Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 8.

Villa 13 (afgelopen)

24 jan 2010 - 21:44

985

3

298



8.

Tom en Tosca liepen de tuin in. “Tom”¯ lispelde Tosca. Ze viel bijna. Ze lachte en viel bijna om. “Ik ben hier”¯ grijnsde Tom. Tosca liep op hem af. “Tom? Kom hier jij”¯ lachte Tosca. Tom nam Tosca haar hand. “TOOM!”¯ werd er geroepen. De stem was schel en irritant. Een groepje meisjes kwam op hen af. Ze trokken Tom mee en duwde Tosca weg. Met een klap viel ze op de grond. Ze voelde alles tollen. Ze zag wazig en ze voelde om zich heen. Daar draaide alles. Even dacht ze dat ze moest kotsen maar toen werd alles zwart. Levenloos bleef ze liggen op het gras dat vochtig was door de nacht.

Tom werd mee gesleurd door meisjes met siliconen en platina blond haar. Hun achterwerken kwamen extra dik uit in hun mini rokjes. “Tosca”¯ lispelde Tom. Maar er werd niet naar hem geluisterd. Tom werd de slaapkamer op geduwd. “Drink op”¯ zei iemand. Een glas werd aan zijn mond gezet. Tom kon niet goed proeven wat het was. Alles was zo snel door zijn keelgat. Het proefde naar sterke drank. Heel sterke dan wel want Tom voelde zich duizelen. Zo veel alcohol was hij nu ook weer niet gewoon. Hij kon zich niet meer bewegen. Hij voelde zich gevangen door zijn eigen exen. Eigenlijk voelde Tom niets meer. Hij voelde zich zo ligt als een veertje. En toen werd alles zwart. Alsof hij in een zwart gat viel.

Bill en Makbule keerde nu terug naar huis. “Ik vond het wel fijn”¯ zei Bill. “Ja, ik vond het ook wel tof”¯ zei Makbule. Ze keek uit het raam. Bill stopte voor villa 14. “Wel, tot nog eens dan maar”¯ zei Makbule. Ze stapte uit en zwaaide nog even. Ze ging naar binnen. Bill ging nu terug naar villa 13. Hij zette de auto in de garage. Hij kwam in de woonkamer. Hij kreeg bijna een hartaanval. De huiskamer was vol met meisjes en jongens. Bill hoopte dat het op de woonkamer bleef maar hoe verder hij het huis in ging, hoe meer mensen hij aantrof. Bill ging naar de speaker en duwde op het knopje. “En nu allemaal mijn huis uit”¯ gilde hij er door. 1 seconde was het muisstil maar toen ging het feest gewoon verder. Bill klopte op zijn voorhoofd. Bill nam aan dat Tom boven in zijn slaapkamer bezig was dus ging hij naar boven. De slaapkamer deur zat op slot. “Tom, doe open!”¯ gilde Bill. Een meisje kwam naar buiten. Ze droeg de kamerjas van Tom. “Tom is bezig, ga gewoon slapen, wij zorgen wel dat iedereen verdwijnt”¯ zei het meisje. Bill bromde nog wat. Hij wilde naar binnen gaan maar het meisje hield hem tegen. “Hij wil niet gestoord worden, dus ga nou”¯ zei ze. Bill bromde wat en ging naar zijn kamer. Hij schrok toen hij een meisje en een jongen in zijn bed aantrof. Hij gilde luid. “Uit mijn bed!”¯ zei Bill. Hij wees met zijn vinger naar de deur. “Ja, ja moeder”¯ zei de jongen. Hij liep met zijn schouder tegen de schouder van Bill. Bill trok er zich niets van aan en sloot de deur. De sleutel legde hij op zijn nachtkastje. Bill zuchtte en probeerde te slapen. Maar er was te veel lawaai. Tot hij dan toch inslaap viel.

Die volgende morgen werd Tom vroeg wakker. Hij had barstende hoofdpijn. Alles deed pijn. Hij kon zich niet meer herinneren wat er was gebeurt. Hij slaakte een gil toen hij merkte dat hij naakt was. Snel trok hij wat kleren aan. Hij probeerde zich te herinneren wat er was gebeurt. Toen dacht hij aan het feestje. Tom ging naar onder. Alles was 1 grote mesthoop. Hij sloeg zijn hand voor zijn mond. Wat als Bill er achter komt? Zei Tom tegen zichzelf. Bill had nog zo gevraagd om voorzichtig met alles te zijn. En Tom had gezegd dat hij niet meer van die grote huisfeestjes zou geven in huis waar allemaal dure spullen staan. Tom begon meteen met opruimen. Hoewel zijn lichaam een beetje tegenwerkte. Toen dacht hij weer aan Tosca. Tom rende in een vloeiende beweging de tuin in. Daar zag hij haar liggen. “Tosca”¯ vroeg Tom. Hij tilde haar op en bracht haar naar binnen. Tom legde haar op de bank. Maar eerst deed hij er alle lege flesjes van af. “Tosca?”¯ vroeg Tom weer. Hij tikte zachtjes op haar wang. Geen beweging. Tom besloot verder op te ruimen voor dat Bill er achter zou komen. Hij hoorde Tosca kreunen dus nam Tom snel een glas water. “Gaat het met je?”¯ vroeg Tom. Tosca keek hem aan. “ja”¯ zei ze. Ze wreef over haar voorhoofd. “Wat is er gebeurt?”¯ vroeg ze. “Je kwam naar mijn feestje en je was dronken”¯ zei Tom. Meer herinnerde hij zich ook niet meer. Tom gaf het glas water aan Tosca. “Ik ga even verder schoonmaken, als Bill er achter komt, ben ik dood want ik had hem beloofd om geen huisfeestjes meer te geven, tot we een achterhuis hebben”¯ zei Tom terwijl hij allemaal fles bijeen nam. Tosca reageerde niet op hem. Ze dronk enkel van het glas water. Er werd gebeld. Tom ging naar de deur. “Zeg heb jij mijn zusje gezien?”¯ vroeg een meisje. “Hoe ziet die er uit?”¯ vroeg Tom. Het meisje zei hoe haar zus er uit zag. “Als ze Tosca heet, ligt ze op mijn bank met een kater”¯ zei Tom luchtig. “Aan de kant”¯ zei het meisje. Ze duwde Tom aan de kant. “ik ben Makbule trouwens”¯ zei Makbule. “Dat meisje met wie Bill uit gaat, mijn broer”¯ zei Tom. “Hmm, ja”¯ zei ze. Makbule nam Tosca mee. Tom sloot de deur achter hen. Hij ging verder. Fak dan is Bill al thuis realiseerde Tom zich. Hij liet zich op de bank zakken. Alles in zijn lichaam deed pijn dus het was wel fijn dat hij even kon liggen.



-voor Tos&Mak<3


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 26 jan 2010 - 17:48:
Ahw arme Tom :c

Snel verder 8D


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 24 jan 2010 - 21:54:
Mein Gott, Tom is verkracht! o_o
barstinlachenuit HAHAHAHAHAHAHA XD
Arme arme Tossiewossie. D:

MEERMEERMEERMEER <3


VampireFangs zei op 24 jan 2010 - 21:53:
YAAAAAIAERFASFSFHGT IIY <3
Mijn favo figuur komt mijn andere favo figuur reden X3
TOSCAAAA <33
En Jorin het is lief dat hij voor ons is.
Maar volgens mij willen wij beide meer
Dus hup hup typen jij!<3