Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Just Him .. » 9

Just Him ..

18 jan 2010 - 17:13

1555

0

270



9

Ik had heel de nacht geen oog dicht gedaan, heel de nacht lang hebben de vlinders in me buik gefladderd, Ik had zó een slaap, aan de ene kant wilde ik uitslapen maar als ik dacht aan hoe Jared naar me grijnsde, kon ik het gewoon niet. Ik keek op mijn telefoon en zag dat het 7 uur was, tijd op optestaan dus, dit ging lekker, mooi begin van een mooie dag, dusniet. Waarschijnljk val ik straks in slaap op de fiets ofzo, of straks naast Jared. O god nee! Asjblieft niet. Ik stond op, waste mijn gezicht, poetste mijn tanden en deed wat make-up op, gewoon eyeliner en mascara, afen toe deed ik dat wel eens, í¡ls ik er zin in had. Daarna trk ik mijn kleren aan en stijleerde mijn haren. Ik pakte mijn tas in, pakte mijn mobiel en ging naar beneden. Ik at een broodje en zag op de klok dat het al 10 voor 8 was. Ik hoorde de bel gaan en deed de deur open. Ik zag sofie flauwtjes naar me kijken. < Wat is er ? > vroeg ik, en ze glimlachte. < volgens mij moet ik dat aan jou vragen, waar was je gistere heel de dag? Ik kreeg een telefoontje van je vader, en ik zei dat je niet bij mij was. En to..> O god, wat ging ik zeggen? < Nou we gingen gewoon naar de strand, Sean, Serena, > ze trok haar wenkbrauwen op bij het horen van die kreng. < en Jared > < wat? > vroeg ze, en keek me vreemd aan. < Wat hebben jullie gedaan? > Gewoon, zoals ik zei, naar de strand, gezwommen > < Kom op kim! Meer details, ik ben je beste vriendin geen geheimen,komop! > O god, wat ging ik zeggen? Hij keek me jaloers aan en daarna zoende hij Serena? Of pakte me bij de polsen en smeet me het water in ? Daarna deed hij ineens aardig en ik werd helemaal vrolijk en zwaaide kort naar hem, toen grijnsde hij, en daarom heb ik nu zo een zin om naar school te gaan? O my god, ik voelde de moed naar me schoenen zakken, hoe kon ik zo achterlijk zijn? Dit betekend helemaal niks. < niks interessants, anders zou ik het tog wel vertellen. > zei ik opeens verveeld. Ik had geen zin meer in school, of Jared. Ik kreeg tegen mijn wil de beeld te zien van Serena en Jared, helemaal aan het zoenen. < hee, ga je nu terug naar binnen ? > vroeg Sofie, < ja, we hebben nog 10 minuten > zei ik nog steeds verveeld. Ze greep me bij mijn arm en keek me strak aan < Kim, en nu eerlijk, wat is er gebeurt? > ik zuchte en vertelde alles. < en ja.. en nu voel ik me zo stom, ik bedoel, je wordt toch niet blij als iemand naar je grijnst > Kim omhelsde me en trok me mee, < We gaan, we zien wel wat er allemaal gebeurd. > ik glimlachte. < oké > zei ik, en liep de deur uit, naar school toe.

Eenmaal op school keek ik niet rond, maar strak naar mijn fiets, ik die ik op slot probeerde te zetten, toen ik daarmee klaar was, keek ik nog niet rond, maar alweer strak naar de grond. < hij is er niet hoor > zei sofie lachend. < echt niet? > fluisterde ik. < nee, je mag nu wel weer gewoon kijken > ik keek haar aan en moest lachen. We liepen samen naar ons plek en gingen tegen een muur aan staan. Sofie raakte met Mia aan de praat en ik keek rustig rond, tot dat ik Sean zag komen. < He Cupido > riep hij terwijl hij grijnsde. Ik schudde mijn hoofd en liep naar hem toe. < He Sean alles goed ?> Hij glimlachte schaapachtig en knikte met zijn hoofd, ik trok mijn wenkbrauwen samen en keek hem aan < wat? > < Jared heeft het gisteren weer uitgemaakt met Serena. > normaal zou hij mij dit nieuws lachend en blij doorgeven. Maar nu leek hij eerder beetje boos. Maar daar maakte ik mij niet druk over, want op dat moment kwam Jared aan gereden, hij had waarschijlijk een moter gekocht.. Mooi ding was het. Ik verstopte me beetje voor Sean en ik zag hem rondzoeken, ik hoopte dat hij mij aan het zoeken was, maar kreeg er niet veel de tijd voor, want toen keek hij mij aan, en hij grijnsde weer breed naar me. O mygot,omygod, mijn hart springt zowat uit mijn borst. Ik glimlach naar hem en kijk Sean dan weer aan. Hij kijkt niet zo blij. < hé wat is er? > vroeg ik hem < niks,> zegt hij en hij grijnst. Hij werpt een blik naar Jared en schud heel lichtjes zijn hoofd. En toen ging de bel, ik liep alleen naar mijn kluis toe en pakte mij etui eruit, toen zette ik me schrap en liep naar ons leslokaal.

