Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » >*< I Only Want To See Your Smile >*< » **2**

>*< I Only Want To See Your Smile >*<

25 jan 2010 - 16:32

320

4

208



**2**

Dit is nogsteeds Vroeger! ik kwam uit in het middelpunt van hidden in the sand. een dak van een school..

Suki Pov.

het schoolplein was bijna helemaal leeg, alleen een paar voetballende kinderen, net zo oud als ik. ik zie een jongentje met rood haar op een schommel zitten met een teddybeer in zijn handen, hij is vast alleen. ik spring van de achterkant van het dak af zodat niemand me ziet. opeens hoor ik gegil, ik ren door een steegje heen naar het schoolplein, ik stop bij een boom, ik kijk wat er gebeurt. het jongentje op de schommel wilt een bal terug geven maar de kinderen zijn bang. ze rennen weg, het jongentje word boos en gaat met zand achter hun aan. hij grijpt een meisje bij haar been en wilt haar naar hem toe slepen, het meisje heeft bruin haar in een staart. opeens komt er een man tussen de jongen en het meisje staan. ''dit mag je niet doen gaara, dat is verkeerd'' zegt de man. het jongentje heet dus gaara. gaara laat het meisje gaan en ze rent weg. gaara gaat weer op zijn schommel zitten en kijkt omlaag. vast alleen denk ik. als de man weg is loop ik naar hem toe. ''hai'' zeg ik vriendelijk. Gaara kijkt op en zegt ook gedag. ''ik zag dat ze bang voor je waren..., is er soms iets?'' vraag ik. Gaara schud zijn hoofd.

Gaara Pov.

ik zucht. een meisje komt naar me toegelopen, ongeveer net zo oud als ik. ''hai'' zegt ze. ik groet haar terug. ze is de eerste die ooit tegen me gepraat had. naja behalve mijn oom dan. ''ik zag dat ze bang voor je waren..., is er soms iets?'' vraagt ze lief. ik schud mijn hoofd. ze gaat zitten op de schommel naast me. ''leuke beer'' zegt ze weer op zo'n vriendelijke toon. '''dankje'' zeg ik. ik probeerde vriendelijk over te komen maar dat lukte niet echt. maar ik zag al dat ze het begreep. hopelijk worden we vrienden...

Reacties ?? anders ga ik nii verder


Reacties:


bonita105
bonita105 zei op 23 maart 2011 - 19:49:
snel verder en graag een melding


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 23 juni 2010 - 22:31:
Da's schattig. ^^
Snel verder plz. =D


DreadQueen
DreadQueen zei op 22 feb 2010 - 16:43:
leuk...
laat je me weten als er een nieuw is?!
XX.


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 25 jan 2010 - 20:37:
Leuk! Maar, een kleine tip: Misschien is het leuker om een beetje 'fleur' aan je verhaal toe te voegen. Een klein beetje slap geklets eromheen is altijd leuk. Bijvoorbeeld de mening van het hoofdpersonage horen over iets wat er zonet is gebeurd, of een simpele omschrijving van de omgeving. Ook zijn komma's en hoofdletters altijd een goede toevoeging om het 'professioneler' te laten lijken.
Verder wel een heel leuk verhaal! Ik zal zeker verder lezen. Wil je het me telkens laten weten als je weer een hoofdstuk hebt?

-xXx-
Miss. Bang.