Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cogito Ergo Sum » Hoofdstuk 3.1

Cogito Ergo Sum

27 jan 2010 - 21:56

647

0

203



Hoofdstuk 3.1

Strify werd wakker van een zachte klik en opende slaperig zijn ogen. De deur stond open en er liep een meisje op hem af. Ze leek jong, hoogstens 18 zomers oud, en ze keek bang uit haar ogen. Alsof ze bang was dat Strify haar aan zou vallen. “Ik doe je echt niks hoor, ze hebben me hier gestopt omdat ik niks deed, niet omdat ik iemand aanviel of tegensprak,”¯ mompelde hij en hij kwam moeizaam overeind. Het meisje keek wat opgeluchter terwijl Strify zich strekte, een nacht op de vloer slapen had hem stijf gemaakt. “Wat willen ze dat je doet?”¯ vroeg Strify aan het meisje. “Je ophalen, ze willen je spreken,”¯ zei ze bitter en ze draaide zich om, in de veronderstelling dat Strify haar zomaar zou volgen. De half-brunette zuchtte geïrriteerd en draaide met zijn ogen, voor hij haar ook daadwerkelijk volgde.

Ze liepen een trap op, de treden kraakten onder hun voeten, en daarna een kleine, smalle gang door. Een deur van rottig hout werd opengedaan en Strify volgde het meisje naar binnen. “Dank je, Emily,”¯ zei de man die door Strify zo gehaat werd. Het meisje glimlachte flauwtjes en verliet de kamer weer, de deur sloot achter haar. Er viel een stilte in de kamer, en Strify voelde zich ongemakkelijk. Een tweetal mannen zat in stoelen tegenover de plek waar hij stond en staarden hem schaamteloos aan. Strify werd zich ineens gruwelijk bewust van het feit dat hij geen shirt aan had en de rillingen liepen over zijn rug. De half-brunette dwong zichzelf aan blijere dingen te denken dan aangestaard worden door 2 perverse mannen die hem alleen zagen als een seksobject dat ze voor veel geld uit konden lenen. Je zou zeggen dat er veel dingen leuker zijn dan dat, maar in Strify’s ongemakkelijkheid kon hij niks bedenken.

Ineens dwaalden zijn gedachtes af naar de blondine van de avond ervoor. De jongen tot wie hij zich op de één of andere rare reden tot aangetrokken voelde. De jongen genaamd Shin. Hij had Shin gemogen, al was er één ding dat hij niet zo prettig vond. Het gevoel van vertrouwen dat Shin hem gaf had ervoor gezorgd dat hij gelijk dingen had verteld die zijn lippen nooit hadden mogen verlaten. Maar spijt had Strify niet, het was gewoon gebeurt, en omdat het bij Shin was leek het niet echt belangrijk. Voor Strify was het ook gewoon nog een fout die hij in zijn leven had gemaakt. Het was niet de eerste, en hij wist dat het zeker niet de laatste zou zijn.

“Je hebt ons teleurgesteld, Strify,”¯ zei de voorste van de twee mannen. Theodor, de man die Strify door de kleedkamer had gegooid en hem had opgesloten in het kamertje. “Je was altijd al één van onze favorieten, maar je gedrag gisteravond was niet zoals we het willen zien,”¯ vervolgde Theodor zijn verhaal. “Maar we geven je nog een kans.”¯ Strify’s ogen lichtten op en hij keek Theodor en zijn partner nieuwsgierig aan. Strify kon het baantje nog zo haten, hij wist dat het zijn enige kans was te overleven. “Wat moet ik doen?”¯ fluisterde Strify schor. “Het is vrij simpel. We hebben een nieuwe, een groentje. Net weggelopen, en zeker de eerste keer dat hij zoiets doet. Maar we zien dat hij het in zich heeft, hij moet gewoon een goede leraar hebben,”¯ legde Theodor uit en hij keek Strify ondeugend aan. Een bepaalde twinkeling in zijn ogen vertelde Strify de rest van het verhaal.

Ze wilden dat Strify de nieuwe jongen les ging geven. En voor Strify was dat een opluchting. Als dat het enige was dat hij hoefde te doen, was hij er makkelijk mee weggekomen. “Je mag hem klaarstomen met alles wat je wil, maak hem sexy, Strify,”¯ fluisterde Theodor op een hijgende toon. Strify trok een mondhoek op en knipoogde naar zijn baas. “Sexy, is mijn specialiteit,”¯ spon hij.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.