Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 10.

Villa 13 (afgelopen)

26 jan 2010 - 21:01

941

4

229



10.

Wantrouwen
Jaloezie [x]
Drank [x]
Ruzie [x]
Wapens
gokken
vrouwen [x]
afscheid



Makbule surfte wat op internet. Verveeld keek ze rond. Ze sloot haar laptop maar af en besloot even naar buiten te gaan. Het was bijna weer september. Dat zag je zo aan de wolken. Met haar handen in haar zakken liep Makbule naar het skate parkje aan het einde van de straat. Het werd al jaren niet meer gebruikt. En daarom kwam Makbule er ook wel graag. Ze hield er van de rust en de stilte. Genietend nam ze plaats op een ramp. Ze nam haar schrijfblok uit haar tasje. Ze nam ook een potlood. Ze schetste de omgeving. Makbule hield van tekenen, en ze deed het ook vaak. Ze was er graag mee bezig. Makbule schrok even door voetstappen die op de ramp klonken. Ze keek niet op. Ze was te geconcentreerd bezig. Er ging iemand langs haar zitten. Pas toen ze haar tekening af had keek ze op. Bill zat langs haar. “Hoi”¯ zei hij vrolijk. “Heey”¯ zei Makbule. Ze stopte haar boekje en haar potlood in haar tasje. “Ik wist niet dat je hier kwam”¯ zei Bill. “Ik wilde net hetzelfde aan jou vragen”¯ grijnsde Makbule. Bill zette zijn benen in kleermakerszit. Hij droeg een muts. “Is dat niet warm?”¯ vroeg Makbule. “Hmm, die muts? Nee”¯ zei Bill. Toch nam hij het ding af. Zijn haren lagen plat over zijn hoofd. Hij ging met zijn handen door zijn haar. Makbule nam het mutsje af en zette het op haar hoofd. Bill gniffelde.

Tom liep te ijsberen. Hij krabde op zijn achterhoofd. Hij kon het maar niet begrijpen. Hoe kon het gebeuren? Hij smste met een meisje van op de foto. Die ontkende alles maar toen Tom begon over de foto’s kon ze niet meer ontkennen. Dacht Tom. Maar ze bleef ontkennen. Tom was nog geen stap dichter. Hij ging even liggen want zijn rug deed nog steeds pijn. Hij was bijna inslaap toen de bel ging. Tom schrok wel even. Hij had het niet verwacht. Tom ging maar even open doen. Tosca stond voor de deur. “Ligt mijn jasje hier nog?”¯ vroeg ze. “Eeuhm, ik denk het wel, kom maar even binnen”¯ zei Tom. Tosca ging naar binnen. “Ik zal even kijken, als het niet achter de tv kast ligt”¯ zei Tom. Hij keek achter de tv. Tosca nam plaats op de zwarte leren bank. Tom hield het jasje vast. “Is dit het?”¯ vroeg hij. “Ja, dat is het”¯ zei Tosca. Ze nam het jasje aan. “wil je nog wat drinken?”¯ vroeg Tom. “Nee, dankje, ik moet nu gaan”¯ zei Tosca. “Wel, tot nog eens denk ik”¯ zei Tom. “Nadat jij me achter liet in de tuin? Misschien”¯ zei Tosca. Ze liep de deur uit. “Sorry, ik was beetje dronken”¯ zei Tom. “Wel, tot nog eens dan maar”¯ zei Tosca. Voor Tom er erg in had was ze al de hoek om. Bij villa 14.

Tosca stopte haar jasje in de was. Het rook naar de sigaretten en naar drank. Niet echt aangename geur namelijk. Tosca startte haar laptop op. Ze keek wat rond op internet. Ze keek even op een blog site. Daar stonden foto’s en een artikel van Tom. Tosca haar mond viel open. “Tokio Hotel Tom doet trio”¯ stond er als titel. “Ik moet het niet weten”¯ zei Tosca en ze duwde op het kruisje. En daarna sloot ze ook paar laptop af. Ze besloot even terug te gaan naar Tom. Hem met de neus op de feiten duwen. Tosca duwde op de bel. Tom deed open. “Hoi, ben je er weer”¯ gniffelde Tom. “Ik moet je even spreken”¯ zei Tosca. Ze klonk kalm. Ze gingen beide zitten op de zwarte leren bank. “Jij staat naakt op internet met 2 andere wijven”¯ zei Tosca kalm. Maar de jaloezie was te horen. Ze was niet zo snel jaloers maar dit keer wel. “Wel, jaa…”¯ mompelde Tom. “Nou, ja, jij doet wat jij wilt, maar ik vond je wel leuk, maar precies duik je met iedereen in bed”¯ zei Tosca. Ze stond recht en wilde weggaan. “STOP, niet weggaan”¯ zei Tom. Hij sprong voor Tosca in. “Ik was dronken, en ik kan me er niets meer van herinneren”¯ Tosca keek hem bedenkelijk aan. “Ik was verliefd op je, ik dacht dat je gevoelig was, maar ik denk dat, dat dus niet het geval is, je begrijpt wel wat ik bedoel”¯ zei Tosca. Ze maakte een boogje om Tom heen en ging naar buiten. Tom was kwaad op zichzelf. Hij had de kans om haar te krijgen mooi verprutst door die party te geven.

Bill gleed van de ramp af. Hij keek even als hij zijn broek niet had vuil gemaakt. “Toen ik klein was kon ik skaten, maar nu kan ik het niet meer”¯ lachte Bill. “Ik ook, maar ik weet niet als ik het nu nog kan”¯ lachte Makbule. Ze gleed ook van de ramp. Ze had nog steeds Bill zijn muts op haar hoofd. Het stoorde niet. Makbule liep een andere ramp op. Bill volgde haar. “Nu heb je me nog niet verteld wat je hier allemaal uitspookt”¯ zei Bill. “Gewoon tekenen”¯ zei Makbule. Makbule liep de ramp weer af en bleef even stil staan. Bill liep er ook af en ging een andere weer op en ging daar zitten. Makbule volgde hem en ging ook zitten. “En wat doe jij hier?”¯ vroeg Makbule. “Liedjes schrijven en zingen”¯ zei Bill. “Ooh, heb je iets papier ofzo bij? Mag ik eens lezen ofzo?”¯ vroeg Makbule nieuwsgierig. “Nee, tis nog niet af”¯ zei Bill. “Oké, dan laat ik jou mijn tekeningen ook niet zien”¯ grijnsde Makbule. “Dat is chantage”¯ grijnsde Bill. “Adöh”¯ lachte Makbule.


Reacties:


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 27 jan 2010 - 19:20:
Hehehe verder <3


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 27 jan 2010 - 15:46:
WHhahahahha ik hou van chantage XDDDD


adelain
adelain zei op 26 jan 2010 - 21:34:
wieeh chantage muwhaha evil

tadaa, Tom verprutst! 't was dus niet Tosca op da photo's

mr good, snel liefteren


VampireFangs zei op 26 jan 2010 - 21:02:
Hahahahah dat laatste maakt het precies af.
Adí´h XD
STRIFYY <333333
Ik mis hem. Sigh. Maar th is er nog altijd <3
Ik wil meer <33