Hij zat er nog niet. Dat was de eerste wat me opviel. Dus ik ging maar zitten en deed mijn map open, en pakte mijn Engels boek tevoorschijn. Ik keek wat in de rond en vroeg me af of hij wel zou komen. Toen kwam hij binnen, en mijn hart maakte z’n nieuwe sprong. Zodra hij binnenkwam keek hij naar mij, hij nam niet eens de moeite eersrt naar de leraar te kijken, o god, hij kijkt echt naar mij! Ik voel de vlinders weer fladderen. Hij kwam naast me zitten en keek me aan. < He > zei hij. O god, wat als ik nu nou van de zenuwe iets heel stoms ga zeggen, lepel ofzo. O god! Ik probeer mezelf te kalmeren en zeg : < hoi > hij lacht weer naar me en ik moet terug lachen. < Nog thuisgekomen vanavond ? > zeg ik en kijk hem aan, bang dat hij weer iets bots gaat zeggen. < Haha, ja natuurlijk, ik zou eigenlijk aan jou moeten vragen : Heb je de weg nog gevonden gisteren?> < haha, die zit. Je hebt gelijk, ik heb heel lang gelopen, ik dacht dat er nooit een einde zou komen. En al helemaal toen mijn benen het bijna begaven van de kou. > O my god, wat sta ik allemaal uit te kramen. O god hij lacht, hij lacht me zeker uit, o shit, hij lacht me uit! < slimmert > lacht hij nogsteeds < Je had maar JARED hoeven schreeuwen en ik was je wel komen helpen. > ik ga een shock in. Ik ben niet meer in staat iets te zeggen, ik knik alleen maar. Ik durf hem niet aan te kijken, daarom kijk ik maar naar Sofie, maar mijn blik kruist tegen mij wil met die van Serena en ik zie haar mij vernietigend aankijken. Ik wend mij blik snel af en besluit naar de leraar te kijken, als ik Jared naar me voel staren. Ik draai mij hoofd om en kij khem aan. < Is er wat? > zeg ik als hij grijnst. < nee hoor > zegt hij en hij staart weer met me met zo een bigsmile. Ik besluit me niet met hem bezig te houden en luister naar ons docent. Ik sta op en verstijf als ik warme adem over me nek voel strijken. < O, en trouwens, je ziet er leuk uit. > fluisterd hij in mijn oor en loopt daarna weg. O god, ik voel mijn benen verslappen en dus ga zitten in mijn stoel. Ik staar naar de grond als ik schoenen zie, nouja schoenen? Het waren Pumps. Ik kijk omhoog en zie Serena naar me staren. < wat je ook aan het doen bent, bitch, blijf uit de buurt van Jared, hij komt toch wel terug naar mij. > sist ze naar me toe , draait zich dramatisch om en loopt dan de klaslokaal uit. Oké? Dat sloeg dus echt nergens op. Wat denkt ze wel. Mijn goeie humeur was weg en ik stond op en liep de lokaal uit.

Eenmaal in de pauze liep ik direct naar Sean, vertelde alles wat er gebeurd was en toen hij zei tot mijn grote verbazing : < Neem Serena het niet kwalijk > Ik kijk hem raar naar hem en hij trekt me naar hem toe en omhelst me. < grapje > gnffeld hij. Ik kon er niet om lachen. Ik zei dat ik Sofie ging zoeken en liep weg. Toen ik werd vastgepakt bij mijn arm, in eerste stantie dacht ik dat het Sean was, maar ik voelde dat de hand veel te warm was voor Sean, en wist dat het Jared was. Ik draaide me om en keek hem aan. O god, ik probeerde me sterk te houden en te voorkomen dat mijn benen trilden. < Heb jij wat met die Sean ? > vroeg hij heel direct. < Nee? Hoezo? > Vroeg ik aan hem, terwijl ik uit mijn ooghoeken Sean naar ons zag kijken. < Gewoon, daar leek het op. > ik keek hem vragend aan en hij zei: < Jullie omhelzing ? > O, haha, omg, lijkt dit mij maar zo, of was hij jaloers, wat dnek je? Oo gooodd!! < o dat, haha, nee dat was gewoon vriendschappelijk. > Hij mompelde wat, haalde diep adem en zei: < hé, wil je straks met me mee naar het strand? > omg, mijn benen begaven het, en ik viel bijna neer. íls hij me niet bij mijn ellebogen had vastgehouden, dan was ik gevallen. Ik ben niet in staat om iets te zeggen en knik dus maar wat. Ik voel mijn benen net weer goed staan als ik hem naar voren zie buigen en daarna bij mijn oor voel. <ik kijk er naar uit> fluisterd hij, geeft een kusje op mijn wang en draait zich om.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.