Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Stranger en Aliën (afgelopen) » 14

Stranger en Aliën (afgelopen)

21 jan 2010 - 22:17

406

7

471



14

Stranger-
Bill bleef avond eten. Ik was zo blij dat het wel weer wat goed ging tussen mij en Bill. Maar hij bleef me in de gaten houden als ik niet onder invloed was. Maar ik kan dat begrijpen. Ik zou net hetzelfde doen moest hij drugs nemen. Shena is gewoon een prachtmeisje. En ik vind het geweldig dat ze zo goed om kan gaan met Bill. Dat voelt goed. Ik ben echt blij dat ik en Shena elkaar hebben ontmoet. Op internet en in het echt. Haar kan ik echt vertrouwen. Onze relatie is ook sterk. Ik denk omdat we elkaar al zo lang kennen. En we lijken zo veel op elkaar. En ook weer niet. “Tom je zit te dromen”¯ zei Shena. Ze giechelde. Ik lachte. “Sorry ik dacht aan je”¯ zei ik. “Ooh schattig”¯ grijnsde Bill. Ik grijnsde. Ik gaf Shena een kusje. “Niet te klef worden”¯ zei Bill. Hij nam een hap van zijn pizza. “En jij, heb jij nog geen vriendinnetje gevonden?”¯ vroeg ik. “Hmm, nee”¯ zei Bill. “Hij wacht op de ware”¯ zei ik zacht tegen Shena. Maar net hard genoeg zodat Bill het hoort. Hij draaide met zijn ogen. Shena lachte.

Het was al donker toen Bill naar huis vertrok. “Je broer is wel fijn h蔯 zei Shena. “Heelaa”¯ zei ik nep zielig. “Jij bent toch leuker hoor”¯ zei Shena. “Flink”¯ grijnsde ik. Shena lachte en gaf me een zoen. We keken even tv. Er was niet echt veel op. Enkel saaie films. “Gaan we slapen?”¯ vroeg Shena. “Ok锯 zei ik. Ik zette de tv uit en nam Shena op. Ik droeg haar naar mijn bed legde haar daar neer. Ze ging mijn badkamer in en kleedde zich daar om. In een pyjama van Hello Kitty kwam ze terug. Ik lag al in bed. “Zeer gespierd”¯ zei ze. Ze wees naar mijn buik. “Trainen h蔯 grijnsde ik. Ze lachte en kwam langs me liggen. Ze trok de lakens hoog op. En dan schoof ze dicht bij me. Ik knipte het lichtje uit. “Ieeh Shena, je hebt koude voeten”¯ zei ik. “Sorry”¯ gniffelde Shena. Ik lachte. Een lange zoen in het donker volgde. “Stranger?”¯ vroeg Shena. “Ja Aliën van me”¯ zei ik. “Ik wil je nooit meer kwijt”¯ zei Shena. “Ik jou ook niet”¯ zei ik. “Ik jou ook niet liefje”¯.

THE END


Ik hoop dat jullie het beetje een leuk verhaal vonden. En bedankt voor alle leuke en lieve reacties. Echt bedankt!


Reacties:

1 2

ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 24 okt 2010 - 17:50:
veat en weer heel orgineel ;X
hvj verhalen <3
nu ga ik meer van je lezen
2 afgeronde Verhaal van jou die ik heb gelezen vandaag


sterretjhu
sterretjhu zei op 30 jan 2010 - 19:53:


Xpam05
Xpam05 zei op 26 jan 2010 - 18:35:
Wiiihiii,
Zeeeer leeuuk en mooii verhaaltjee!
xxxxx


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 26 jan 2010 - 18:01:
Ahhw zp cuttteeeeeee <333


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 22 jan 2010 - 23:28:
Einde? Volgens mij wil ik daar gewoon overheen lezen en een nieuw stuk. Ook al snap ik het wel, maar ik zou graag willen weten wat er verder gebeurd? Enzo, hoe alles is afgelopen met elk personage, of ze nog steeds e-mailen naar elkaar.
Oké ik lees te veel boeken o_o
Maar maar ik wil graag een vervolg <3
En anders, was het echt een geweldig verhaal.