Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I'm a vampire. » Hoofdstuk 2

I'm a vampire.

21 jan 2010 - 17:53

532

1

326



Hoofdstuk 2

Door de ogen van Edward..
'Vandaag gaan we het hebben over vampiers en wolven. Pff, wat is het warm hier..' zegt de leraar, terwijl hij de ventilator aanzet. Snel knijp ik mijn neus dicht. Ik kijk om me heen en zie het nieuwe meisje haar neus ook dichtknijpen. 'Is zij ook.. Nee, dat kan toch niet? Een vampier? Dat had ik dan tock wel gemerkt?'. Ik let de les verder niet meer op. 'Na de les ga ik naar haar toe..' denk ik steeds.

Als het pauze is, lopen we tegelijk naar elkaar toe. 'Waarom deed je je neus dicht toen de ventilator aanging in het Geschiedenis lokaal?' zeggen we tegelijk. 'Dames gaan voor.' zeg ik. 'Als de heren geweest zijn.' zegt het meisje. 'Chloë Parker is de naam, trouwens.'. 'Edward.' zeg ik. 'Edward Cullen.'. 'E..edward Cullen?' vraagt Chloë. Ik knik. 'Ehm,, oké.. Maar waarom kneep je je neus net dicht?' vraagt Chloë. 'Omdat.. de stank van al die oude spullen naar mijn plaats toekwam.' zeg ik. Chloë kijkt me vol ongeloof aan. 'Oké,,' zegt ze. En we gaan naar een tafel om verder te kletsen. Even later gaat de bel. 'Zie ik je na schooltijd?' vraag ik. Chloë knikt. 'Zie je straks!' zegt ze en we lopen naar onze kluisjes.

Door de ogen van Chloë..
'Wat is het toch een lekker ding..' zucht ik, als ik door de gang loop. 'Wie?' vraagt Mike, die naast me komt lopen. 'Hey,,' zeg ik lachend. 'Nou, wie is dat lekkere ding? Toch niet Edward Cullen, toch? Ik vind hem niks. Hij is zo.. grauw.' zegt Mike. Ik kijk hem aan en haal mijn wenkbrauw op. Hij grijnst. 'Ehm, nee hem bedoelde ik niet.' zeg ik dan. Mike slaat een arm om me heen. We stoppen bij mijn kluisje, daar ruil ik mijn boeken om. Mike's kluisje is naast dat van mij, dus ruilt hij zijn boeken meteen om. 'Au!' zegt Mike dan. Hij laat zijn vinger zien. Snel kijk ik weg. 'Bloed.' denk ik. 'Mensenbloed.'. Snel doe ik mijn kluisje dicht en loop weg. 'Wacht! Wat is er? Kan je niet tegen bloed?' roept Mike me na. Ik loop langs Edward en haal mijn neus op. 'Hij ruikt niet menselijk. En hij at net niks. Misschien is ie op een dieet? Hij dronk ook niks. Zou hij misschien..?' denk ik. 'Nee, tuurlijk niet.'. Ik zucht en loop het lokaal Engels in en ga ergens zitten. Ik leg mijn boeken op tafel en ga onderuitgezakt zitten. Mike komt naast me zitten. 'Hè, waar had jij last van?' vraagt hij. Ik kijk naar hem. 'Niks, ik kan gewoon niet tegen bloed.' zeg ik. 'Oh, sorry.' zegt Mike. ''t Is oké, hoor.' zeg ik en ik ga rechtop zitten. Jane komt aan mijn andere kant zitten. 'Hey.' zegt ze. Ik draai me om naar haar. 'Oh, hey.' zeg ik. 'Hey.' zegt Mike. 'Hey Mike..' zegt Jane dromend. Ik kijk haar aan. "Is ze verliefd?' denk ik. 'Op Mike?' Dan komt de leraar binnen en zegt hetzelfde als de Geschiedenis leraar; 'Oké, de bel is gegaan, mensen die nu nog binnenkomen zijn te laat en kunnen een briefje gaan halen bij de concierge. De les begint.' en hij doet de deur dicht.


Reacties:


Lisaa
Lisaa zei op 22 jan 2010 - 17:51:
leuukk<3
bedankt voor je berichtje
x