Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The little sister of Kiro And in love with Shin - Cinema Bizarre Lovestory:D » The Little sister of Kiro and in love with Shin - Cinema Bizarre Lovestory :D *14*

The little sister of Kiro And in love with Shin - Cinema Bizarre Lovestory:D

7 dec 2008 - 19:27

383

1

211



The Little sister of Kiro and in love with Shin - Cinema Bizarre Lovestory :D *14*

Dan komen Lien, Dees en Kim naar beneden en zeggen ze dat Gabri mee moet komen. Ook Lumi komt achter hun aan. Maar hij loopt door naar de kamer waar Strify en Lien slapen. Als Gabri, Dees, Lien en Kim in Gabri's kamer zijn, doet Lien de deur opslot en neemt Kim Gabri mee naar de badkamer. Kim: 'Gabri je moet dit aan doen!' En Kim loopt de badkamer weer uit en doet de deur dicht. Gabri kijkt naar de kleding die Kim aanwees. Gabri pakt het op en vouwt het uitelkaar. Daar komt een prachtige zwarte jurk uit met een mooi corset. Gabri kleed zich om in de jurk en komt dan weer naar buiten. Het enige wat Lien, Dees en Kim kunnen zeggen is: 'WOOOW!' Dan moet Gabri op een stoel zitten en doet Kim Gabri's make-up en Lien doet Gabri's haar. Dees
pakt nog een gothic ketting en een gothic armband en verder moet ze nog een paar mooie ballerina's aan doen en dan gaan ze naar beneden.

Als Lumi ook in de kamer is, doen ze nog de accociores van Shin. Strify doet de make-up van Shin en Kiro doet het haar van Shin. Yu pakt een coole ketting en Lumi probeert Shin wat rustiger te krijgen. Dan gaan ze naar beneden en Kiro houd de wacht of de meiden niet naar buiten komen. Shin gaat naar beneden en Strify loopt nog mee naar de straat waar een prachtige Limo staat. Shin gaat daar zenuwachtig in zitten en Strify zegt dat alles goed komt. Dan doet hij de deur dicht en loopt hij weer naar binnen. Hij steekt achter zijn rug nog gauw een duim op en doet dan de deur dicht.

Gabri: 'Waar gaan we heeheen?' Lien: 'Dat zie je zo wel!' Kim: 'Niet ongeduldig wezen!' Dees: 'Ik weet dat je het echt geweldig gaat vinden!' Dan doen ze de voordeur open en Gabri ziet een Limo. Gabri: 'Is die voor mij?' Maar ze krijgt er geen antwoord op. Dan doet de chauffeur de deur open en Gabri stapt naar binnen. Daar ziet ze Shin zitten. Gabri: 'Dus jij bent de verrassing?' Shin knikt wat en de limo begint te rijden. Shin gaat naast Gabri zitten en pakt haar hand vast. Dan is de limo er en stappen ze uit.


Reacties:


desilisious
desilisious zei op 8 dec 2008 - 0:46:
CUWEL !!! wat is shin lief ö

xxx