Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 9.

Villa 13 (afgelopen)

25 jan 2010 - 21:37

1030

4

306



9.

Tom schrok uit zijn gedachten toen de deur openging. Bill kwam in de woonkamer. Hij zei niets over de rommel die er lag. Hij ging gewoon in de zetel zitten en trok een wenkbrauw op toen hij merkte dat hij op een onderbroek zat. “eek”¯ zei hij en gooide het ding weg. Tom gniffelde en stond toen op om verder te doen. Bill stond ook op en ging naar de keuken. Hij slaakte een gilletje toen hij al het servies op de grond zag liggen. Tom kwam de keuken in. “Wat is er?”¯ vroeg hij. “Dit!”¯ zei Bill. Hij wees naar alle scherven die over de hele keuken lagen verspreid. “Ik vroeg toch om geen huisparty’s meer te geven tot we het achterhuis hadden geïnstalleerd”¯ bromde Bill. Hij ging de keuken uit. “Ik was eerst van plan je te helpen op ruimen maar ik heb daar nu ineens geen zin meer in”¯ zei Bill. Hij bromde en ging de hal in. Tom hoorde van allerlei gestommel en een deur die hard dicht sloeg. Die zien we voorlopig niet meer terug dacht Tom. Hij ging maar verder opruimen, om Bill een plezier te doen. Hij vroeg zich eigenlijk af waarom hij nu zo dramatisch deed. Maar ergens had Bill wel gelijk. Tom had het beloofd om te wachten. Bill was de vorige keer nog niet vergeten dacht Tom bij zichzelf. Toen hadden meisjes zijn hele kamer afgebroken tot op zijn kleren en echt alles was stuk. Dus kon Tom Bill nu wel begrijpen.

Bill liep kwaad over het voetpad. Hij had zijn handen tot vuisten gebald. Bill ging een bos in. Hij had niet echt een idee waar hij was maar toch ging hij verder. Ergens bij een boom ging hij zitten. “Hij had het beloofd”¯ bromde Bill tegen zichzelf. Hij sloeg zijn armen over elkaar. “Gelukkig was dit keer mijn kamer niet vernield”¯ zei Bill tegen zichzelf. “Ooh hoi Bill”¯ zei Makbule. Ze stond aan de andere kant van het pad. Bill had haar niet horen aankomen dus schrok hij wel even. Makbule kwam naar hem toe. Ze ging langs haar zitten in het gras. “Zeg dat broertje van je, heeft mijn zusje wel ferm dronken gevoerd gisteren, ze ligt in haar bed met een enorme kater”¯ zei Makbule. “Sorry, ik ben ook kwaad op Tom, je zou ons huis nu moeten zien, 1 bende”¯ bromde Bill. “Ik zag het”¯ zei Makbule. “Je was thuis?”¯ vroeg Bill. “Ja, om Tosca te zoeken, mijn zusje”¯ zei Makbule. “Ooh, ik lag toen vast nog te slapen denk ik”¯ zei Bill. Makbule plukte wat gras af. Ze gooide het dan weer weg. “Gisteren was fijn”¯ zei Makbule. Ze plukte nog een bloem en gaf die aan Bill. “Zie je nog wel eens”¯ zei ze. Bill rook aan de bloem. Toen hij weer op keek was Makbule al weer verdwenen. Hij was het ondertussen wel gewoon, haar verdwijn trukken maar hij vond het nog steeds erg mysterieus. Hij hield er wel van.

