veel, hij is ook niet wat je noemt “populair”¯ of iets dergelijks, hij is gewoon: een mooie jonge. Teminste, zo dacht ik het, zo dacht iedereen het. Hoe dan ook, Serena is een boosaardige type, niet héél mooi maar ook niet heel lelijk, maar als ze d’r zinnen op iets zet, krijgt ze het ook, mééstal, maar Jared is geen type om op Serena te vallen, nee toch?

Ik keek nog wat verder rond om een teken te zien van Jared, maar ik zag niks. We wilde naar ons gebruikelijke plek lopen toen ik Yasmin zag aankomen, we raakte aan de praat en Sofie gebaarde dat ze vast liep. Ik vertelde een hele verhaal over hoe het was in Italië, wat ik er had gedaan enzo, toen ik getik op mijn schouder voelde, ik draaide me niet om, omdat ik zo een vermoede had dat het Sofie was. Hoe kom ik het weten? Dus ik vertel heel enthousiast mijn verhaal en ik voel opnieuw getikt, Ik begon me zwaar geirriteert te voelen. Maar ik draai me niet om. Ik ga verder. En als ik klaar ben voel ik opnieuw getik. Ik zeg terwijl ik me omdraai”¯SOOF KAN J….”¯ Ik kan niet verder, het lukt niet. Ik sta verstijfd, en ik schaam me. Want de ogen waar ik in kijk, zijn niet de ogen van Sofie, maar de zwarte ogen die ik vanochtd in m’n droom had gezien. Het was Jared.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.