Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Just Him .. » 5

Just Him ..

18 jan 2010 - 17:12

881

0

168



5

De volgende dagen waren vreemd.. Sean en ik waren naar het strand van Lapush gegaan om te gaan picknicken, weet je wel. Voordat we de winter verwelkomen, het was koud, maar ook grappig. < Haha, niet te geloven, wat een slaapkop ben jij > lachte hij. < Ja, haha, maar ik was echt al 29 uur wakker, weet je hoe vermoeit je dan bent jonge > < Ach, man, k wilde hier niet over beginnen, maar heb je Jared nog gezien> Als ik dacht aan de afgelopen dagen.. jaa, ik had hem eigenlijk heel veel gezien, maar wat moet je ook, als je naast hem zit. < Ja, Heb je hem zien groeien? O mijn good, hij is zeker anderhalf kop gegroeid, en hij was niet eens klein! > Ik denk dat hij rond de 1 meter 87/89 ofzo is, eigenlijk is dat wel goed, want ik ben 1,85, best lang dus, nee, dit mocht ik niet denken van me zelf, ik verbande de gedachten en keek Sean aan, hij stond naar me te grijnzen. < wat ? > vroeg ik, en grijnsde terug. < Zullen we een koude douche nemen? > ik keek hem verbaasd aan, < nu? Het is ijskoud knul, zet het maar uit je hoofd! > lachte ik maar wel zachtjes, omdat er mensen langs kwamen.. mensen? Het waren er eigenlijk maar 2, een jongen die bij ons op school zit, volgens mij heet hij Jacob, en een meisje dat ik nog nooit eerder had gezien, ze was wel knap. Op dat moment schrok ik wakker van mijn gedachten, Sean had me bij m’n arm vastgepakt en sleurde me mee. < nee, sean, komop het is ijskouud! > Ik was best sterk voor een meisje, maar tog was hij sterker. < komop kim, het word lachen. > En toen stond ik er tot mijn knieën in, omg, kouud dat het was, je wilt het niet geloven, k zweer het, het was gewoon ijs! Sean barste in lachen uit. Ik duwde hem een beetje erg had, en omdat hijtoch al aan het lachen was verloor hij zijn evenwicht, hij viel in het water! Je had zijn kop moeten zien! Omg, ik barste ook uit, en lachte me kapot. Sean vond het blijkbaar niet zo leuk meer, hij probeerde mij ook te laten vallen, maar ik was sneller, althans dat dacht ik, ik rende zo hard ik kon het water uit. Naar ons picknick plekje. Ik dacht dat hij nog ergens in het water was, dus ik stopte op ons picknick spullen opteruimen. En op dat moment pakte Sean me vast bij m’n pols, en trok me mee < Kom mee, juffie, jij gaat lekker een kopje onder. > zei hij, hij probeerde boos te klinken, maar ik hoorde dat hij moest lachen. Ik was echt niet van plan een kopje onder te gaan, dus ik ging maar zitten zodat hij me niet verder kon trekken. Maarja, heb ik je al vertelt dat Sean vroeger op fitniss zat? Hoedanook Op dat moment was ik dat helemaal vergeten, totdat hij me optilde natuurlijk. Ik kon geen kant meer op. < SEAN, ik smeek het je, laat me gaan > hij zij niks, maar liep met mij in z’n armen het water in, ik kon er niks aan doen, ik gilde zo hard ik kon, En hij liet me los, om zijn oren vast te pakken. En ik plonsde neer. O, Jezus, het water was zóóó koud! We bleven een tijdje door spetteren, todat we helemaal doorweekt waren.

< Zeg, heb jij het niet koud?> vroeg ik aan Sean. < Jawell. > zei hij , en ik hoorde z’n stem trillen. We zaten inmiddels op de fiets, terug naar zijn huis. Toen we de fietsen achterom deden vroeg hij of k droge kleren wilde. < van je zusje zeker, ik dacht het niet jonge, k ga zo wel naar huis. > Toen we binnen kwamen maakte mijn hart een sprong, het was een vertrouwde sprong, want het was dezelfde sprong als dat m’n hart maakte als ik Jared zag/hoorde. Weetje nu ik weer aan Jared denk, hij is echt onuitstaanbaar. Hij maakt van ieder ding een probleem, en ik ben meestal de persoon die aardig begint te doen, jeweetwelwaarom. En hij doet er steeds argghh.. moeilijk over, en gaat ie ruzie maken, maar Sean heeft gezegt dat k het niet moet doen, dat je net zo moeilijk ga dan, en niks aardigs meer tegen hem ga zeggen. < Nee, verdomme je snapt het niet, > werd er geschreeuwd, en het was de stem van Jared. < uhmm. Ik denk dat ik ongelegen kom, ik kom later wel terug oke? > zei ik tegen Sean. < K wil zeggen, ach blijf asje blieft even iets drinken, maar ik weet dat je vlucht van Jared, dus ik zeg nks > <dankjewel sean > zei k en gaf hem vluchtig een kus op z’n wang.

Ik trok de voordeur achter me dicht en wilde verder lopen, toen m’n sleutels viel, ik bukte op het te oprapen en ging weer rechtopstaan. BOEM, shit,dat was de deur die achter me dichsloeg. Jared knalde tegen me aan , en niet zo rustig, en liep door. < mag best wat rustiger hoor> Schreeuwde ik hem na. < Hou je bek kutwijf. > schreeuwde hij. Omg, wat een chagerijn, ik keek hem na, omg, hij was helemaal aan het trillen van woede, ik was eigenlijk best blij, want dit betekende dat hij ruzie had met Serena, de heks.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.