Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » De Derde Partij [SA][TC] » De Derde Partij

De Derde Partij [SA][TC]

26 jan 2010 - 23:02

1872

2

260



De Derde Partij

Met het steeltje in zijn handen stofte hij liefkozend de schilderijen af, die overal verspreid opgehangen waren in de gang van zijn grote huisje. Het pluizen voorwerp ging zachtjes heen en weer, nam alle viezigheid gewillig in zich op en ging toen tevreden het volgende schilderijtje af. Schoon. Alles werd schoon. Bill hield van schoon. Alles moest tot in de diepste puntjes volledig afgestoft zijn. Geen enkel hoopje overleefde het genadeloze plumeautje gecombineerd met de geweldige eigenaar ervan. Bill Kaulitz.
Eén voor één bekeek Bill de resultaten van zijn schoonmaakronde. Met een stralende glimlach bestudeerde hij zijn vriendje Plumeau. Plumeau en hij hadden veel dingen samen meegemaakt. Hij kende hem sinds die ene dag. Tom was gaan boodschappen. Nou was dat sowieso al geen goede combinatie. De lijst was hij onderweg al kwijtgeraakt en ja, zo kwam hij dan ook aan zijn plumeautje. Hoe Tom erop kwam? Hij had geen idee. Volgens hem had hij gewoon de eerste en beste product uit de supermarkt zijn wagen ingegooid en had hij gedacht daarmee dat probleem ook opgelost te hebben. Hé, hij had immers boodschappen gedaan... in feite dan.
Bill dacht weer terug aan de dagen waarin hij veel plezier aan Plumeautje beleefd had. Hij had rustige momenten gehad waarin hij uithuilde op zijn beste vriend. Gezellige dagen waarin ze samen het hele huis afstoften tot het allemaal glinsterend blonk. En natuurlijk had hij ook wilde avonturen beleefd met zijn beste vriend. Er waren nachten waarin hij niet zonder Plumeautje kon. Nee, die dagen kon hij niet ontbreken.
Ook Tom kon er niet zonder, al wilde hij dat alles behalve toegeven. Het was immers zijn felbegeerde concurrent geworden.
‘Ben je weer bezig met die verdomde plumeau?’ klonk er een verveelde stem vanachter zijn gevoelige oor. Jaloers plukte hij aan de haartjes van Bills beste vriend.
‘Hij is mijn vriendje. Wees aardig!’ beval Bill zijn broer, die zich onaardig tegenover zijn schone vriend gedroeg. Zijn broer keek hem speels aan en toen verachtend naar het plumeautje. Hij moest van dat ding af. En hij wist precies op welke manier hij dat voor elkaar zou krijgen. Zachtjes beet hij in zijn vochtig gemaakte lippen om zijn plotselinge verlangen de baas te kunnen zijn. Zijn hoofd plaatste hij voorzichtig in de holte van Bills nek. Zijn zachte adem werd ertegenaan geblazen en de rillingen verschenen in een seconde.
‘En wat als ik dat niet doe?’ fluisterde hij met een hese stem, verleidelijk in zijn oor om een opgewonden reactie uit te lokken. Teder plaatste hij zijn lippen op zijn gevoelige plek. Die wist hij maar al te goed te vinden. Tergend langzaam gleed hij met het puntje van zijn tong over de lengte van zijn goed gestructureerde hals. Hij hoorde geen respons meer. Bill had zijn ogen gesloten en hield stevig zijn adem in. Zijn plumeautje lag nog half in zijn greep en stond op het punt om een smak tegen de grond te maken. Zijn lippen hingen verlangend een stuk van elkaar af en gaven Tom het fijne beeld van zijn opgewonden broertje.
