Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Crush » 30.

Crush

27 jan 2010 - 0:25

719

0

170



30.

Als ik zeker weet dat Tom weg is loop ik de badkamer uit. Zou Bill dan echt van me houden? Shit, waarom moest Tom langskomen? Nou begin ik weer te twijfelen. Opeens klopt er iemand op de deur, vast Franky die zijn tekst wil leren ofzo. “Kom maar binnen, de deur is open!”¯ roep ik. Langzaam gaat de deur open. Ik schrik als ik de zwarte bos haar zie die tevoorschijn komt. “Wat doe je hier?”¯ vraag ik zachtjes. “Ik… Het spijt me…”¯ antwoord Bill. “Oh ja? Waarom deed je het dan? Ga toch weg!”¯ roep ik naar hem. “Sam, alsjeblieft. Ik wil haar niet, ik wil jou.”¯ Stamelt hij. “Dan had je dat meteen moeten bedenken en haar moeten dumpen voor je met me naar bed ging. Ik haat je!”¯ schreeuw ik.

Alle woede komt naar boven en de tranen stromen over mijn wangen. Bill komt op me af gelopen en wil me omhelzen, maar ik duw hem weg. “Blijf van me af!”¯ mijn stem slaat over. “Het spijt me zo, echt waar, maar ze bedreigd me. Ze gooit mijn hele privéleven op straat,”¯ zegt hij. “Dan had je het me alsnog moeten vertellen. Wanneer had je dat gedaan als ik er niet achter was gekomen? Had je het me helemaal niet verteld?”¯ schreeuw ik weer. “Natuurlijk niet, maar ik durfde het je niet te vertellen, ik wil je niet kwijt,”¯ antwoord hij. “Dat had je dan eerder moeten bedenken,”¯ stamel ik.

Moedeloos zit Bill in een hoekje van mijn kamer terwijl ik op bed naar het plafond aan het staren ben. Ik wil niets liever dan hem vasthouden, hem zoenen, maar dat kan toch niet? Ik bedoel, ik kan hem dit niet zomaar vergeven. “Sam?”¯ vraagt Bill zachtjes. “Ja?”¯ antwoord ik met een arrogant toontje. “Ik hou echt van je,”¯ zegt hij. “Ja, dat zei Tom ook al,”¯ mompel ik terug. “Was Tom hier?”¯ roept hij verbaasd uit. “Alsof je dat niet wist,”¯ mijn stem klinkt nog steeds arrogant. “Waarom was hij hier dan?”¯ vraagt hij. Deze keer kijk ik hem verbaasd aan. Hij meent het echt, hij wist niet dat Tom hier was. “Hij… Ach laat maar,”¯ zeg ik. Smekend kijkt hij me aan, god wat heeft hij mooie ogen. Waarom is hij zo mooi? Waarom is hij zo lief? Ik kan gewoon niet lang boos op hem zijn. Hij merkt dat ik twijfel en loopt naar me toe. Ik kom omhoog en hij komt naast me zitten. Zijn handen strelen mijn gezicht. Ik voel zijn zachte lippen op de mijne. Mijn ogen doe ik dicht en ik open mijn mond. Onze tongen verstrengelen zich en de vlinders in mijn buik beginnen weer te fladderen.

“Je kunt niet alles oplossen door me te zoenen…”¯ zeg ik na een tijdje. “Weet ik wel, maar het spijt me echt. Heel erg,”¯ fluistert hij in mijn oor. Ik glimlach. “En nu?”¯ vraag ik hem. Hij kijkt me vragend aan. “Wat nu met Nena?”¯ vraag ik hem. Hij zucht en laat zich achterover op mijn bed vallen. “Ik weet het niet,”¯ antwoord hij. “Wat kan ze je dan aandoen? Wat heeft ze van je dat zo erg is dat de wereld het niet mag weten?”¯ vraag ik. Hij zucht weer en begint dan te vertellen.

“Ze heeft gewoon foto’s van onze studiowoning, ons huis en de plek waar we altijd op vakantie gaan. Zodra dat uitkomt, kunnen we overal een nieuwe plek voor zoeken. Je zag zelf de chaos toen ze er achter kwamen waar we een song aan het opnemen waren,”¯ zegt hij. Ik ga naast hem op bed liggen en leg mijn hoofd op zijn borst. “Kunnen we die foto’s niet stelen ofzo?”¯ denk ik hardop. “Ik zou niet weten hoe,”¯ antwoord Bill. “Kan Tom haar niet versieren en dan die foto’s bij haar thuis weghalen,”¯ grinnik ik. Het was een grapje, maar Bill lijkt het serieus te nemen. “Dat is best een goed idee!”¯ roept hij uit. “Ze is echt een trut dus waarschijnlijk wil ze Tom wel, al is het alleen om mij te kwetsen. En Tom loopt altijd te roepen dat hij haar zo lekker vind,”¯ gaat hij verder. “Nou dan, komt helemaal goed!”¯ lach ik. “Ga je mee naar mijn huis?”¯ vraagt Bill me dan. Ik kijk omhoog. Zijn hoopvolle ogen twinkelen. “Oké,”¯ antwoord ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.