Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » When I fall in love with a wrong kind of Monster. » ``8

When I fall in love with a wrong kind of Monster.

18 jan 2010 - 17:20

1409

1

266



``8

De volgende dag werd ik wakker maar wilde ik niet uit mijn bed komen. De wekker was al 4x af gegaan, en toen hij voor de 5e keer begon trok ik hem wild uit de stopcontact. Ik draaide mezelf om en domelde net weer in toen er hard werd gebonkt op mijn deur. 'Paige, ik hoorde je de wekker wegsmijten, ik ga me even aankleden, en als ik terug ben, ben jij opgestaan, of ik zorg ervoor dat je vanavond helemaal niet meer kunt slapen.' Ik zuchtte. Als ik te laat was, zou mijn vader later moeten vertrekken, en dat betekende dat Dean ook te laat zou zijn op school. Ik trok de deken boven mijn hoofd en zuchtte nogmaals. Hadden we vandaag interesante lessen? Ik dacht eventjes na. Scheisse! Het was dinsdag; dat betekende; Wiskunde 1e uur, daarna economie, Engels, duits, maatschapijleer en uiteindelijk natuur scheikunde. Ik bleef nog wat liggen en ik schrok op toen ik Dean werd tegen mijn deur hoorde bonken. 'Jaaaaa!' riep ik. Hij maakte een triomfantelijke geluidje en daarna hoorde ik zijn voetstappen. Ik schoot snel in mijn kleren en haalde snel een stijleertang door mijn haren, het duurde niet echt lang, omdat ik het gisterenaovnd al goed had gestyled.
Om een lang verhaal kort te maken; Uiteindelijk stapten ik en Dean uit de auto van m'n vader. Emma had buikgriep en was niet komen opdagen. 'O,' zei Dean. 'Ik zal uit de buurt van Richard blijven als ik jou was,' ik fronste en keek hem niet begrijpend aan. 'hoezo ?' hij grinnikte en keek me daarna aan. 'hij wil wraak,' O, ja, natuurlijk, hij had gisteren een uur moeten corveën door mij. Ik grinnikte. 'Wordt dus kat en muis spelen vandaag,' hij rolde met zijn ogen. 'We hebben eerste uur wiskunde he ?' zei hij en ik keek hem kwaad aan. 'Bedankt dat je het even herinnert,' hij gniffelde. 'graag gedaan, Hoe lang denk je dat je het volhoud?' ik keek hem opnieuw niet begrijpend aan. 'Wat volhoud?' hij rolde met zijn ogen. 'Het is je gisteren gelukt de eerste 2 minuten vol te houden tijdens wiskunde, hoe lang houd je het vandaag vol ?' Eigenlijk wilde ik niet eens de les ingaan, maar ja, wat moest, dat moest. 'k heb geen idee. ' zei ik terwijl ik mijn kluis sloot. 'Hé, daar heb je je vriend,' fluisterde Dean naar mij en ik gaf hem een stomp op mijn bovenarm. 'He Paige,' zei Aiden die zijn kluis opende. 'Alles goed?' 'Ja hoar, alles z’n gangetje, met jou?' hij staarde een moment naar Dean en keek me daarna weer aan. 'kan niet beter,' 'Uhum, Paige, kom je?' vroeg Dean die op me wachtte. 'ja,' ik zie je nog weg,' zei ik tegen Aiden. Ik struikelde naar Dean toe en hij bleek een beetje geirriteerd te zijn. 'Wat?' vroeg ik, toen hij wat mompelde. 'niks,' ik haalde mijn schouders op. 'Dan niet,' Dean zei niks meer, maar liep de aula binnen.