Een tevreden grijns verscheen op diens gezicht. Zijn ene hand zocht zich een weg naar zijn broek, terwijl zijn andere hand zich vastklampte aan de hand waarmee Bill zijn vriend vasthield. Plumeau werd genadeloos op de grond gegooid, terwijl Bill zich moeilijk onder bedwang probeerde te houden. Zijn ademhaling ging steeds trager door de voelende handen op het stofje bij het lichaamsdeel dat zijn aanwezigheid fel liet blijken. Langzaam verloor hij zichzelf toen er een paar koude vingers aan het randje van zijn strak gespannen boxer begonnen te peuteren. Het plumeautje viel met een harde klap op de stenen tegels onder zijn voeten. Eerst leek hij het niet op te merken, totaal opgeslokt in het opwindende moment, maar toen hij ergens in het hoekje van zijn verstand een gemis begon te voelen, keek hij verschrikt op. Zijn hypnose was met een klap verbroken. Met een onverwachte ruk draaide hij zich naar zijn broer om en vielen diens vingers van zijn broek af. Tom keek hem verward aan toen hij opeens de boze blik in de ogen van zijn broertje zag.
‘Je wilde me afleiden hè? Je wilde Plumeautje van me afpakken.’
‘Bill, je noemt hem Plumeautje. Het is een stoffer jongen. Gooi dat ding in de kast. Je hebt mij.’
‘Waarom wil je nou Plumeautje elke keer weg hebben? Je houd van zijn aanwezigheid, geef het een keer toe.’
‘Nee, ik hoef geen harige voorwerp bij onze intieme nachtjes. Je bent bezeten door dat ding. Ik ga hem afbranden, hoor je me?’
Bill antwoordde niet, enkel een glinstering in zijn ogen was waar te nemen. Snel pakte hij zijn plumeautje van de grond en streek kort over de haren van het ding. Alles veerde weer recht terug en keek hem levendig aan, alsof ze smeekten om gebruikt te worden voor deze doeleinden.
Hij gaf Tom een zachte aai over zijn wang met zijn plumeautje. En nog één. Een derde ging richting zijn laaghangende, wijde broek. Hij streek er uiterst langzaam, plagend over heen, terwijl hij zijn broer zo verleidend mogelijk probeerde aan te kijken. Hij zou het weer flikken. Plumeautje zou meedoen. En niemand die daar wat aan kon doen.
‘Bill, haal dat di-’ probeerde Tom dreigend uit te brengen, maar zijn stem bleef steken toen Bill een harde druk uitoefende op zijn geslachtsdeel. Zijn bloed begon sneller rond te pompen en zijn adem bleef stokken.
Bill had zich vastgezogen aan zijn volle lippen en streek ondertussen steeds drukkender met Plumeautje over Toms stijve lichaamsdeel. Zijn losse hand had zich gemakkelijk een weg onder het wijde shirtje van zijn broer kunnen vinden en zijn vingers streelden ieder stukje huid dat beroerd kon worden. Een klein kneepje in zijn tepeltje zorgde voor een zachte zucht.
‘Bill, weg da-’ Resoluut klapte hij zijn mond dicht toen hij nog een hard kneepje in zijn gevoelige tepel kreeg. Bill veranderde zijn zachte speling met de terughoudende lippen van zijn broertje in een ruw spel. Hij drukte zich steeds steviger tegen de woordenloze jongen aan. Tom had zijn controle verloren. Zijn verlangen had gewonnen. Plumeautje kon hem al helemaal niets meer schelen.
Hij pakte Bill stevig bij de onderbenen en schoof hem hard tegen een onwillekeurige muur aan.
Giechelend keek Bill hem aan en streek nog eens met zijn plumeautje over Toms neus. Tom reageerde er niet meer op, maar plaatste ruw zijn lippen op die van zijn broertje. Hij verstevigde zijn grip en drukte hem nog harder tegen de muur aan.
Zijn pet belandde op de harde ondergrond en zijn bandana had deze klakkeloos gevolgd. De voelende handen van zijn broertje maakte hem alleen maar wilder, waardoor het shirtje van zijn broertje binnen enkele seconden halfverscheurd boven op het petje werd gesmeten. Een rilling ging er door Bill heen toen de kou tegen zijn lijf aansloeg. Snel klampte hij zich vast aan zijn broertje en zette het onderbroken contact weer voort. Hij trok het shirtje van Toms lijf en hield deze stevig tegen zich aan. Hij bedacht zich plots en nam Tom bij de arm.
‘Kom, naar boven. Plumeautje wil meedoen,’ fluisterde hij zachtjes en trok hem snel mee naar boven, zijn kamer in.

