Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Greatest Thing (a moulin rouge sequel) » Pride & Prejudice

The Greatest Thing (a moulin rouge sequel)

23 jan 2010 - 19:38

736

0

280



Pride & Prejudice

an IvyKim PRODUCTION een KimberEef productie .. mensjes, dit is géén serie maar een verhaal van 4 delen ;)

Zo’n eeuw geleden leefde er een mooi meisje genaamd Roxanne. Ze woonde in Parijs en werkte als danseres want ze had het thuis niet breed. Toen ze op een avond aan het dansen was kwam er een oude bekende de saloon binnen. Ze keek verbaasd naar hem en liep het podium af. Jason had haar zien dansen en wou naar haar toelopen tot ze plots van het podium afging. Jason was de zoon van de hertog. Hij vertelde dat zijn vader haar wou spreken. Roxanne ging naar hem toe en de hertog had een voorstel voor haar. Zijn voorstel was dat als ze wou dat hij een huwelijkscontract zou opstellen zodat zijn zoon met haar zou trouwen. Roxanne wist niet dat Jason dat aan zijn vader had gevraagd. Ze ging schoorvoetend akkoord. Roxanne wou vooral met Jason trouwen omdat ze dan van haar moeder vanaf zou zijn. roxanne had het thuis namelijk niet gemakkelijk. haar ouders waren al lang uitelkaar maar ze beschouwde Harold Zidler, de baas van het saloon, als vader. Jason bracht haar daarna terug naar de saloon. Wat roxanne niet wist was dat ze een rijke erfgename was. Dat was de reden waarom Jason met haar wou trouwen. Binnenkort danste Roxanne in een grote show genaamd spectacular spectacular. ze keek er al naar uit want optreden zat haar in het bloed. haar nicht satine was een cancandanseres geweest en had haar de microbe aangestoken. De jongen die samen met haar de hoofdrol deelde zou ze straks voor het eerst ontmoeten. Ze stond met Jason over de komende show te praten tot ze een bijzonder knappe jongen zag. Hij was 18 maar hij zag er ouder uit door zijn zelfverzekerde houding. Haar vriendinnen stoten elkaar aan: “Kijk! Dat is Bordeaux! Die speelt ook een hoofdrol.”¯ Roxanne had gehoord dat hij heel arrogant was. Toen ze naar Ryder Bordeaux toe wou lopen kuste er een meisje hem juist. Ze liep een beetje teleurgesteld terug naar Jason. Toen Jason dit zag nam hij roxanne in zijn armen en kuste haar met alle passie die hij in zich had. Roxanne kuste hem verbaasd terug.
De regisseur riep haar en Bordeaux bij zich. Bordeaux keek haar heel arrogant aan. Roxanne deed braaf alle danspasjes die van haar gevraagd werden. Bordeaux was een zeer goede danser, hij had veel talent. Tijdens het dansen maakte hij meteen duidelijk dat hij de leiding had. Ineens werd Ryder weggetrokken. “Blijf je ogen bij je houden, niet op de borsten van mijn verloofde,”¯ schreeuwde Jason.
Roxanne vertelde alles aan haar beste vriendin Vivian. “Ik heb gehoord dat die Bordeaux harteloos is,”¯ zei Vivian. Hoe zou dat komen, vroeg Roxanne zich af. Ze dacht aan de show. Als die een succes was zou ze beroemd worden en nooit meer afhankelijk van haar moeder zijn.
De weken gingen voorbij en ze hadden vandaag een nieuw stuk ingeoefend. "arrogantie, één en al arrogantie," klaagde roxanne tegen haar vriendinnen. toen ze tegen bordeaux had gezegt dat hij haar niet zo hard mocht vasthouden, kneep hij haar opzettelijk nog harder! vivian keek haar plagend aan. "ik had best met je van plaats willen ruilen, hoor." roxanne draaide met haar ogen. alle meisjes vonden bordeaux een lekker stuk, maar dat interreseerde hem totaal niet. hij was altijd maar aan't dansen.
Plots haalde Jason haar uit haar mijmeringen en vroeg of hij roxanne kon spreken. vivian keek haar betekenisvol aan toen roxanne met hem meeliep. hij keek haar diep in ogen. “Weetje Roxanne, ik moet je iets bekennen…,”¯ begon Jason toen ze alleen waren. “stil maar, ik wil je eerst iets zeggen, ik hou van je.”¯ Roxanne bloosde diep. het zat er al een tijdje aan te komen. Ze bogen naar elkaar toe maar toen hun lippen elkaar bijna raakten kwam er iemand binnen. Roxanne schrok toen ze bordeaux zag. Hij sleurde haar aan haar arm mee. “de regisseur wil dat we het laatste stuk van de show inoefenen,”¯ zei hij stug. ze vond hem maar niks. “Kun je nu nooit eens aardig zijn?”¯ snauwde roxanne, boos omdat hij haar moment met jason had verstoord. Ze rukte zich los. “arrogante rotzak!”¯ Toen drukte hij zijn lippen op de hare. Jason had verbaasd toegekeken. “Roxanne kom we gaan hier weg.”¯ Jason nam haar hand en ze liepen weg. Roxanne had veel zin om terug te lopen en Bordeaux tussen de benen te shoppen maar Jason sleurde haar mee. “We vluchten naar het buitenland! Meteen!”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.