Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Crush » 32.

Crush

28 jan 2010 - 20:46

590

0

156



32.

Ik schrik als ik wakker word. Hoe laat is het? Ik vraag het aan Bill zodra hij zijn kamer binnen komt. “Het is nu half 12,”¯ antwoord hij, op zijn horloge kijkend. “Shit, dan moet ik snel terug naar het hotel!”¯ roep ik uit. “Waarom?”¯ vraagt hij. “Ik kan tot 12 uur naar binnen, daarna mag het niet meer,”¯ antwoord ik. “Dan slaap je toch hier,”¯ Bill haalt zijn schouders op en doet alsof het doodnormaal is. “Maar ik moet om 8 uur alweer op de set zijn,”¯ leg ik uit. “Dat kan wel, dan ga je gewoon gelijk vanaf hier, we hebben morgen toch een interview ofzo dus dan kunnen we je wel even afzetten,”¯ antwoord hij. “Vind je dat echt niet erg? En Tom? En je ouders dan?”¯ vraag ik hem allemaal. “Ik vind het niet erg, ik vind het geweldig, Tom heeft er niets over te zeggen en mijn ouders zijn nog steeds op vakantie, weet je nog?”¯ lacht hij. “Oké,”¯ zeg ik met een grijns.

Als we beneden komen zien we dat Tom net zijn jas aan trekt. “Ga je weg? Waar ga je heen?”¯ vraagt Bill verbaasd. “Ja, ik ga even werken aan ons project,”¯ antwoord hij serieus kijkend. Verbaasd kijk ik hem aan. “Welk project?”¯ vraag ik. Hij lacht en zegt dat hij Nena bedoelt. “Oh, nou, veel succes dan,”¯ zeg ik. “En veel plezier,”¯ zegt Bill er lachend achter aan. “Pff, wens haar maar veel plezier, dat krijgt ze wel met mij,”¯ Tom werpt ons nog een arrogante blik toe en loopt dan de deur uit. “Ik hoop dat het lukt,”¯ zeg ik. “Vast wel,”¯ antwoord Bill. Hij gaat op de bank zitten. Ik plof naast hem neer, hij slaat een arm om me heen en zet de tv aan. Na een tijdje begin ik te gapen. “Moe?”¯ vraagt hij. Ik knik. Hij grijnst en vraagt of ik op bed wil waarop ik mijn schouders ophaal. “Ik ga wel mee hoor,”¯ zegt hij wiebelend met zijn wenkbrauwen. “Nou, vooruit dan maar,”¯ lach ik. Hij trekt me aan mijn hand omhoog en we lopen naar boven.

Eenmaal op zijn kamer gooit Bill weer een boxer en shirt van hem naar me toe. “Dat dan maar weer hè?”¯ vraagt hij. “Ja, lijkt me wel,”¯ grinnik ik terwijl ik het meeneem naar de badkamer. Ik kleed me om terwijl ik de spiegel probeer te vermijden. Al die vetrollen, ik kan het niet aanzien. En ik heb de laatste tijd ook weer veel te veel gegeten. Ik zucht even, haal mijn make-up eraf en loop dan terug naar de kamer van Bill. Daarna loopt hij naar de badkamer, om vervolgens zonder make-up en met plat haar terug te komen. Ik kijk wat hij allemaal doet terwijl ik in bed lig. Hij is mooi, zo mooi.

Zijn chocolade bruine ogen twinkelen en zijn zwarte haren hangen in slierten langs zijn gezicht. Met zijn mooie lange vingers pakt hij de kledingstukken van de vloer en gooit hij ze op bed. “Wat is er?”¯ vraagt hij wanneer hij ziet dat ik hem bekijk. “Niets,”¯ antwoord ik, “Je bent gewoon mooi.”¯ Ik bloos en ga op mijn rug liggen, starend naar het plafond. Hij komt naast me liggen en haalt een verdwaalde pluk uit mijn gezicht. “Niet zo mooi als jou,”¯ fluistert hij in mijn oor. Ik glimlach en draai op mijn zij, waarna hij me een kusje op mijn neus geeft. Ik leg mijn hoofd op zijn borst, hij slaat zijn armen om me heen en zo val ik in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.