Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Having famous siblings isn't always so funny.. » Uno

Having famous siblings isn't always so funny..

28 jan 2010 - 16:14

233

0

270



Uno

Rowena
Rowena is 15 jaar en jarig op 8 Maart. Ze heeft bruin, krullend haar en bruine/groene ogen. Ze heeft een beroemde tweelingbroer, Nick Jonas. Daarnaast ook nog 2 oudere broers en een kleiner broertje: Kevin, Joe en Frankie. Ze is 5 minuten ouder dan Nick en soms vindt hij dat niet zo leuk. Rowena houdt van lezen, ze denkt goed over dingen na voordat ze iets doet en komt vaak met briljante oplossingen voor problemen.

Nick
Hoewel de hele wereld denkt dat hij 17 is, is hij eigenlijk 15. Volgend jaar, 8 Maart wordt hij 16. Hij heeft bruin, krullend haar net zoals zijn 5 minuten oudere tweelingzus. Hij heeft 2 oudere broers en een jonger broertje. En een tweelingzus natuurlijk. Hij heeft een hele goede band met haar, alleen hij ziet haar niet zo vaak. Dat komt omdat ze de wereld nog niet verteld hebben dat hij een tweelingzus heeft, en als ze te veel dingen samen zouden gaan doen, zou dat kunnen gaan opvallen.

Désirée & Lianne
Rowena's beste vriendinnen. Ze zijn hele grote Jonas Brothers fans. Lianne is 15 jaar en Désirée is 16. Ze worden ookwel Lyan en Deez genoemd. Ze weten niet dat Rowena familie, of zelfs hun zusje, is van de Jonas Brothers.

Kevin & Joe & Frankie
Rowena en Nick's broers (en broertje). Joe is 20, Kevin is 22 en Frankie is 9. Kevin en Joe zitten samen met Nick in de band Jonas Brothers.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.