Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The little sister of Kiro And in love with Shin - Cinema Bizarre Lovestory:D » The Little sister of Kiro And in love with Shin - cinema Bizarre Lovestory :D *6*

The little sister of Kiro And in love with Shin - Cinema Bizarre Lovestory:D

7 dec 2008 - 19:17

409

0

191



The Little sister of Kiro And in love with Shin - cinema Bizarre Lovestory :D *6*

Strify: 'Wat ga je nu doen?' Lien: 'Je van je vriend afhelpen!' Strify: 'HOE DAN?' Lien: 'Zo!' Ze pakt Strify z'n vriend vast en brengt hem naar haar mond. Strify: 'OEHH LEKKER!' Strify begint mee te stoten en komt dan klaar. Strify: 'Kom dan gaan we hier samen slapen, het is al 02.00 uur!' Lien: 'Juist ja, maar dan moet je me warm houden, ik heb het koud *pruillipje*' Strify slaat een arm om haar heen en trekt haar dichter tegen zich aan. Strify geeft haar een kusje op haar mond maar Lien maakt het er een zoen van. Waar Strify weer een tongzoen van maakt! Dan laten ze elkaar los en vallen ze in slaap.

Kiro: 'Zeg het is al 02.00 uur, zullen we gaan slapen?' Lumi: 'Ja ik ga alvast naar de 2e logeerkamer!' En Lumi loopt weg. Yu: 'Ja ik ga ook maar eens!' En hij loopt ook naar de 2e logeerkamer. Kiro: 'Ehm, nu heb ik een probleempje! Ik heb een 1 persoonsbed! Jij 2 Gabri, vind je het erg als Shin vannacht bij je moet slapen?' Gabri: 'Nee hoor! ga jij maar met je Hello Kitty knuffel slapen!' Kiro: 'Hou op, ze is gewoon cool!' Dan gaat Kiro ook naar zijn kamer. Gabri kijkt Shin aan en zegt: 'KUSSENGEVECHT!!!' Beide pakken ze een kussen en beginnen een gevecht. Ze beginnen elkaar te slaan, alleen nu flikkert Gabri van het bed af en trekt Shin er ook bij af. Shin: 'Ligt lekker zacht hoor!' Dan komen hun gezichten bij elkaar en hun ogen gaan dicht. Hun lippen raken elkaar. Ze zoenen, dan gaat Shin met zijn tong over de lippen van Gabri. Gabri doet vrijwillig haar lippen open en hun tongen gaan een gevecht aan. Dan laat Gabri los en kijken ze elkaar verliefd aan. Shin staat op en helpt Gabri met op staan. Ze klimmen het bed weer op en proberen te slapen, maar Gabri ligt wakker. Gabri fluistert: 'Shin, ben je nog wakker?' Shin: 'Ja.' Gabri: 'Eh, wat voelde je voor die zoen?' Shin: 'Veel.' Gabri: 'Okay.' Shin: 'Jij dan?' Gabri: 'Ook veel!' Shin: 'Okay.' Dan voelt Gabri een warm lichaam tegen zich aan. Gabri draait zich om en kijkt in de ogen van Shin. Hun gezichten komen weer dicht bij elkaar. Ze beginnen weer te zoenen en het begint iets intenser te worden. Ze laten elkaar los en Gabri gaat met haar hoofd op Shin's borstkas liggen. Zo vallen ze in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.