Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Antic Cafe » Titelloos » verkleed party *snor*

Titelloos

19 jan 2010 - 18:53

588

1

268



verkleed party *snor*

PAARS.

ikkijk even om me heen en zie een vuilniszka half open met een paar oude kleren. ik krijg een gemeen idee en duik met de zak in het struiken. snel kleed ik me om en loop de struuiken uit. ik ga opnieuw het hotel binnen en verstop me achter de plant.
ik ga stiekem door de nooduitgang naar boven en kom in een lege kamer, ik klim uit het raam en kijk waar an cafe kame rongeveer is, ben ik even mazzel het is er naast. ik klim op de vensterbank en tik op het raam. ik zie kanon raar kijken en ik doe de hoed als die ik op had en hij ziet dat ik het ben. Snel doet hij eht raam open en helpt me naar binnen. "we hebben ook een deur hoor" zegt hij droog. "ja i know maar die bewakers wilden me niet binnen laten" zeg ik schouders ophalend en trek de vieze kleren uit en gooi ze naar beneden.
"MIKUUUUUUUUUU" roep ik. en miku komt gelijk aan rennen en omhelst me. "ze hebben egt alles vernielt.. en nu liggen ze.. te zoenen" zegt miku. Ik kijk mega verbaasd en ga de kamer in. "ahum? gaan jullie het ook weer opruimen ofzo?" zeg ik en kijk de kamer rond. Ze kijken op.

Ik kijk egt mega verbaasd en snap gewoon geen reet van wat hier aan de hand was. "miku waarom nam jij iegenlijk niet meer op en waar zijn teruki en yuuki?" vraag ik mega verbaasd. "takuya molde me mobieltje uit booshied" zegt miku boos. "en teruki en yuuki wouden naar binnen komen toen ze geboem hoorde maar die bewakers hielden ze tegen.. ik vind egt dat ze vreemd doen.." zegt miky nog. ik begin eht een beetje eng te vinden en ik hoor opeens Linsey gillen. ik ga de kamer weer in en zie dat ze bloedend op de grond ligt.. takuya zit vooorovergebogen op de bank ik kan zijn gezicht niet zien. ik ren er naar toe "WHAAT HE..." verder kom ik neit als takuya zijn gezicht heeft omgedraaid. zijn ogen zijn rood, duivels, bloedend, kwaad, moordend... en zijn tanden.. het lijkt net een wolf ofzo.. hij is mega eng geworden. en zijn huid zo bleek.. wacht eens even hij is een vampier ik begin te gillen en miku komt er naar toe rennen. "takuya rustig" zegt hij en kijk takuya bang maar ook dreigend aan. opeens komen er 4 mannen in zwart binnen met netdezelfde enge ogen/huid/mond als takuya.. "wat willen julliee?" vraag ik bang. linsey begint opnieuw te gillen en de mannen in zwart plakken een stuk tape op haar mond en eentje legt haar in een plastic zak en sleept het weg de rest van de mannem grijpen mij, kanon en miku. en takuya kijkt toe.. ik kijk boos naar takuya. "jij betn egt ziek weet je dat" zeg ik pis nijdig tegen takuya. "egt, als je linsey verkmoord hebt.. dan doe ik je wat let maar op. met mij mag je doen wat je wilt maar je blijft gvd van linsey af!" zeg ik en begin te grommen en sluit mijn ogen. wanneer ik ze open zijn ze zwart helemaal. mijn vingers veranderen in messen. mijn hoektanden groeien enorm snel, er waait een wind vlaag om me heen en een paar seconden laten weer weg. de man die mij vast had laat me los, ik grijp een hoed van de grond en doe hem op. in mijn rood/groen gestreept trui loop ik op takuya af die angtig toekijkt.


Reacties:


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 19 jan 2010 - 18:57:
tsss i khaat takuya :'( XDXDXD hij mag geen weerwolf ofso zijn tss waarschijnlijk ben ik nu dood XDXDXD mwuahahahah snel verder xoxo lisnooo <3<3<3

hou van je(l)(l)(l)