Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 31: Swablu ziet ze vliegen!

Pokémon: A new begin!

20 jan 2010 - 19:06

1001

2

268



Episode 31: Swablu ziet ze vliegen!

''Swablu!'' riep Swablu bang. Ze wist niet waar ze was, het was blauw.. overal was het blauw. Er stond een boom, een grote boom. De boom stond op niets, de boom was gewoon aan het vliegen. Op één van de takken zat een Altaria. ''Vliegen.. Je moet vliegen!'' riep Altaria. ''Nee, Ik wil niet vliegen! Laat me gaan, Ik ben bang!'' riep Swablu.
''Je moet!!'' riep Altaria kwaad, Altaria vuurde een Hyper Beam naar Swablu, Swablu werd hard geraakt. Ineens werd het even zwart, daarna was er een licht. Daarna werd het weer zwart, maar minder zwart dan normaal. Swablu keek omzich heen, ze zag Tyler naast haar liggen. Ze realiseerde zich wat er allemaal was gebeurd. Daarna dacht ze aan de enge nachtmerrie, maar het was niet zomaar een nachtmerrie. Een deel van alles wat echt gebeurd! Swablu keek naar de andere kant, en zag een wekker. Het was negen over zes, vroeg in de ochtend dus. ''Swablu?'' vroeg Tyler, die rustig ging zitten. ''Ben je wakker? Ik wil wel even een licht aan doen, dan hebben Lisa en Alex maar even pech!'' Tyler klom uit z'n bed, en deed een licht aan. Daardoor werden ook Alex en Lisa wakker. ''Danku, mensen. Ik heb inderdaad met gemakt de Pokémon League gewonnen..'' zei Alex, nog half in z'n droom.
Lisa stond op, en deed haar kleren aan. Dat deden Alex en Tyler ook. ''Oké, Swablu. Vandaag hebben we een kleine vakantie, we mogen doen wat we willen. Lisa gaat shoppen, Alex gaat trainen, met ons. Ik ga je leren vliegen!'' riep Tyler.
''Bluuee!'' riep Swablu bang, die ineens weer aan haar droom dacht.
''Ik weet niet waarom je er last mee hebt, maar daar komen we wel overheen. We kunnen samen alles aan!'' riep Tyler, Swablu kon het altijd proberen.


''Oké, Swablu. Laten we beginnen!'' riep Tyler, later in de middag. ''Laat eerst maar eens zien hoe ver je kan vliegen!'' Tyler en Swablu stonden tegen over elkaar, op een pad. Het pad was een cirkel, met in het midden een meer. In het meer stonden enorme palen, die elke keer een stuk groter werden. Swablu begon hard te rennen, en spreidde haar vleugels. Langzaam begon ze steeds hoger te vliegen, maar hoger dan 5 meter kwam ze niet. Ze vloog over het meer, en probeerde met alle kracht niet naar beneden te kijken. Het lukte niet, Swablu keek naar beneden. Dat was dom, aangezien Swablu een paar meter verderop tegen een paal was aan geknald. Swablu viel in het water, maar kwam er gelukkig weer uit. Zo, daar stonden ze dan weer. Net als een paar seconden geleden, alleen was Swablu nu helemaal nat. ''Oké, laten we anders beginnen.'' Tyler greep een Pokéball, en gooide die in de lucht: ''Nu, Murkrow!'' Murkrow kwam uit z'n bal.
''Krow!'' riep Murkrow.
''Blue!'' beantwoorde Swablu.
''Oké, Swablu. Let op Murkrow, en leer van hem. Oké, Murkrow. Vlieg!'' riep Tyler.
''Muurr.. krow!'' riep Murkrow, en Murkrow vloog omhoog.
''Bluee..'' zei Swablu zacht, vol bewondering.

Ondertussen, In 'Onis, Kledingwinkel.'
''Geef dat terug!'' riep Lisa, ze trok aan een broek, aan de andere kant trok een andere vrouw aan de broek. Ze hadden een groot gevecht over wie de laatste broek zou krijgen. Lisa gaf de vrouw een duw, en rende snel naar de kassa, om te betalen.

Swablu stond op één van de palen in het meer, de aller kleinste. ''Oké, Swablu! Spring naar de andere paal! En gebruik je vleugels voor een grotere sprong!'' riep Tyler. Swablu had al veel moeite om haar evenwicht te houden op de kleine paal, maar springen was al helemaal moeilijk. Swablu probeerde het, maar viel in het water. Even later stond ze weer op de eerste paal. Tyler zuchtte, en zei zacht: ''Huh.. Hopeloos..''
''Bluuueee!'' riep Swablu, ze wou laten zien wat ze allemaal in huis had. Ze hield haar evenwicht, en sprong met een paar grote sprongen naar de laatste, en hoogste paal. ''Zo, hé! Ze heeft echt talent..'' zei Tyler zacht. Tyler hoorde een geluid, en draaide zich om, daar stond een kwade Tangela. Tyler herkende de Tangela, het was de Tangela die zo boos was op de kinderen. Blijkbaar waren Mai en Luce niet de enige die de kinderen gingen volgen, op hun reis. Tangela viel Tyler aan met een krachtige Vine Whip aanval, waardoor Tyler de lucht in vloog. Swablu schrok ervan, en deed een Gust op Tangela. De Tangela rende weg, en Swablu draaide zich snel om naar Tyler. Tyler hield zich vast aan de hoogste paal, en was van plan te helpen. ''Help me Swablu, vlieg!'' riep Tyler. Swablu had geen keuze, en moest Tyler gewoon helpen. Swablu spreidde haar vluegels, en vloog met haar ogen dicht naar Tyler. Tyler kon Swablu vast pakken, en ging rustig naar de kant. Swablu kon weer vliegen! Swablu greep Tyler's tas, en gooide die op de grond. Tyler schrok ervan, maar wist daarna wat Swablu van plan was. Er rolden een paar Pokéball over de grond, en Swablu sloot zichzelf in één daarvan op. Tyler had een Swablu gevangen!

Op het eind van de dag kwamen alle kinderen weer samen, Tyler vertelde over z'n nieuwe Pokémon. ''Cool, Tyler. Wat dacht je van een gevecht?'' vroeg Alex. Tyler nam het gevecht aan, het gevecht begon dan ook meteen.

''Nu, Swablu!'' riep Tyler. Swablu kwam uit haar Pokéball.
''Shellos, Battledance!'' riep Alex. Ook Shellos kwam uit haar bal.
''Swablu, Gust!'' riep Tyler.
''Shellos, Water Gun!'' riep Alex. Shellos deed niet wat Alex vroeg, maar wat beters. Shellos begon te gloeien, en maakte een soort water bal. ''Een Water Pulse!'' riep Alex. Shellos raakte Swablu met de Water Pulse.
''Oké, Swablu. Doe Gust!'' riep Tyler. Swablu maakte een soort krachtige wind, en Shellos viel op de grond, Shellos was erg slap, en was al weer klaar met het gevecht.

''Ik moet nog wat trainen met Shellos.'' zei Alex, en zo eindigde alweer een groot avontuur van de kinderen. Deze keer hebben ze veel bereikt. Swablu kan vliegen, Swablu is van Tyler, en Shellos kan ook nog een keer Water Pulse gebruiken! Beter kan je het niet hebben, niet dan?


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 6 feb 2010 - 21:36:
Swablu Swablu Swablu Yay!!! =D
Waarschuw je me als je verder bent?


Soragek
Soragek zei op 20 jan 2010 - 19:33:
een leuke Epi^^ zoals altijd