Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » life_is_shit_with_a_kid » The Way I live

life_is_shit_with_a_kid

3 feb 2010 - 18:36

332

3

226



The Way I live

Ik had een moeilijke tijd achter de rug. En zij waren er voor mij,toen ik pas ontdekt had dat ik geaddoteerd was. In het begin had ik het ermoeilijk mee dat ze steelden en dealde en die dingen. Nu maakt het me niet meer uit hoe ze 'straat' zijn. Ik weet dat ze geld nodig hebben. Ze respecteren me. Ook met het feit dat ik liever niet met drugs begin. Nou ja. Het was laat toen ik uiteindelijk 'van school' terug thuis kwam. Men moeder vroeg me waar ik was geweest. Volgens haar moet ik vrienden zoeken die een goede invloed op me hebben omdat ze wilt dat ik gelukkig ben. Alleen wilt ze niet inzien dat dit de persoon is die ik ben. Volgens mij hoopt ze stiekem nog steeds dat ik me gewoon anders voordoe, alsof ze teleurgesteld is in mij.
Ik liep de trap op en deed mijn kamerdeur open. Op mijn bed lag één van mijn tassen met 5graffitie bussen naast. Ik besloot er verder geen andacht aan te schenken en begon met men huiswerk. Eten hoorde ik mijn kleine broertje roepen. Hij is echt een schatje. korte zwarte krulletjes en een donkere huidskleur. Het moest hard geweest zijn voor mijn moeder toen ze ontdekte dat ze geen kinderen kon krijgen. Ik liep de trap af recht naar de keuken. Men vader zat al aan tafel met de krant voor zijn neus. met een treintje in zijn hand kwam jasper aangelopen. Ik kreeg het treintje (anders moest hij het bijhouden). Met een grote glimlach ging ik aan tafel zitten.Maar ja mijn glim lach was verschrikkelijk snel weg toen ik zag dat we patatjes aten met rode kool en worst. Echt vreselijk. Ik schoof mijn bord weg en zei dat ik met Oliver had afgesproken (een jongen van op straat x3).
Ik belde aan en het duurde even voor de deur openging. Zijn moeder liet me binnen en zei me dat ik hem boven kon vinden.ik klopte zchtjes op zijn deur.


Reacties:


Ciekuh
Ciekuh zei op 12 feb 2010 - 20:36:
echt e zo denk k der ook over


sarawinx
sarawinx zei op 12 feb 2010 - 18:36:
cool ma sjels wrm moe ge da nu als reactie zette ? sws leest die da miss xp
toch geweldig verhaal


Technicolor
Technicolor zei op 20 jan 2010 - 19:52:
korte zwarte krulletjes en een donkere huidskleur

komt me bekend voor, ma Fabuleux zn haar ligt anders niet?

Ik schoof mijn bord weg en zei dat ik met fabuleux had afgesproken (een jongen van op straat x3).

Hallelujah Fabke komt er ook in voor!