Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Verliefd en toch appart... Komt het ooit goed?! [DeidaraStory] » H2

Verliefd en toch appart... Komt het ooit goed?! [DeidaraStory]

23 jan 2010 - 22:01

580

3

174



H2

Alle niet hoofdpersonen zijn grijs.

Je loopt de gang uit en een trap af, je staat nu in de hal en gaat rechts de hoofdzaal in. Daar zie je je vader, Dami en haar moeder en Sasori staan. Je loopt op ze af. Je gaat voor Dami en haar moeder staan en buigt. Dag Dami-Chan en Mevrouw de Koningin. Hoe maakt u het? Ze lachen naar je. Deidara-Kun, het gaat allemaal goed! Zeker nu ik jou zie Haar moeder knikt, je gaat naast Sasori staan. Alles goed? Je ziet er een beetje afwezig uit. Is er soms iets gebeurt? Het gaat. Ik vertel je het later allemaal wel, is makkelijker.
Je vader kucht en je kijkt op. Kom laten we allen naar de eetzaal gaan en genieten van een diner. Jullie lopen naar de eetzaal toe, onderweg pakt Dami je hand vast.
Eenmaal in de eet zaal, gaat je vader aan het hoofd van de tafel zitten, de Koningin zit links van hem met naast zich Dami. Jij zit rechts van je vader en met naast je Sasori.
Na een tijdje komen de obers binnen en dienen het eten op. Jullie beginnen te eten, je bent er met je gedachten niet bij, hierdoor merk je niet dat jouw vader en de koningin het hebben over jullie bruiloft. Wanneer zou je Yuki weer zien? Zouden jullie ooit normaal kunnen praten? En... Je wordt ruw onderbroken, door Sasor die je een beuk gaf. Je kijkt je vader aan. Vind jij dat ook goed, Deidar-San? Wat? Sorry ik was er even niet bij. Dami glimlachte naar je en je glimlachte flauw terug. Wij, de Koningin en ik, hadden het over jullie trouwdatum. Oh... En? Trouwen met Dami daar wilde je helemaal niet aan denken De Koningin kuchte geïriteerd en vervolgde. Jullie gaan trouwen over 7 dagen precies om klokslag 9 uur. Is dat niet wonderlijk.Tuurlijk, ik kan niet wachten. Heh Deidara-Kun?! Je knikte. Over een week al, hoe zou je ooit met Yuki in contact kunnen komen?
Na nog wat gepraat te hebben, gingen jullie van tafel af. Je zei Dami, de Koningin en je vader gedag en loopt vervolgens met Sasori naar je kamer toe. Daar aangekomen, plof je op een stoel neer en zucht. Deidara-San, wat is er allemaal aan de hand? Waarom was je zo afwezig ijdens het diner? Je zuchte weer. Kijk het zit zo. Ik wil helemaal niet trouwen met Dami. Dat begrijp ik, zou ik ook niet willen. Het is net een poederdoos op pootjes. Sasori grinikte, en hierdoor begon je ook te glimlachen. Wat ben ik toch blij met Sasori als mijn beste vriend! Maar... Sasori keek je verwatingsvol aan. Ik liep vanmiddag door het paleis en hoorde een meisje zingen. Ik ging kijken en... Je viel stil. Ja. En...? Hou eens op, ik vind het heel moeilijk om te vertellen, je moet me niet zo onderbreken en niet zo ongeduldig zijn! Sorry man, was niet zo de bedoeling! Ik zal je verder niet meer storen en vertel nu maar verder! Thanks! Uhm... Dat meisje dat aan het zingen was heet Yuki en ze is ongelofelijk knap en lief en... wow! Ik kan niet stoppen met aan haar denken en hoe ik met haar kan gaan praten. Sasori-San vertel mij wat moet ik doen? Ik wil haar zo graag weer zien en met haar praten. Maar gaat dat ooit lukken?! Help me! Je keek hoopvol naar Sasori. Hij knikte en je zag dat hij nadacht. Er volgte een korte stilte...


Reacties:


MightGuy
MightGuy zei op 22 feb 2010 - 16:59:
Ik voel een verhouding aankomen Wat kan Deidara de laatste tijd toch zo goed met vrouwen om


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 12 feb 2010 - 14:40:
So cute dat Deidara zich om zijn liefdesleventje druk maakt. =w= Zo out of karacter, maar het is echt cute. ^^


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 21 jan 2010 - 15:24:
Poederdoosje op pootjes x'D Geniaal D

Kan niet wachten op meer 8D

Thnx voor het melden dat er een nieuw hoofdstuk was, btw x'3

-xXx-