Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Crush » 26.

Crush

27 jan 2010 - 0:23

700

0

171



26.

Glimlachend buigt hij naar me toe. Zijn lippen voelen zacht en een beetje nat aan. Gewillig open ik mijn mond als hij met zijn tong over mijn lippen strijkt. Zijn handen glijden door mijn haar en ik streel zijn piercing met mijn tong. Hij onderbreekt onze zoen even en kijkt me aan. Dan geeft hij me een duwtje waardoor hij bovenop me komt te liggen. Ik giechel even en begin hem dan weer te zoenen. Langzaam glijdt hij met zijn hand onder mijn shirtje en speelt hij met mijn navelpiercing om daarna verder omhoog te glijden. Ik kreun als hij over mijn tepel strijkt. Weer onderbreekt hij onze zoen, dit keer om mijn shirtje uit te trekken. Ook ik laat nu mijn handen onder zijn shirt, over zijn rug glijden. Ik trek zijn shirt uit en duw hem tegen me aan. Zijn naakte huid op die van mij, het voelt zo goed.

Hij kust mijn kaak en mijn nek en gaat dan verder naar beneden. Ik voel hoe zijn tong over mijn tepels glijdt en kan een kreun niet onderdrukken. Hij vervolgd zijn weg tot zijn tongpiercing tegen mijn navelpiercing aan tikt, ik voel hoe hij glimlacht. Hij gaat nog verder naar beneden en likt met zijn tong plagerig langs de boxer die ik aanheb. Dan steken zijn vingers onder het elastiek en trekken hem behendig naar beneden terwijl hij me kusjes op mijn lies geeft. Een harde kreun ontsnapt uit mijn mond als hij mijn gevoelige plekje bereikt. Ik strijk met mijn handen door zijn haar terwijl hij zijn vingers over mijn heupen laat glijden. Het gevoel wat hij me geeft is onbeschrijfelijk. Hij likt en streelt en niet veel later kom ik schokkend klaar. Heel voorzichtig trek ik aan zijn haar zodat hij omhoog komt en ik zijn tong weer in mijn mond voel. Nu is het mijn beurt.

Ik laat mijn handen zijn rug strelen en voel dat hij overal kippenvel krijgt. Hij begint behoorlijk hard te worden, ik voel het tegen mijn been. Deze keer duw ik hem, zodat hij het is die op zijn rug komt te liggen. Langzaam beweeg ik mijn handen naar zijn strak zittende boxer toe en streel ik langs de rand. Hij rilt eventjes. Heel zachtjes raak ik hem aan, bij zijn liezen, op zijn onderbuik, maar niet daar waar hij het wil. “Sam, alsjeblieft.”¯ Kreunt hij. Dan laat ik toch mijn hand in zijn boxer glijden. Mijn vingers strelen zijn harde penis, die steeds meer begint te groeien en ik merk dat hij het lekker vind. Steeds harder begint hij te kreunen, maar wanneer hij bijna komt stop ik.

Zijn boxer is inmiddels ook uit en hij kijkt me vragend aan. Ik weet wat hij bedoeld en knik, ik ben er klaar voor. Hij pakt een condoom uit het laatje van zijn nachtkastje en doet het bij zichzelf om. Dan gaat hij bovenop me liggen. Met een bezorgde blik kijkt hij me aan. “Weet je het zeker?”¯ vraagt hij. Ik knik zelfverzekerd, ik wil dit. Hij glimlacht en duwt zich tegen mij aan. Ik voel zijn penis tegen me aandrukken voor hij rustig in me komt. Een korte pijnscheut gaat door me heen. Bill merkt het en weer kijkt hij me bezorgd aan. Ik leg mijn handen op zijn rug en duw hem tegen me aan zodat hij verder gaat. Steeds sneller begint hij in me te stoten en steeds harder begint hij te kreunen. En hij is niet de enige, dit gevoel is heerlijk. Ik hef mijn heupen een beetje op en voel hoe hij nog dieper in me komt. Niet veel later stroomt er een geweldig gevoel door me heen, voor de tweede keer kom ik klaar. Wat geen jongen ooit eerder lukte, lukt Bill twee keer op een avond. Hij stoot nog een paar keer hard in me en komt dan zelf ook luid kreunend klaar.

“Ik hou van je,”¯ zegt hij als hij even later bezweet en hijgend naast me ligt. “Ik ook van jou,”¯ zeg ik zachtjes. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en streel er met mijn vingers overheen, hij slaat zijn arm om me heen en zo vallen we in een diepe slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.