Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 7.

Villa 13 (afgelopen)

24 jan 2010 - 20:54

848

4

277



7.

Tom was alleen thuis dus besloot hij maar eens wat mensen uit te nodigen. Hij ging de lijst in zijn gsm af op zoek naar interessante mensen. Blondine 1, blondine 2, brunette 2, brunette 8, zwart harig meisje 10 en nog een paar meisjes stuurde Tom een sms om langs te komen. Hij nam wat drank uit de kelder. Nog geen 10 minuten later ging de bel. Vele meisjes kwamen binnen. “Dames”¯ grijnsde Tom. Tom dacht er even over om Tosca ook te bellen. Maar toen realiseerde hij zich dat hij haar nummer niet had. En gaan aanbellen vond hij maar stom. Maar toch ging hij. Hij duwde onhandig op de bel. Tosca deed open. Ze stond in haar pyjama. “Ik vroeg me af als je naar mijn feest wilde komen”¯ vroeg Tom. Tosca glimlachte. “Ik moet me dan even omkleden, je zal wel merken als ik er ben”¯ zei Tosca. Tom knikte en ging weer naar villa 13. Iedereen was al volop aan de drank. De meisjes bleven toestromen. Af en toe waren er ook mannen bij, maar de meerderheid was vrouw. De muziek werd hard gedraaid. Er werd veel gedanst. Verleidelijk gedanst natuurlijk.

Tosca stond voor haar kleerkast. Ze wist niet goed wat aandoen. Ze ging toch voor een simpele jeans en een leuk shirtje. Ze nam ook nog een jasje mee voor de zekerheid. Maar ze verwachte dat het er binnen wel redelijk warm zou zijn. Ze sprong in haar sneakers en ging naar villa 13. Ze duwde op de bel. Een meisje in een mini rokje deed open. “Ik kom voor Tom”¯ zei Tosca. “Ooh, kom binnen”¯ zei de blondine. Ze stopte meteen een flesje bier in de handen van Tosca. Tosca nam een slok en liep verder. Overal waren meisjes en jongens. Ze vond Tom in het midden van de woonkamer dansend op de salontafel. Die was al dronken. “Toscaaa, fijn dat je er bent”¯ zei Tom. Hij sprong van het tafeltje en ging naar Tosca toe. Zijn glimlach was van oor tot oor. “Jij bent dronken”¯ giechelde Tosca. “Doe lekker mee”¯ zei Tom. Hij nam het jasje van Tosca over en gooide het op de tv. De muziek werd harder gedraaid en de alcohol ging er vlotjes in bij iedereen. Tosca was nu ook dronken en stond te dansen met Tom. Op de salontafel. Ze hadden de slappe lach en de drank bleef komen. “Tom”¯ lispelde Tosca. “Volgens mij ben je lazarus”¯ “jij ook”¯ lachte Tom, hij viel van de salontafel af en trok Tosca mee. Ze lag nu op Tom. “Kom”¯ lispelde Tom. Hij trok Tosca mee naar buiten.

Bill en Makbule gingen een restaurant in. Het was er rustig en gezellig. “Kom”¯ zei Bill. Makbule glimlachte en keek rond. Het was er mooi en verzorgt. Ze vond dat Bill een goede keuze had gemaakt. Ze namen plaats aan een mooi versierde tafel. Alles stond er perfect op. Bill en Makbule gingen zitten. Een man kwam hun bestelling opnemen. Ze namen plat water. Ze dronken geen van beide alcohol. 5 minuten later kwam de man hun bestelling voor het eten opnemen. Ze namen beide een simpele spaghetti. “Zo, vertel eens wat van je”¯ zei Bill. “Ik ben Makbule Long”¯ glimlachte Makbule. “Dat wist ik al”¯ zei Bill. Makbule gniffelde. “En is er nog meer van jou dat ik misschien moet te weten komen?”¯ vroeg Bill. “Misschien wel ja”¯ zei Makbule. Ze deed een wenkbrauwwiebel. Ze lachte geheimzinnig. “Moet ik het zelf gaan uitzoeken?”¯ vroeg Bill. Hij prulde aan het servet dat rond zijn bestek zat. Hij keek door zijn wimpers naar Makbule. Die glimlachte. Bill kon maar niet stoppen met staren. Ze had van die schattige kuiltjes in haar wangen. “Is er wat?”¯ lachte Makbule. “Nee”¯ zei Bill. De man kwam het eten brengen. “Smakelijk”¯ zei Makbule. “Ja, jij ook”¯ zei Bill. Hij haalde het servet van zijn bestek en nam een hap. Nu merkte hij dat Makbule naar hem keek. Bill voelde zich rood worden. Makbule giechelde. Bill betaalde hun eten. “Nu gaan we ergens anders heen”¯ zei hij. “Echt? Ooh leuk”¯ zei Makbule.

Eens aangekomen bij een bos stopte Bill. Hij deed de deur van Makbule open. “Als je me wilt volgen”¯ zei hij. Ze liepen het bos in. Ze kwamen op een open plek uit. “Hier is het wat rustiger dan in de bioscoop, en hier is de popcorn gratis”¯ gniffelde hij. Er stond een sofa en een groot scherm midden in het bos. Bill gebaarde dat Makbule mocht gaan zitten. Ze nam plaats in de sofa. “Maak het je gemakkelijk”¯ grijnsde Bill. Hij ging even een stukje verder op iets halen. Hij kwam terug met 2 glazen champagne. Makbule moest lachen. “Je doet alsof wel onze huwlijks verjaardag vieren”¯ lachte ze. Bill bloosde. Hij draaide zich om en zette de projector achter de sofa aan. De film begon. Bill nam plaats langs Makbule. Bill keek de hele tijd stiekem naar Makbule. Toen Makbule naar Bill keek schoten zijn ogen weer naar het scherm. Makbule glimlachte. Bill legde nonchalant zijn arm over de leuning aan de kant waar Makbule zat.


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 26 jan 2010 - 17:43:
Whahhah welke film zou er gedraait worden? XD
Ahahaha XD


adelain
adelain zei op 25 jan 2010 - 8:01:
aaaw schattig
Bill romanticus!!!! bosbios is grappig

en Tom toch, is je broertje er niet ga jij maar even fijn feesten
eigenlijk best geniaal
en Tosca oowk dronken dat gaat lolligheid opleveren.

snel liefteren^^


VampireFangs zei op 24 jan 2010 - 21:00:
Mag ik je nu dwingen om nog een stuk te posten of wat?O.O
Hehhehe echt iets voor Bill om alles romantisch te doen, en Mak te verwennen.
En ook iets voor Tom om Tosca dronken te voeren.
HAHAHAHA , sorry X3
Ik kom je dwingen


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 24 jan 2010 - 21:00:
Héhé. Ik weet al wat er komen gaat zingt
Meermeermeer <3