Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » life_is_shit_with_a_kid » No Way I let this happen

life_is_shit_with_a_kid

19 jan 2010 - 20:08

233

1

236



No Way I let this happen

Ik raakte in de ban van een stelletje omatjes die ruzie maakten over welk liedje ze zouden aanvragen.Geamusserd keek ik toe hoe ze elkaar een keertje achteruit porde met hun wandelstok.Ze porden steeds harder en heeet duuren niet lang voor 1van de omaatjes een bloedneus had.In de verte hoorde ik mijn naam en met een kleine vreugde vroeg ik wat er was. Maar het geluid kwam steeds dicher bij.
Ik opende mijn ogen en keek slaaperig rond in mijn Rommelige-kamer die dringend een keer moest opgeruimd worden. Ach ik maak er volgende week wel een keer tijd voor (back to the story). Mijn moeder keek me aan alsof ze voor het eerst sneeuw zag vallen. Ze zei iets over opstaan en te laat op school.Ik verstond haar niet echt 100% maar bon.Ik zou dus te laat op school komen (Ja dat gebeurde ook).
Ik stapte het lokaal binnen en meteen waren alle blikken op mij gericht.Ik vertelde de eerste uitvlucht die ik kon bedenken.Alleen was het effect minder spectaculair dan ik verwacht had.
De dag ding zo traag voorbij en toen ik eindelijk de bel hoorde,besefte ik dat het nog maar middag was. Voor geen geld van de wereld dat ik me hier nog een hele namiddag ging vervelen.Dat werd spijbele.
Ik hing wat rond met vrienden die ik op straat had leren kennen. Het stelde niet veel voor maar het was goed genoeg voor mij.


Reacties:


Technicolor
Technicolor zei op 19 jan 2010 - 20:28:
'k vind 'm leuk