Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Crush » 31.

Crush

28 jan 2010 - 20:46

886

0

199



31.

In de auto kan ik maar niet stoppen met glimlachen, ik voel me opeens zo goed. Bill zijn vingers zijn verstrengeld met die van mij en af en toe streelt hij met zijn duim zachtjes over mijn hand. Wanneer ik naar hem kijk zie ik dat hij dezelfde glimlach op zijn mooie gezichtje heeft. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij slaat zijn arm om me heen. Ik weet dat ik het al vaak gezegd heb, maar hij is echt lief.

Zodra we de woonkamer van zijn huis binnen komen zien we Tom op de grote bank zitten, hij leest een tijdschrift, waarover weet ik niet. Bill knipoogt naar me en ik weet precies wat hij bedoeld. Hij gaat aan de ene kant van Tom zitten en ik plof aan de andere kant neer. Zodra Tom het merkt, kijkt hij even weer op. “Hèhè, is het weer goed?”¯ vraagt hij lachend en al wiebelend met zijn beide wenkbrauwen. Ik knik enthousiast en Bill lacht. Tom grinnikt en bladert verder in het tijdschrift, tot hij door heeft dat Bill en ik hem aan blijven staren. “Wat?”¯ vraagt hij geïrriteerd. “Je kent Nena nog wel toch? Je weet wel, lang haar, lange benen, dikke…”¯ Bill breekt zijn zin af als ik hem een waarschuwende blik toewerp. Ik grinnik. “Ja, die ken ik nog wel ja,”¯ antwoord Tom. “Nou, wij hebben dus even bedacht dat jij daar mee naar bed gaat en als ze dan slaapt moet je die foto’s van haar stelen,”¯ verteld Bill. “Sorry? Denk jij dat ik zomaar met alles en iedereen naar bed ga om jouw hachje te redden?”¯ protesteert Tom.

Bill en ik doen alsof we nadenken. “Ja!”¯ roepen we dan te gelijk. “Oké, misschien ook wel, maar toch. Wat krijg ik ervoor?”¯ vraagt hij. “Een leuke nacht, denk ik,”¯ antwoord ik. “En een kusje,”¯ zeg ik er achteraan. “Oké, dan doe ik het!”¯ roept Tom meteen. “Hé!”¯ protesteert Bill nu. Ik lach. “Een kleintje maar, de rest bewaar ik voor jou,”¯ zeg ik liefjes. Nadat Bill nog een paar rare bekken trekt en ik daar heel hard om moet lachen, beveelt Tom ons om naar boven te gaan. “Jullie hebben veel te veel energie voor mij, ga dat maar even snel kwijtraken,”¯ zegt hij serieus. Ik lach weer. Bill trekt me aan mijn arm van de bank af en neemt me mee naar boven.

“Hoe gaan we onze energie nou kwijtraken?”¯ denkt Bill hardop na terwijl hij met een serieuze blik zijn kamer rondkijkt. Ik kijk geïnteresseerd met hem mee, maar besluit dan om gewoon op het bed te gaan zitten. “Hoe lang ga je hier nog mee door?”¯ vraag ik hem lachend. “Geen idee, tot dat jij me van mijn overtollige hoeveelheid energie afhelpt misschien,”¯ antwoord hij schouderophalend. “Kom maar even hier dan, ik zal eens kijken wat ik kan doen,”¯ lach ik terwijl ik hem hardhandig naar me toe trek. Hij kijkt even beledigd, maar zet zich er dan overheen en komt bovenop me liggen.

Zijn lippen raken die van mij, hij likt over mijn lippen en ik open mijn mond. Zijn tong glijdt mijn mond in, ik kreun eventjes. Met mijn handen streel ik door zijn haar. Het voelt grappig omdat het nog overeind staat, ik giechel eventjes. “Wat is er?”¯ vraagt hij verbaasd. “Je haar, het voelt grappig,”¯ leg ik uit. “Oh…”¯ zegt hij. Ik giechel weer en zoen hem opnieuw. Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd en strijkt met zijn vinger langs de rand van mijn bh. Ik streel zijn buik en voel zijn blokjes. Ik trek ook zijn shirt uit en begin met zijn riem te rommelen, waarom krijg ik dat rotding niet gewoon open? Bill grinnikt even en helpt me dan.

Dankbaar schuif ik zijn broek van zijn kleine kontje waarna hij aan mijn broek begint. Ook mijn bh is snel uit, hij lijkt wel een expert. Ik kus zijn nek terwijl hij zijn handen over mijn lichaam laat glijden. Ik voel hoe de bobbel in zijn boxer steeds groter wordt en laat mijn hand er naartoe gaan. Hij kreunt als ik langs de rand strijk. Ik besluit hem uit zijn lijden te verlossen. Ik duw hem op zijn rug en trek zijn boxer uit. Mijn tong glijdt over zijn buik, langs de tattoo die hij op zijn onderbuik heeft. Langzaam lik ik over zijn geslacht, hij trilt. Een harde kreun komt uit zijn mond wanneer ik het in mijn mond neem en snel op en neer begin te bewegen. Bill begint steeds harder te kreunen, tot ik stop.

Weer begin ik hem te zoenen. Zijn ene hand streelt mijn nek en zijn andere hand glijdt naar beneden, mijn string in. Mijn adem stokt even als hij een vinger bij me naar binnen brengt. Ik bijt even op zijn lip, het laat hem glimlachen. Behendig trekt hij mijn string uit en pakt hij een condoom. Ik sla mijn benen om hem heen en voel hoe hij in me komt. Deze keer doet het geen pijn, het voelt heerlijk. Steeds sneller beweegt hij op en neer. Ik geef hem kusjes in zijn nek, leg mijn handen op zijn rug en duw hem dichter tegen me aan. Na een tijdje begint hij ongecontroleerd te schokken. Hij stoot nog een paar keer in me tot ook ik rillend klaarkom.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.