Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lord of the Rings » Calleigh & Ramay » 4

Calleigh & Ramay

31 jan 2010 - 20:51

314

1

164



4

Esmeral, Ramay, Opaal en ik gallopeerde voor de dwergen uit. Zo richting de Nevelbergen. Eindelijk waren we ze kwijt.
'Fju, dat scheelde niets,'hijgde ik, terwijl ik van Opaal afsprong en het afgepeigerde beest op haar nek klopte. Opaal keek me met haar blauwe ogen aan. Ik knikte.
'Ga jij maar even eten ja,' zei ik zachtjes en wendde me toen tot Ramay.
'En nu? Ik ga niet terug naar die Dwergen. Ze zagen eruit alsof ze achtervolgd werden door iets of iemand.'


'Ja... maar...' Esmeral duwde met haar neus tegen mijn hoofd. 'Jaja, ga jij maar eten,' zei ik terwijl ik haar hoofd zachtjes wegduwde. 'Weet je wat ik denk?' begon Calleigh. 'Ja, ik weet wat jij denkt. Ik denk dat jij denkt dat die dwergen achterna werden gezeten door orks. Of denk ik verkeerd dat ik denk dat jij denkt dat die dwergen...' 'Hou op met mijn gedachten lezen,' zei ze. Ik ging naast haar staan. 'Weet je dat ik ook dacht dat die gozertjes werden achtervolgd door orks?'

Grrr. Ik begon steeds meer een hekel te krijgen aan Ramay. 1 omdat ze geen of nauwlijks logica had (alsof ik dat wel heb) 2 Ze is zo... Engig. Nog steeds. En ze las gedachten. creepy.
'Oh. Dat dacht jij ook. En wí¡í¡rom zouden Orks hierheen komen?'vroeg ik scherp zinnig. 'Denk je echt dat mijn koning ze toe zou laten? Kom nou! Dwergen! Die vriend van Prins LEgolas is een uitzondering, Gomli heet ie geloof ik.' Ik klonk nogal fel toen ik dit er uit gooide.


'Hahahahaha, Gomli, hahahaha! Hij heet Gimli,' zei ik lachend. Ze keek me kwaad aan. 'Waarom haat je me?' vroeg ik geamuseerd. 'DIT IS NIET GRAPPIG!' gilde ze. 'Nee, niet als jij gaat schreeuwen. Wil je weten wie ik ben? Wil je echt horen wat er met mij aan de hand is? Wil je mijn verhaal weten?!' vroeg ik, opeens nogal kwaad.


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 30 jan 2010 - 17:15:
hahahaha Gomli,, geniaal. Ahw klinkt wel lief en Gimli hoort 't toch niet,, behalve als Gimli opeens daar zou staan en zou horen 'Gomli'. LOL.
Oewh meer meer meer ???
<333
ik wil best wel weten waarom die kleine dikke lang baardige hebzuchtige creaturen opgejaagd werden :'],, als ze dat al weten dwergenopGimli&Noisilnazijnstom:']
Maar meer meer meer ??
Ik stalk jullie al :']
DUs :3
<33