Tom was helemaal klaar met opruimen. Tevreden keek hij rond. Nu ging Tom liggen. Hij had nog steeds zo een pijn. Met een zucht staarde hij naar het plafond van de zitkamer. Dat zag er dan ook zo mooi uit. Tom schrok uit zijn gedachten toen de voordeur open en dicht ging. Tom wilde rechtkomen maar alles in zijn lichaam werkte tegen. Hij hoorde wat gestommel in de hal en toen een deur open gaan. Tom ging recht zitten. Hij zag Bill tevreden kijken. “Sorry dat ik misschien zo idioot reageerde maar ik was mijn kamer nog niet vergeten”¯ zei Bill. Hij leek beschaamd. “Nee het spijt mij, ik had het niet moeten doen, ik had het beloofd.”¯ zei Tom. Bill glimlachte even en ging toen naar zijn kamer. Tom nam zijn mobiel en smste naar een meisje. Hij vroeg haar wat er gisteren nog allemaal gebeurd was en zo. Omdat hij zich niets meer kon herinneren. Hij kreeg geen zinnig antwoord terug. Hij gaf de moed dan maar op en ging naar zijn kamer. Tom liet zich op zijn bed vallen. Hij was zo blij toen hij lag. En toen viel hij in een diepe slaap.

Bill zat voor zijn laptop. Hij surfte verveeld op internet. Hij kwam op een blog uit. ‘Tokio Hotel Tom doet trio, Bill Kaulitz heeft anorexia, Nieuwe Tokio Hotel… Wat? Tokio Hotel Tom doet trio. Bill zijn scrolde terug omhoog. Bill zijn mond viel langzaam open. “Gedver”¯, bracht hij uit. Bill las wat er bij stond. “Tom zei dat hij geen one-night stands meer zou doen”¯, mompelde Bill. Bill ging weer omhoog. Hij had geen zin om de foto’s te zien. Bill stond op en ging naar Tom. “Tom I think we have an emergency!”¯ zei Bill terwijl hij klopte op de deur en tegelijk binnen ging. Tom schoot recht. Hij trok wel een pijnlijk gezicht. “wat is er?”¯ vroeg hij geschrokken. “Kom eventjes mee wil je?”¯ vroeg Bill. Zonder dat Tom ook nog maar iets had gezegd trok Bill hem recht en sleurde hem mee naar zijn kamer. Bill zette hem neer op zijn bureau stoel. “Kijk!”¯ zei Bill. Hij wees naar het scherm. Tom viel bijna van de bureaustoel af. “Wat is mij dat”¯ vroeg hij verbaast. “Dat wilde ik net aan jou vragen”¯ zei Bill. Tom kreeg bijna geen adem meer van het verschieten. “Ben ik dat wel echt? Misschien is het een fan die op mij lijkt fzo”¯ zei Tom. “Ik herken dat moedervlekje toch”¯ zei Bill. Hij wees naar het scherm. Tom wist niet goed waar hij het had. Hij was het wel werkelijk. “En het is wel degelijk jou kamer”¯ zei Bill. Hij wees naar de achtergrond. “Wanneer?”¯ vroeg hij zich af. “Ik denk gisteren hoor”¯ zei Bill. Hij sloeg zijn armen over elkaar. “Ik denk dat je vriendinnetjes je te grazen hebben genomen”¯ zei Bill. Hij leek niet gerust te zijn op de situatie. “Op wat voor een manier”¯, bromde Tom. Hij sloeg met zijn hand tegen zijn voorhoofd. “Ik weet wel 1 ding, dit is niet goed voor ons imago”¯, zei Bill. “Jaah”¯ zei Tom. Hij staarde naar de foto op het scherm.


-Voor Tos&Mak
Omdat zij gewoon ALLES
voor me zijn<3


Reacties:


VampireFangs zei op 26 jan 2010 - 19:20:
Puhuuuoeee XD
Een trio. Hhahaah en ik dacht dat ik té oversekste stukken schreef
Anyways, me wants more <3
Ik heb oogpijn, omdat ik mijn vinger in mijn oog stak.
Wil je me troosten met nog een stuk?
-kucht-


adelain
adelain zei op 26 jan 2010 - 19:03:
whaha tja, dronkenschap geeft nog wel eens narigheid>.<
die foto actie vind ik eigenlijk best geniaal. maar zit Tosca daar niet bij op die foto's?

ach wat
liefteren!


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 26 jan 2010 - 17:54:
Whahha XD
Best wel grappig XDDDD

Snel verder ^^


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 25 jan 2010 - 21:44:
AHahaha trio, sorry dat klinkt grappig. XD

Lief dat het voor ons is <3

Ik hou van je <3