Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Columns, sprookjes, kortverhalen.. » Vakantiekriebels

Columns, sprookjes, kortverhalen..

20 jan 2010 - 18:26

426

0

229



Vakantiekriebels

Het is elk jaar hetzelfde liedje. Vanaf de zon nog maar een beetje begint te schijnen, waan ik me al op vakantie.
Is dat nu een probleem? zie ik jullie al denken? De meesten hebben immers problemen om de stress van zich af te schuiven.
Het probleem is echter dat ik me altijd zo snel verveel op vakantie. Op het strand liggen begint na een week al te vervelen, de cocktails ben je na vijf dagen al zat, en alle steden lijken zo op elkaar.
Dan zijn er twee dingen die ik doe. Mezelf tegoed doen aan de rijkelijk gevulde tafels in het all-inhotel is het eerste. Me bekommeren om mijn lijn doe ik thuis wel.
Het tweede is massa's tijdschriften kopen. Met een goed gevulde strandtas zet ik me dan naast het zwembad, tussen de knapste badmeester ooit en de meest gebruinde blanke mét wasbordje en een glimlach die rechtstreeks uit een tandpastareclame kwam gewandeld.
Ik voel me perfect gelukkig tot ik mijn tijdschriften bovenhaal en opmerk dat ze allemaal nogal standaard zijn. Veel beauty-artikels vooral. Interessant om mister Tandpastaglimlach te veroveren.
Al de magazines zeiden echter nogal veel hetzelfde; weinig zon, veel plezier, veel water, goed smeren, veel fruit, weinig werken, weinig stress, veel appels en weinig koffiekoeken.
Weinig leven, concludeerde ik eruit.
Aar goed, wie iets hebben wilde, moest lijden. En ik wou mister Tandpastaglimlach.
Zoals het artikel voorschreef, glimlachte ik met mijn tong tegen mijn gehemelte, wat naar het schijnt de meest sexy glimlach was.
Ik vermoedde dat Jessica Alba's glimlach in zijn eigen tijdschrift sexier was, aangezien hij amper opkeek.
Nadien raakte ik hem 'per ongeluk' aan, maar ik was nogal bang dat dat eerder zweterig dan flirterig was, dus daar hield ik ook al snel mee op. Volgens het magazine mocht je nog één flirtmethode uit de trukendoos halen voor je zielig werd.
Ik besloot mijn tijdschrift al even toevallig naast zijn strandstoel te laten vallen.
Jammer genoeg viel het open op mijn artikel. Zijn blik gleed erover en een grijns krulde om zijn lippen.
Nu had ik het gehad. Ik nam al de tijdschriften op en gooide ze in de prullenbak naast de badmeester. Die liet zijn blik wel geïnteresseerd over me heen liet glijden, maar naast mister Tandpastaglimlach leek hij wel ed Westwick naast George Clooney.
Alleen had hij een wasbordje en George een filmcarrière.
“Dat is het meest sexy wat ik je vandaag al heb zien doen,” complimenteerde mister Tandpastaglimlach me. Ik keek verbaasd op.
“Ik hí¡í¡t flirten,” verduidelijkt hij, “Laat ons opnieuw beginnen.”
“Graag,” glimlachte ik, zonder tong tegen gehemelte.
“Ik ben Felix. Felix Wouters.” stelde hij zich voor.
De vakantie klonk al wat aanlokkelijker...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.