Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » It's Raining Again[Pauze] » Teaser

It's Raining Again[Pauze]

19 jan 2010 - 20:46

250

2

176



Teaser

Dit is een klein deel van het eigenlijke verhaal. De Ik-persoon is Altaïr.

Ik leidde hem door de gangen van het kasteel met mijn hand in de zijne, zolang ik betwijfelde dat hij genoeg gezond van geest was om alleen de weg te kunnen vinden. Ik betwijffelde of hij gezond van geest was om niemand af te slachten als ik er niet was.

Ik snoof bitter toen ik opmerkte dat alle andere Assassins de weg vrij maakte voor mij en Malik, en dat iedereen hem bang aanstaarde. ‘Waarom ben ik de enigste die nog bij je staat?’ Vroeg ik hardop, mijn stem zo bitter als de gedachten die in mijn hoofd doelloos rondspookten.

Ik liet zijn hand los toen we op het kleine, grassige veldje waren aangekomen, en ik voelde zijn ogen in mijn rug prikken. Ik keek niet terug, maar legde mijn armen over elkaar, en keek naar de wolkeloze, zongevulde lucht.

Na een paar minuten, klonk zijn stem, bijna niet eens een gefluister van het lange niet gebruiken, door de stille, ijle lucht. ‘Hey, kijk Altaïr… Het regent weer…’ Ik hield mijn hand omhoog, en tilde een schouder op. ‘..Malik.. het regent niet.’ Antwoorde ik, mijn stem trillend van verassing dat Malik eigenlijk had gepraat. Hij staarde toen naar me. ‘Het regent weer, Altaïr… ‘ Herhaalde hij. Ik keek omhoog naar de wolkeloze lucht, en keek toen in Malik’s donker bruine ogen, en merkte op dat de krankzinnigheid dat zo lang in zijn ogen had rondgedwaald, verdwenen was. ‘Nee, Malik… Het regent… In jouw ziel…’ Antwoorde ik, en ik legde een hand op zijn schouder.


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 16 feb 2010 - 20:01:
Da's niet zooooooooooooo happy-achtig. (Dus gewoon niet. Dx)

Snel verder plz.! ^^


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 19 jan 2010 - 20:52:
Dawwwwww <3
Het klinkt eigenlijk best wel zieliigg </3
Maar het wordt toggh wel een happy storiiee?? :' D?

x'3