Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 5.

Villa 13 (afgelopen)

23 jan 2010 - 21:03

763

3

253



5.

De volgende morgen was Tosca uitzonderlijk vroeg wakker. Ze had niet zo veel geslapen. Ze dacht maar telkens aan de muts jongen waarvan ze de naam nog steeds niet kende. Ze strekte zich eens goed uit en geeuwde eens diep. Het licht scheen onder haar gordijnen door. Ze opende ze. Ze kon binnen kijken in de zitkamer van villa 13. Ze zag de muts jongen in de zetel zitten. Dit keer zonder muts. Tosca ging naar haar badkamer. Ze deed er al haar ochtend rituelen en ging dan wat eten. Makbule zat al aan de ontbijttafel. “Morgen”¯ zei Makbule. “Morgen”¯ zei Tosca. Ze nam een chocolade broodje en nam er een hap uit. Makbule zette de radio op. Tosca ging naar buiten om de post uit te halen. De muts jongen was ook net buiten. “Heey”¯ zei hij tegen Tosca. “Haay”¯ zei Tosca terug. “Tom en jij?”¯ vroeg dus Tom. “Tosca”¯ glimlachte Tosca. “Zeg ik zou maar uit kijken in dat huisje van je, volgens mijn zus spookt het er”¯ zei Tosca. Ze maakte een beweging met haar vingers. Tom lachte even. “Ik denk niet dat het er spookt hoor”¯ grijnsde Tom. Tosca haalde haar schouders op. “Als ik de verhalen geloof, is er al veel gebeurt in dat huis”¯ zei Tosca. Tom wilde lachen maar hield zich in. Hij hield zich beleefd. “Ik zie je nog wel eens”¯ zei Tosca. Ze keerde terug naar haar eigen villa. Ze voelde Tom zijn ogen in haar rug prikken.

Tom ging weer naar binnen. Hij dacht na over wat Tosca had gezegd. ‘Er is al veel gebeurd in dat huis’. Hij lachte zijn gedachten weg en gooide de post op tafel. Bill sliep nog. Tom zette de tv aan. Er was niet veel zinnigs op. Hij zuchtte en keek tegen zijn zin naar een stom kookprogramma. “Wat kijk jij?”¯ vroeg Bill. “Bub, iets saais in ieder geval”¯ zei Tom. Bill lachte en keek door de post. Krant, krant, brief, rekening, rekening, brief, liefdesbrief, rekening. Wat, liefdes brief? Bill keek nieuwsgierig op de voorkant. “Voor Tom”¯ stond er in sierlijke letters op. Bill gooide de brief naar Tom. “Waarschijnlijk van een fan ofzo”¯ zei Bill. Tom opende de envelop. Die was roze. Een sierlijk handschrift stond op de brief. Tom glimlachte bij elk woord dat er stond. Maar toch deed de brief niet zo veel met hem. Hij was meer door iemand anders in de wolken. Maar hij zou het niet toegeven. Hij zou de tijd afwachten. Kijken wat er zou gaan gebeuren. Tom had ook wel een gevoel dat Bill iemand had leren kennen. Maar hij zei er niets van. Bill zou het wel zelf zeggen dacht hij. “Jezus christus waarom kijk je alsof je klaar komt”¯ gromde Bill. Hij gooide een stuk van de krant naar Tom zijn hoofd. “Ik was even aan het dromen denk ik”¯ zei Tom. Hij zag Bill met zijn ogen draaien. “Niet daarover hoor,”¯ zei Tom. Hij gooide de krant terug. Die was helemaal verkreukt.

Bill warmde wat spaghetti op. “Tom wil jij ook spaghetti?”¯ riep Bill. “Ja hoor”¯ zei Tom opgewekt. Hij kwam net de keuken in. “Oké, dek jij even de tafel?”¯ vroeg Bill. “Tuurlijk”¯ zei Tom. Hij dekte de tafel. Bill keek vanuit zijn ooghoeken naar Tom. Hij fronste zijn voorhoofd en dacht even na. Tom doet zo raar vond hij. En hij deed zo vrolijk. Dat is totaal NIET Tom. Toch zeker niet de laatste tijd. “Is er wat?”¯ vroeg Tom. Bill schrok uit zijn gedachten. Hij keek recht in Tom zijn ogen. Ze stonden zo leeg en treurig. De glans was weg. Zijn ogen leken zo dof geworden tegenover een paar jaar geleden. “Nee hoor, ik was even aan het dromen”¯ lachte Bill. Tom haalde zijn schouders op en ging aan tafel zitten. Bill haalde de spaghetti uit de microgolfoven en zette die op tafel. Bill ging tegenover Tom zitten. Tom liet Bill eerst uitscheppen. Waar is zijn egoïsme gebleven? Bill kon het maar niet begrijpen. “Er zat een brief voor je bij de post, hij ligt op de kast”¯ zei Tom. Bill knikte. “Ik ruim wel af, ga jij maar naar de zitkamer”¯ zei Tom. Hij duwde Bill de kamer uit. Nu kon Bill helemaal niet meer volgen. Sinds wanneer ruimt Tom de tafel af? Bill begon zich zorgen om Tom te maken. Dit is de Tom niet die hij kende. Dit is schoonmaak Tom of wat? Bill ging met een fronsend voorhoofd in de zetel zitten en dacht na waarom Tom zo deed. Heeft Tom een kokosnoot op zijn hoofd gehad ofzo?


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 26 jan 2010 - 17:34:
“Jezus christus waarom kijk je alsof je klaar komt”¯

AGAHAHAHAHAHAHA! XDDD


VampireFangs zei op 23 jan 2010 - 21:08:
Dit verhaal is geweldig, trust me.


VampireFangs zei op 23 jan 2010 - 21:08:
IK HOU VAN JOU <3