Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Crush » 25.

Crush

27 jan 2010 - 0:22

908

0

170



25.

“Ben jij eigenlijk nog maagd Sam?”¯ vraagt Tom me totaal uit het niets als we ons eten op hebben. Ik kijk weg van de tv en kijk hem verbaasd aan. “Waar slaat dat nou weer op?”¯ vraagt Bill aan Tom. Die haalt zijn schouders op. ‘Vind ik gewoon interessant om te weten,”¯ zegt hij. “Dat vraag je toch niet zomaar?”¯ gaat Bill verder. “Dan niet joh, laat maar,”¯ zegt Tom verveeld. Ik grinnik. Als Tom even later even naar de keuken is buigt Bill naar me toe. “En? Ben je nog maagd?”¯ vraagt hij fluisterend in mijn oor. Een beetje beschaamt knik ik. Bijna 19 en nog maagd, hoe kansloos is dat? “Oké,”¯ zegt hij heel neutraal. Ik kijk naar hem, maar hij heeft zijn blik alweer gevestigd op de tv.

We besluiten ’s avonds een film te gaan kijken, Tom kijkt ook mee. “Ik heb toch niets beters te doen,”¯ zegt hij voordat hij in een grote stoel ploft. We kijken een of andere Duitse film en Bill zorgt ervoor dat ik mijn concentratie er niet helemaal bij heb dus ik snap er niet veel van. Onze vingers zijn verstrengelt en zijn duim streelt de zijkant van mijn hand. Ik zucht even, zak tegen hem aan en leg mijn hoofd op zijn schouder. Ik zie dat Tom naar ons kijkt, maar ik kan zijn blik niet echt plaatsen.

Na de film besluit Bill dat het tijd is om op bed te gaan. “Kom,”¯ beveelt hij me. Ik kijk hem even arrogant aan, maar loop dan toch met hem mee. Nog even kijk ik Tom aan, die naar me knipoogt. “Welterusten,”¯ zegt hij. Ik wens hem ook welterusten en loop naar boven. Eenmaal daar aangekomen bedenk ik dat ik helemaal niets bij me heb. Een beetje paniekerig vertel ik het aan Bill, maar hij lijkt er helemaal geen problemen mee te hebben. “Je kunt wel een shirt en boxer van mij aan om in te slapen, we hebben nog wel ergens een tandenborstel liggen en voor morgenochtend heb ik nog wel make-up,”¯ legt hij uit. Opgelucht haal ik adem. Dat scheelt dan weer, straks had ik naakt moeten slapen. Ik grinnik om mijn eigen gedachtes. Naakt slapen naast Bill, die is gek.

“Waar is de badkamer?”¯ vraag ik als ik bh-loos in Bill zijn boxer en shirt sta. Hij kijkt me van top tot teen aan. “Doe eens niet!”¯ roep ik. Waarom moet hij me zo aankijken? Daar kan ik niet tegen. “Je ziet er lief uit zo. Eigenlijk moet je altijd mijn kleren aan doen,”¯ zegt hij. “Ja, hoor en dan zo over straat gaan zeker,”¯ lach ik. Hij knikt heftig. “Het is goed met je,”¯ zeg ik tegen hem terwijl ik de gang op loop in de richting waar Bill naartoe wees. “Ja, nu wel,”¯ hoor ik hem nog zachtjes zeggen. Wat bedoelt hij daar nou weer mee?

Het duurt niet lang voor ik de make-up spullen van Bill vind en meteen zie ik ook de remover liggen. Moet ik al mijn make-up eraf halen? Ik zie er niet uit zonder make-up, maar het is ook super stom als ik met make-up op ga slapen en dan zie ik er morgen helemaal niet uit. Ik besluit toch maar alles eraf te halen en drie watjes later is het gelukt. Dan poets ik alleen nog mijn tanden en wandel ik terug naar de kamer van Bill. Onderweg kom ik Tom nog tegen. Hij kijkt me vreemd aan. Dan bedenk ik dat het er natuurlijk raar uit zie als ik in de kleren van Bill rondloop. “Ik heb geen pyjama mee,”¯ leg ik uit. Hij lacht, knikt en loopt dan de badkamer in. Raar kereltje is dat soms.

Als ik de deur van Bill zijn kamer open doe zie ik dat hij al in bed ligt. “Hey,”¯ zegt hij. “Dus jij verwacht dat ik gelijk bij je in bed duik?”¯ vraag ik met een zo serieus mogelijk gezicht. Even kijkt hij me raar aan, maar dan heeft hij het door. “Wat ben je toch een goede actrice,”¯ zegt hij lachend. Ik lach ook en loop naar hem toe. “Schuif eens op dan,”¯ zeg ik. Hij ligt zo uitgebreid op het tweepersoonsbed dat er misschien nog tien centimeter over is waar ik kan gaan liggen.

“Hoezo? Je kunt er toch wel bij?”¯ zegt hij plagerig. “Ja hallo, jij bent de dunne van ons tweeën dus ik zou de meeste ruimte moeten krijgen,”¯ protesteer ik. “Nietes! Jij bent hartstikke dun en ik ben langer dus mag ik de meeste ruimte,”¯ besluit hij. Zuchtend stap ik naast hem in bed. De dekens zijn zacht en warm, hij heeft ze al even voor me opgewarmd denk ik. Een glimlach komt op mijn gezicht. Hier lig ik dan. In bed, met Bill.

Zijn vingers strelen over mijn arm, ik krijg er kippenvel van. Hij grinnikt. “Heb je het koud?”¯ vraagt hij aan me. Ik schud mijn hoofd. “Maar je hebt kippenvel,”¯ zegt hij. “Dat komt door jou,”¯ antwoord ik. Hij grijnst en draait me om zodat ik met mijn gezicht naar hem toe lig. Ik glimlach en streel zijn wang. Langzaam laat ik mijn vingers over zijn lippen glijden. Hij bijt erin en ik giechel. “Auw,”¯ zeg ik overdreven zielig. “Ach, arme Sammie, moet lieve Bill er een kusje op geven?”¯ zegt hij. Ik knik en hij geeft een kusje op mijn vinger. “Nog meer pijnlijke plekjes?”¯ vraagt hij schijnheilig. Ik knik weer en wijs naar mijn lippen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.