Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 6.

Villa 13 (afgelopen)

23 jan 2010 - 21:38

732

4

301



6.

Makbule nam haar fiets uit de garage. Ze moest gaan werken. Ze stapte op haar fiets. Ze keek even binnen in villa 13. Ze zag Bill in de zetel zitten. Toen ze voorbij het huis was keek ze weer voor zich want ze was bijna in de gracht gereden. Bill spookte door haar gedachten. Ze vond hem wel leuk. Eens in de stad zijn aangekomen was het niet ver meer. Hoogstens 4 straten nog. Ze zette haar fiets achter bij het magazijn. Daar ging ze langs de grote poort naar binnen. Haar werkgeefster stond al te wachten. “Snel, want het is druk”¯ zei ze. Makbule knikte en ging achter de kassa staan. “Hooi Makbule”¯ zei Bill. Makbule keek op. Ze keek recht in de ogen van Bill. “Heey Bill”¯ zei Makbule. “Kan ik je helpen?”¯ “Niet speciaal, ik kwam gewoon even hoi zeggen”¯ zei Bill. “Ok锯 zei Makbule. “Wel ik zie je nog wel eens”¯ zei Bill. “Ja”¯ zei Makbule. “Maar, heb je iets te doen vanavond?”¯ vroeg Bill. “Hmm, nee niet echt”¯ zei Makbule. “Dan haal ik je vanavond om half 8 op, als je dat goed vind”¯ zei Bill. “Vind ik zeer leuk”¯ glimlachte Makbule. “Oké, ik zie je dan”¯ zei Bill. Makbule glimlachte. Bill liep de winkel uit. Makbule kon wel op en neer springen van blijdschap maar ze hield zich in. Ze was nog steeds op haar werk.

Bill liep tevreden door het winkelcentrum van Hollywood. Met een big smile lip hij veel mensen bijna om. Hij ging even zitten op een bankje onder een boom. Dromerig keek hij voor zich uit. Opeens dacht hij aan iets heel belangrijks. Een goede outfit. Hij sprong recht en keek rond zich voor een goede winkel te zoeken. Hij ging maar de winkel recht voor zich in. De winkel was groot. Maar dan ook echt groot. Bill keek zijn ogen uit. Kleren Bill, kleren. Zei Bill tegen zichzelf. Al snel had hij wel een leuk setje gevonden. Hij ging het op normale kledij houden. Een strakke zwarte broek met een leuk wit shirt op. Of het zwarte. Bill twijfelde. Maar uiteindelijk nam hij toch de zwarte. Hij ging betalen en nu nog nieuwe schoenen vond hij. Maar hij kon ook gewone nike’s aan doen. Bill twijfelde maar ging toch even in een schoenen winkel kijken. Bill zijn oog viel op all stars. Hij had er nog nooit gedragen en wilde wel eens weten als hij er mee stond. Hij trok er 1 aan en ging voor een spiegel staan. “Hmm, ziet er wel goed uit”¯ zei hij. Bill trok zijn eigen schoen weer aan en ging de all stars betalen. Tevreden ging Bill weer naar huis. “Tom, ik ben er weer!”¯ riep Bill door de speaker. Bill ging de woonkamer in. Tom lag te slapen. Bill ging nu naar zijn badkamer. Hij nam een douche en trok zijn nieuwe kleren aan. Bill zette zijn haren omhoog en ging nu zijn make-up doen. Toen Bill vond dat alles perfect was ging hij zijn nieuwe schoenen aan doen.

Tom werd wakker. Hij geeuwde en wreef door zijn ogen. “TOOOM, wat vind je van mijn nieuwe outfit?”¯ vroeg Bill hyper. Ik keek naar hem. “Cool”¯ zei Tom en draaide zich om voor verder te slapen. “Is dat alles wat je te zeggen hebt?”¯ mopperde Bill. “ja”¯ zei Tom. Tom hoorde Bill weglopen. Hij moest lachen. Wat later hoorde Tom Bill terug komen. “Ik ben weg”¯ zei hij. Tom draaide zich weer op zijn rug en keek naar Bill. “Waar ga je heen dan?”¯ vroeg Tom. “Ik ga uit”¯ zei Bill. Hij trok een jasje aan. “Met wie dan?”¯ vroeg Tom. Hij ging recht op zitten. “Met een meisje”¯ zei Bill. Tom rolde met zijn ogen. “hoe heet dat meisje?”¯ vroeg hij. “Makbule”¯ zei Bill. Hij keek in de spiegel die boven de bank hing. Bill checkte zijn glimlach. “Zie ik er toonbaar uit?”¯ vroeg Bill. Hij maakte een rondje. “Ja hoor, knallen maar h蔯 grijnsde Tom. Bill lachte. “Grapjas”¯ “En waar woont dat meisje?”¯ vroeg Tom. “Hier langs”¯ zei Bill. “Ooh, in villa 14 dan?”¯ vroeg Tom. “Ja, ze is zo knap en mysterieus”¯ zei Bill blozend. Tom grijnsde. “Zet hem op dan”¯ zei hij. “Natuurlijk”¯ lachte Bill. Hij ging naar de garage. Bill ging wel in stijl dus ging hij met zijn cabrio. Bill had ook al een plaats in een restaurant geboekt.


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 26 jan 2010 - 17:39:
Wooosssh ^^


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 24 jan 2010 - 19:43:
Een afspraakje wenkbrauwwiebel


adelain
adelain zei op 23 jan 2010 - 22:39:
wieeh, leuk Bill heeft een soort van date
Makbule is apart, maar wel lollig
hopelijk word t ook wat tussen Tosca en Tom.
mr wat gebeurt er dan toch in dat huis? er word veel over verteld dat het er amper toe doet wí¡t er gebeurt. het feit dat er iets zou zijn gebeurt is al genoeg (ben ik nog te volgen?>,<

liefteren!


VampireFangs zei op 23 jan 2010 - 21:46:
jdsfhawgkgy urgfv k Billie is romantisch.
En me likes so much!<3
En ik ben echt blij dat je 'm er weer op hebt gezet.
Dat betekent veel voor me.
En ik hou er echt heel erg van.
En Bill is cute.
En ik vind eigenlijk dat Makbule een beetje hard to get moet spelen.
Absoluut niet zoenen op de eerste afspraak en niet laten merken
dat ze hem leuk vind. Daar zie ik haar wel voor aan eigenlijk.
En jij schrijft zo leuk :3
Echt, ik krijg zin in meer.
En ik wil ook meer.
Dus nu ga ik je even stalken om meer.
Here I come :3
Joking.
Maar ik ga het wel vragen.

Ben benieuwd naar hun date.
Zet hem op Bill.
En Makbule, onthoudt het.
Niet laten merken dat je hem leuk vind,
als hij je de volgende keer weer mee uitvraagt, gewoon
zeggen dat je dan iets te doen hebt.
Ik vertrouw in je!:3
Hehhehe, ik praat tegen je personages XD
EN mijn naamgenoot 8D
Loveyoudamnmuch<3