Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 4.

Villa 13 (afgelopen)

23 jan 2010 - 20:57

758

2

310



4.

Het was al weer 2 weken verder. Tosca hing weer net als 2 weken geleden uit het raam. Dit keer om te kijken welke meubels er werden binnen gebracht. Het werd stilaan avond en de meubels bleven komen. Diezelfde grote auto als 2 weken geleden kwam aanrijden. De verhuiswagens gingen ook weer weg. Tosca nam aan dat alle meubels er stonden. De 2 jongens stapte uit en gingen richting het huis. De muts jongen keek haar richting uit. Hij zwaaide even. Tosca zwaaide terug. Ze zag de muts jongen glimlachen. “Komen eten”¯ werd er door de speaker gezegd. Tosca ging naar de keuken. Met een big smile schepte ze spaghetti op. “Wat heeft jou gebeten?”¯ vroeg Makbule verbaasd. “Niemand”¯ zei Tosca. Ze kleurde lichtjes rood. Makbule grijnsde. “Heeft de liefde je te pakken?”¯ vroeg ze. “Misschien”¯ lachte Tosca.. Makbule lachte.

Makbule ging naar buiten na het eten. Het was nog net niet donker. Ze zag Bill weer. Hij was in de keuken bezig. Ze zag niet goed wat hij aan het doen was. Hij trok wel haar aandacht. Hij zette van alles in kasten zag ze. Ze droomde even weg tot ze zich dood schrok toen Bill voor haar stond. “Makbule”¯ glimlachte Bill. “Heey”¯ glimlachte Makbule vrolijk terug. “Alles goed met je?”¯ vroeg Bill. “Ja, met jou?”¯ zei Makbule. “Ook”¯ zei Bill. Hij leek verlegen vond Makbule. “En woon je hier nu?”¯ vroeg Makbule. “Ja”¯ zei Bill enthousiast. “Je lijkt het leuk te vinden”¯ zei Makbule. “Ja”¯ grijnsde Bill. “Kijk toch maar uit”¯ zei Makbule. “Hoe kan een huis nu vervloekt zijn?”¯ vroeg Bill ongelovig. “Toch is het vervloekt, ik waarschuw je enkel, ik zou gewoon opletten met wat je doet, en probeer slechte dingen te vermijden, dan kan er niets gebeuren”¯ zei Makbule wijs. Even leek het dat Bill haar zou uitlachen maar hij is beleefd en hield zich neutraal. “Oké, ik zal uitkijken”¯ zei Bill. “Braaf”¯ knipoogde ze. Bill lachte. “Bil wat voor pizza wil jij?”¯ werd er geroepen. “Het zelfde als jou”¯ riep Bill terug. Toen Bill wat tegen Makbule wilde zeggen was ze al weer weg. Bill haalde zijn schouders op en ging dan maar naar binnen.

Tom was weg. Hij zal vast pizza’s zijn gaan halen. Dacht Bill bij zichzelf. Bill ging nog wat spulletjes op zijn plek zetten in de zitkamer. Alles stond perfect toen Tom weer binnen kwam. “Zo dat ziet er goed uit”¯ zei hij. “Dankje,”¯ glimlachte Bill. Ze gingen aan de keukentafel zitten om te eten. “Ik heb voor de zekerheid nog een extra pizza meegenomen voor moest je nog honger hebben”¯ zei Tom. “Ooh das lief”¯ zei Bill. De extra pizza deelde ze nog met hun 2. “Zullen we onze kamers inrichten?”¯ vroeg Tom. “Ja, is goed, heb je mijn hulp nodig?”¯ vroeg Bill. “Ja, misschien wel, jij kan altijd alles zo mooi zetten,als je snapt wat ik bedoel”¯ grijnsde Tom. Bill knakte zijn vingers. Bill hielp Tom met het zetten van spullen op zijn kamer. Ze hadden veel lol. Toen Tom zijn kamer af was gingen ze Bill zijn kamer inrichten. Tom hoefde daar niet veel te helpen. Af en toe eens een poster ophangen. “Nu gaan we het belangrijkste ophangen”¯ zei Bill. Hij nam een rechthoekig iets uit een doos. Het was verpakt in nopjes plastic. Bill haalde dat plastic er van af. “boven mijn bed moet die hangen”¯ zei Bill. Tom nam de kader aan. Er zat een foto van Bill en Tom in. Nog niet lang geleden gemaakt. “Die foto is en blijft mooi”¯ zei Tom. “Vind ik ook”¯ zei Bill. De witte kader paste perfect bij de zwarte muren. Het kwam mooi en stijlvol uit. Tom had diezelfde ook op zijn kamer hangen. Ook boven zijn bed. Maar dan een zwarte kader. Die kwam mooi uit bij Tom zijn witte muren. 1 muur was bij hem niet wit maar stijlvol zwart en blauw. Er stond Tom zijn naam geschreven op de muur. Het kwam mooi uit vond hij. Bill zette een kaars in de kaarsenhouder die hij op zijn nachtkastje had gezet. Hij twijfelde tussen de witte of de zwarte kaars. “Neem wit, dat komt mooi uit bij het zwart”¯ zei Tom. Bill maakte een hmm geluidje en zette dan de witte kaars op de houder. Hij klapte zijn handen in elkaar toen alles mooi stond. “Perfect”¯ zei hij. “Het ziet er echt prachtig uit”¯ vond Tom. Tom gaf Bill een schouderklopje en verliet toen Bill zijn kamer. Bill ging even zitten. Tom deed zo enthousiast nu. Bill kon het maar niet begrijpen


Reacties:


VampireFangs zei op 23 jan 2010 - 21:08:
Dit verhaal is geweldig, trust me.


VampireFangs zei op 23 jan 2010 - 21:07:
IK HOU VAN JOU <3