Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Step Up » Dance On The Streets » Personages

Dance On The Streets

19 jan 2010 - 20:01

541

0

414



Personages

Dit verhaal gaat over Ana-Lucia, een tienermeisje in Amerika die haar vrijetijd besteedt aan haar danscrew.

De personages:

Ana-Lucia (18 jaar): Deze blonde slanke met hemelsblauwe ogen speelt de hoofdrol in het verhaal. Op haar 14de verloor ze haar moeder Loraine aan kanker en moest genoodzaakt bij pleegouders gaan wonen. Een jaar later kwam ze via haar beste vriendin Olivia terecht in de streetcrew "United Streetmasters". Het voelde voor haar als een tweede thuis. Sinds de dag dat ze bij de crew ging had ze al een oogje laten vallen op hun leider Justin, maar tot op de dag van vandaag is er nog niets tussen hen gebeurd. Ze heeft een moeilijk karakter en heeft vaak mot met leerkrachten op haar school. Daarom spijbelt ze vaak.

Olivia (18 jaar): Al sinds de kleuterklas is zij de beste maatjes met Ana-Lucia. Ze is van Aziatische afkomst waardoor ze in smaak valt bij vele jongens. Nog voor ze deftig kon lopen stond ze al mee te dansen met de jongeren op straat. Ze rebelleerde tegen alles en iedereen en voegde zich bij de crew toen ze 12 jaar was. Een tijd geleden had ze een korte romance met CJ. Hierdoor ontstaan er soms nog spontaan spanningen tussen de twee.

Justin (20 jaar) Ongetwijfeld de knapste jongen van de stad. Hij volgt les aan een van de beste dansscholen van de staat en heeft al meerdere prijzen gewonnen. Omdat het er soms toch wat saai aan toegaat in de les besloot hij buitenschools een crew op te stellen. Naar de buitenwereld toe is het een meisjesversierder en stoere jongen maar diep vanbinnen is het eigenlijk wel een gevoelig type. Samen met Ana-Lucia vormt hij het danskoppel van de crew. Natuurlijk heeft hij al door dat zij iets meer voelt dan enkel vriendschap voor hem, maar weet zich hierbij geen raad.

Famke (17 jaar): Ana-Lucia en Famke hebben mekaar leren kennen op de middelbare school. Toen Loraine stierf hielp Famke haar vriendin zogoed mogelijk. Maar zoals veel probleemkinderen kwam Ana-Lucia nauwelijks naar school. De band tussen de twee werd minder maar toch hebben ze nog heel veel aan mekaar. Ze durft het niet toe te geven maar enkel bij Ana-Lucia voelt ze zich goed in de klas. De anderen vinden haar wel leuk maar nemen vaak afstand omdat ze zich donker kleed.

Ginger (16 jaar): Het jongste meisje van de groep maar ongetwijfeld de grootste kwebbel van allemaal, zo kan je Ginger omschrijven. Thuis leeft ze als enig meisje met vijf broers en haar ouders. Hierdoor is ze niet op haar mondje gevallen en laat duidelijk blijken als er haar iets tegenzit.

CJ (19 jaar): Hij is de stilste van de hoop en loopt altijd achter Justin aan, tot vervelens toe voor de laatst genoemde. Wat wel moet gezegd worden is dat hij een goede danser is maar jammer genoeg altijd in de verkeerde situatie's raakt.

Seb (17 jaar): Heeft een tijdje achter Ana-Lucia gelopen maar na meermaals afgewezen te zijn heeft hij zijn plannen gewijzegd en loopt sindsdien achter Famke aan. Net als Ana-Lucia heeft hij een van zijn ouders moeten afgeven, namelijk zijn vader.

Samen vormen zij de crew "United Streetmasters" en battlen zij om de twee maand in de hippe danstent Motion.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.