Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Crush » 33.

Crush

28 jan 2010 - 20:48

576

0

150



33.

Het vervelende toontje van de wekker zorgt ervoor dat ik wakker word. Ik kijk om me heen en zie dat Bill nog rustig slaapt. Snel zet ik de wekker uit en stap ik voorzichtig uit bed. Ik kleed me aan en loop naar de badkamer om mijn make-up te doen. Aangezien ik weer niets bij me heb begin ik weer met het spul van Bill te rommelen. “Ziet er leuk uit zo,”¯ hoor ik Bill zeggen als ik een oog gedaan heb. “Zal ik het maar zo laten dan?”¯ vraag ik met een serieus gezicht. “Nee, laat maar,”¯ lacht hij en ik ga verder met het zwart maken van mijn andere oog. Naast mij begint ook Bill zijn make-up te doen. Af en toe kijkt hij me aan, ik zie het en lach. “Wat?”¯ vraag ik. “Niets, je doet dat zo leuk,”¯ antwoord hij. “Hoezo? Ik doe hetzelfde als jou,”¯ zeg ik verbaasd. “Nee, je kijkt er anders bij.”¯ Lacht hij. Ik geef hem een duw en zorg er zo voor dat er een zwarte streep naast zijn oog staat. “Dankjewel,”¯ gespeeld chagrijnig kijkt Bill me aan, het ziet er zo komisch uit dat ik in de lach schiet. “Sorry,”¯ stamel ik onder het lachen door. Ik pak de remover uit zijn handen en haal de streep voorzichtig weg. Dan geef ik hem een kusje en ga ik weer verder met mijn eigen gezicht.

Net als we beneden komen om te ontbijten, komt Tom de deur binnen. “Is het gelukt?”¯ vraagt Bill gelijk. Tom schrikt eerst van ons, maar knikt dan vermoeid. “Te gek!”¯ roep ik. “Pfff, schreeuw niet zo,”¯ zegt Tom. “Haha, heb je het zwaar gehad?”¯ lacht Bill. Tom werpt hem een vernietigende blik toe. “Dan mens viel maar niet in slaap joh, echt hoor, ik heb geen oog dicht gedaan,”¯ antwoord hij dan. “Maar het is wel gelukt,”¯ zeg ik vrolijk en Tom knikt. “Maar nu wil ik slapen,”¯ zegt hij. “Ehm, Tom? Dat gaat niet, we moeten over een half uurtje in Berlijn zijn voor dat interview,”¯ zegt Bill terwijl hij zijn lachen probeert in te houden. “Nee hè,”¯ kreunt Tom. Ik geef hem een van de broodjes die ik net gesmeerd heb en volg dan de jongens naar de limousine die voor ze klaar staat.

“Waar moet je heen?”¯ vraagt de grote brede chauffeur me. Ik vertel hem waar we de scènes van vandaag opnemen en vervolgens rijdt hij erheen. Niet veel later zijn we gearriveerd op de set. Ik zie de rest al staan. Ik geef Bill een kusje en zwaai even naar Tom waarna ik de auto uitstap. “Ik bel je nog!”¯ roept Bill. Ik knik en loop snel naar de rest van de groep toe, voor ze beginnen zonder mij.

Verbaasd kijken ze me allemaal aan. “Stapte je nou net uit die gigantische limousine?”¯ vraagt Lara nieuwsgierig aan me. Ik knik en kan een grijns niet onderdrukken. “Waarom?”¯ vraagt Freddy, van wie zijn nieuwsgierigheid het wint van het feit dat hij mij nog steeds negeert. “Ik reed met iemand mee, omdat ik daar geslapen had,”¯ antwoord ik. “Waarom?”¯ vraagt weer iemand. Ik leg uit dat ik te laat was om het hotel nog in te kunnen, maar ik besluit niets te zeggen over Bill en Tom. Ik denk niet dat ze er erg blij mee zullen zijn als morgen alle fans bij hun op de stoep staan. Het beeld van de gillende meisjes komt weer in me op en ik grinnik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.