Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I'm a vampire. » Hoofdstuk 5

I'm a vampire.

24 jan 2010 - 13:44

344

1

315



Hoofdstuk 5

Sorry, kort stukje, schrijf later nog wel wat meer,,

Door de ogen van Chloë..
Edward is weg. Na het avondeten ('ik had geen honger' ga ik op het dak zitten en kijk naar de volle maan. 'Heey, Chloë!' hoor ik. Ik kijk om me heen en zie aan de overkant een jongen zitten. 'W..wie ben je?' vraag ik. 'Jacob.' zegt de jongen. Ik haal mijn schouders op. 'Ik ben de zoon van meneer Black, de collega van je pleegvader.' zegt hij. 'Oh, die Jacob.' lach ik. Hij knikt en klimt naar me toe. 'Jij bent met die Edward Cullen, hè?' zegt Jacob. Ik bloos. 'Nou, we zijn vrienden.' zeg ik. 'Of zoiets..'. Ik grijns en ga liggen. Jacob doet hetzelfde. We zuchten tegelijk. Dan lees ik zijn gedachten: 'Wat een verschrikkelijk knap meisje.'. Ik bloos. 'Wat is er?' vraagt Jacob, als hij mij ziet blozen. 'Oh, eh, niks!' zeg ik. 'Chloë? Slaap je al?' horen we dan. 'Sorry,,' zeg ik en ik ga mijn kamer in. Dan ga ik in mijn bed liggen. 'Nee, kom maar.' zeg ik en Jane komt binnen. 'Wat is er?' vraag ik. 'Ik.. wilde gewoon bij jou liggen..' zegt Jane. Ik lach en schuif op. Jane komt erbij liggen. 'Jij vindt Mike leuk hè?' vraag ik. 'Ja..' piept Jane. Ik gijns. 'Maar hij vindt jou leuk.' zegt Jane. 'Je mag hem wel hebben, ik vind hem niet leuk.' zeg ik. Jane gaat dicht tegen me aan liggen. Ik haal mijn neus op. 'Ik moet hier weg..' denk ik. 'Ik moet naar Edward..'.

Als Jane slaapt, til ik haar op en breng ik haar naar haar kamer. Dan ga ik terug naar mijn kamer en ga voor de piano zitten. Dan begin ik te spelen. Stuk na stuk, de hele nacht. Ik merk niet dat Edward in het raamkozijn gaat zitten. Dan komt hij naast me zitten op de pianokruk en begint hij mee te spelen.

Door de ogen van Edward..
Samen spelen we de rest van de nacht door. Als het licht wordt, stoppen we met spelen en vertrek ik. 'Dit was een geweldige nacht..' zeg ik nog, en dan verdwijn ik.


Reacties:


Ani5ta
Ani5ta zei op 24 jan 2010 - 11:55:
VERDERRRRR