Precies 22 minuten, en 37 seconden hield ik het uit tijdens de les van Bryck. [wiskundelehrer.] Hij leek een slechte humeur te hebben, en toen ik moest lachen toen hij de klas tot stile baande, lag ik er opnieuw uit. Ik slenterde naar de aula en ging zitten waar ik gistere ook zat. Wiskunde had ik al af, met dank aan Dean die het gisteren wilde delen. Dus ik deed mijn oordopjes maar in en besloot van mijn muziek te genieten. Toen ik mijn ogen open deed hoorde ik de bel gaan. 'O kut!' ik sprong op. Ik keek op mijn horloge en zag da het half 11 was, Teerriinngg! Ik had de 2e les gemist door in slaap te vallen ! De aula stroomde rustig vol en ik pakte mijn tas en slenterde naar waar we normaal zaten. Ik zag dat Richard daar met een grijns zat. 'wat?' vroeg ik en hij haalde zijn schouders op. 'Niks,' Ik keek hem wantrouwig aan, maar ging toch tegenover hem zitten. 'Waar is Dean?' vroeg Richard en ik haalde mijn schouders op. 'weet ik veel,' Ik pakte wat drinken uit mijn tas en dronk hem langzaam op, ondertussen kwam Dean ook aanschuiven. 'Waar was je tijdens eco?' vroeg hij en ik haalde mijn neus op. 'laat maar zitten,' hij grinnikte. 'ben je in slaap gevallen?' ik knikte kort en draaide toen mijn hoofd om. Mijn blik kruiste toevallig met die van Aiden en ik zag dat hij naar ons toe kwam lopen. Ik slikte. Waarom kwam hij naar me toe? Ik zag dat iedere wijf in de aula hem met hun hoofden volgde, en toen hij bij mijn stoel stond, mij een kwaad blik gunde. 'he,' zei ik. 'schuif aan,' hij schudde zijn hoofd. 'neeh,' zei ie. 'ik kom je dit eventjes geven,' hij viste in zijn zak en haalde mijn maandkaart eruit. Hij gaf hem en ik keek hem dankbaar aan. 'Bedankt, hoe kom je eraan?,' hij rolde met zijn ogen. 'je hebt hem gister in mijn auto laten vallen.' Ik slikte. 'O, sorry,' hij rolde opnieuw met zijn ogen.''twas niks.' Ik voelde Richard en Dean mij aanstaren. 'Weet je zeker dat je niet komt zitten?' hij haalde zijn schouders op.'ja,' 'dan niet,' snoof ik en hij grinnikte. 'ik zie je nog wel,' zei hij terwijl hij wegliep. Ik keek hem na. 'doei,' zei ik. Daarna draaide ik me om naar Dean en Richard. Dean keek verveeld, maar ik wist dat hij er meer over wilde vragen. Richard keek me eerst ongelovig aan, maar toen Dean er ook niks over zei, hield hij zijn mond en at verder.
'Zijn we weer,' zei Aiden toen hij naast me kwam zitten. 'Wat een gierige school zeg,' ik grinnikte. 'waarom?' ik pakte mijn spullen. 'Iedere tafel zit hier vol, het is dat jou vriedin er niet is, anders moest ik waarschijnlijk staan,' ik rolde met mijn ogen. 'Welnee joh, ze hadden je waarschijnlijk een tafel erbij laten meeslepen,' hij rolde ook met zijn ook. 'Dus je ontkent dat het een gierige school is?' 'Dat zei ik niet,' grinnikte ik, want het was wel een gierige school. Het was eventjes stil, de docent legde wat dingen uit en hij maakte aantekening 'Zo,' zei hij en ik keek op. 'Wat?' vroeg ik. 'niks,' ik gniffelde. 'je bent wel een fanatieke leerling of niet,' hij trok zijn wenkbrauwen op. 'hoezo dat?' ik haalde mijn schouders op. 'laat maar' hij haalde ook zijn schouders op en voor de rest was het rustig gebleven. 'Zo,' zei de docent aan de einde van de les. 'Ik hoop dat jullie je allemaal goed hebben voorbereid op morgen,' ik keek verschrikt op, wat was er morgen? Ik keek naar achteren op Dean wat te vragen, maar zijn gezicht zag er net zo uit als hoe ik me voelde. Zijn blik kruiste de mijne en hij grijnsde. 'Paige?' vroeg Aiden. 'ja ?' ik draaide mijn hoofd weg van Dean en keek naar Aiden. 'Wat is er morgen?' ik grinnikte. 'ik heb geen idee,' De leraar zuchtte. 'Zoals ik verwacht van sommige zullen ze vandaag niet eens weten wat er morgen is.' Ik keek hem zo onschuldig mogelijk aan. 'Morgen niet vergeten, taaldorp duits en frans,' ik slikte. Kut! Taaldorp. Ik draaide mijn hoofd meteen om naar Dean, maar die kutjoch gaf Richard een box, dat betekende; hun waren partners. 'Paige?' ik draaide mijn hoofd opnieuw weg van Dean. 'Ja?' vroeg ik. 'heb je al iemand?' ik schudde mijn hoofd. 'Partners?' vroeg hij. 'Ik waarschuw je,' zei ik. 'ik ben verschrikkelijk in die accenten,' Hij rolde met zijn ogen. 'Maakt niet uit. Wat houd een taaldorp hier zo in?' Ik opende mijn map en liet hem 3 verschillende situatsies zien. Eentje op de camping, ander in een restaurant en de ander op een pretpark. 'Je moet weten hoe je je kunt redden in die drie situaties, maar voor de rest moet je gewoon een gesprek voeren,' Hij glimlachte. 'Dan denk ik dat we eerst gewoon in het engels kunnen oefenen, en daarna duits en daarna frans,' ik knikte. 'Waar moeten die gesprekken over gaat,' ik haalde mijn schouders op. 'Maakt niet uit,' ik glimlachte. 'Als het morgen af moet zijn, zullen we straks beginnen tijdens de pauze?' ik glimlachte. 'Is goed,' Ik ruimde mijn spullen op en hij de zijne. 'Tot straks,' zei hij. Ik weet niet waarom, maar het was alsof mijn maag bewoog, tenminste, iets daarin. Ik liep vrolijk door naar de volgende les. Ik kon niet wachten op de pauze..


Reacties:


Lisaa
Lisaa zei op 18 jan 2010 - 20:38:
Leuuukk<3
x