Ruw gooide hij Tom het bed op en stortte zich op hem neer. Ongeduldig begon hij aan zijn broek te peuteren en keek hem ondertussen aan met een blik waarvoor ieder jongen zo gay zou gaan. Het plumeautje was nog steeds stevig in zijn hand geklemd en streelde af en toe over Toms borstkas om zijn aanwezigheid te laten blijken. Toen Bill het knoopje van Toms broek los kreeg trok hij deze snel uit en smeet het in het hoekje van de kamer. Hij stopte alles waar hij mee bezig was en plaatste zich goed bovenop zijn bobbel.
‘Wil Tom nog steeds dat Plumeautje weggaat?’
Toms ogen draaiden een keertje, maar een woord kreeg hij er niet uit omdat Bill zijn kont stevig op zijn geslachtsdeel drukte. Bill keek met een lichte overwinnig in zijn blik en drukte snel een klein kusje op zijn navel.
Vele kusjes volgden zich langzaam een weg naar boven.
Zacht plaatste hij zijn lippen op die van hem en beet er kort in. Hij gaf er een zachte trek aan. Een kleine zucht ontsnapte Toms lippen. Hij plaatste zijn handen op het goddelijke lichaam van zijn broertje, dwaalde langzaam af naar de sportbroek die hij nog altijd aan had. Dat moest verholpen worden. Zijn handen glipten onder het randje en gaven Bill een zachte siddering. Langzaam rolde hij het broekje naar beneden, strelend over zijn dunne bovenbenen. Stiekem liet hij snel zijn hand glijden over zijn strak gespannen boxer. Een ongecontroleerde zuch verliet Bills lippen.
Ook zijn broek belandde ergens in de hoek van de kamer.
‘Tomiii,’ zuchtte Bill zeurderig met een uitgestrekte grijns op zijn gezicht. Zijn broer vroeg zich werkelijk waar af hoe zijn broertje op dí­t moment nog kon praten...
‘Tomi, zeg het,’ beval Bill zijn broer die fijn onder hem lag met een stevige erectie, die ongeduldig wachtte op het echte werk. Het verlangende lichaam onder hem voelde hoe een paar ijskoude ringen tegen zijn huid aandrukten.
‘W-wat?’ bracht Tom moeilijk uit toen hij Bills vingers langzaam zijn boxer in voelde glippen. Hij leek hem te willen drijven naar zijn uiterste punt. De manier waarop hij zacht over zijn huid streelde, in kleine kringetjes over het stukje gevoelige huid. Hij liet zijn vingers uiterst langzaam steeds verder in zijn boxer glijden, steeds verder naar beneden.
‘Dat je Plumeautje wilt.’
‘Bill! Ik ga e-’ Hij stopte zijn zin toen hij een scherpe nagel over zijn lies naar beneden voelde glijden. Zijn adem stokte terplekke en zijn ogen sloten zich even kort. Het deed pijn, maar die wetenschap werd alweer snel vergeten. Hij vond dit te leuk, te geil. Hij maakte hem gek. Echt gek.
‘Zeg het!’
‘Ik ze-’
‘Nu!’ Bill drukte stevig met zijn nagel in de huid rondom het lid van zijn broertje. Een gesmoorde kreun uitte de pijn van zijn stoere broertje. Hij had hem waar hij hem hebben wilde.
Langzaam rolde hij het boxertje dat in de weg zat naar beneden totdat een fijn beeld van Toms trots zijn zicht sierde.
‘Hoi Rambo,’ begroette Bill zijn maatje. Met een half grijnzend half pijnlijk gezicht keek Tom zijn broertje aan. Hij wilde meer. En snel.
Plumeautje kwam weer eens gedag zeggen. Langzaam aaide Bill Tom op zijn gevoelige plek, streek langzaam rondjes over het stijve geslachtsdeel. Langzaam omsloot hij Toms lid met zijn hand, keek op om de reactie van zijn broer te zien en bukte toen heel snel om een kusje tegen op zijn lies. Hij wist hoe hij hem gek moest krijgen. Hij wist hoe snel Tom geil te krijgen was.
‘Ik wacht Tomi...’ Speels keek hij zijn broertje aan en schudde even kort met zijn plumeautje. Hij gaf er een kleine tik op zijn neus mee. Zijn handen belandden in zijn zij en een wenkbrauw schoot de lucht in. Hij schoof dichter naar zijn broertje toe, bukte met zijn buik zacht tegen zijn harde lid aan. Tom leek zacht naar boven te schieten bij het contact. Hij stond op barsten. Hij kon het spelletje niet lang meer aan. Als dat nodig was om zijn zin te krijgen, dan zou hij het doen ook.
‘Ik wil Plumeautje.’


Reacties:


jorinloveth
jorinloveth zei op 12 feb 2010 - 23:51:
ghagha geweldig geschreven x'D


Paranoia
Paranoia zei op 27 jan 2010 - 21:19:
‘Nee, ik hoef geen harige voorwerp bij onze intieme nachtjes. Je bent bezeten door dat ding. Ik ga hem afbranden, hoor je me?’


Harig XD
Dan moet ik elke keer aan iets anders denken.

God, meid hou op met doordenken :p

lekker geschreven :p