Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Zwischen die Welten » Hoofdstuk 4

Zwischen die Welten

21 jan 2010 - 20:56

318

4

244



Hoofdstuk 4

Een kort deeltje dit keer.

Om twee uur precies sta ik op de afgesproken plek. Mijn tas is zwaarder dan normaal, omdat er nu een stapel CD’s in zit. Om vijf over twee komt de auto aangereden. Jeannette stapt uit, doet me een blinddoek om en helpt me de auto in. Claudette snauwt van achter het stuur dat we op moeten schieten. Het gaat haar ook nooit vlug genoeg. Het is een goed teken dat Jeannette nog in de auto zit. Ik heb haar vandaag meer dan ooit nodig. We rijden niet vaak dezelfde route, maar ik hoop dat we vandaag een lange route nemen. In mijn hoofd tel ik de seconden af. Zodra ik de vijfhonderd heb bereikt trek ik mijn mond open.
‘Claudette, ik moet naar de WC.’ Het is een oude smoes, dat weet ik zelf ook. Als ze er niet in trapt heb ik een groot probleem, maar ik heb niets beters kunnen verzinnen.
‘Ja, dat kennen we.’
‘Ik meen het, ik moet echt.’
‘Dat is dan heel jammer voor jou.’
‘En voor jou, het zou zo zonde zijn van je auto.’ Het flapt eruit. Ik mag niet opstandig zijn vandaag, ze mag me niet gaan wantrouwen.
‘Claudette, alsjeblieft.’ Smeek ik haar. Ik krijg geen antwoord, maar nog geen minuut later staan we stil.
‘Tankstation. Jeannette loopt met je mee.’ Ze is erin getrapt. Met open ogen. Het had niet mooier kunnen zijn. Voor ik uitstap wordt eerst de blinddoek van mijn ogen getrokken. Zo snel ik kan verlaat ik de auto. Ik loop stevig door naar de toiletten, die gelukkig aan de achterkant van het gebouw zijn.
‘Tom, loop alsjeblieft niet weg. Je brengt jezelf in de problemen, maar mij minstens net zo erg.’ Er zit een rare klank in Jeannettes stem. Zonder iets te zeggen loop ik door, tot we achter het gebouw zijn.
‘Ik heb je hulp nodig.’ Haar ogen kijken me afwachtend aan, bang voor wat ik ga vragen.


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 14 mei 2010 - 22:34:
Dude ;o
Tom is echt dapper ineens. What the heck heeft hij in zijn (übermooie) hoofdje gehaald? En zou Bill mee in het plannetje zitten?
Oké, nu wil ik doorlezen. (Kort en crap reactie, zoals al heel de tijd eigenlijk, maar dat maakt niet uit, want, laijk, nou, eigenlijk maakt het wel uit. Maar ik maak het wel nog goed. Ooit.)


TomEnDoos
TomEnDoos zei op 27 jan 2010 - 22:43:
ik moet zo hard lachen om de naam claudette :"DDD

maar het is awesome


xSabinex
xSabinex zei op 21 jan 2010 - 22:15:
dat wat zij zegt
verder!

xx


xBlackAngel
xBlackAngel zei op 21 jan 2010 - 21:00:
Bodine, ik heb je hulp nodig.
Je moet gwn een nieuw stukje schrijven, want dit is zo goed! ;]
-xxx-