Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Crush » 42.

Crush

28 jan 2010 - 20:51

830

0

149



42.

Het duurt behoorlijk lang voor dat Bill terug is. Na een tijdje op het bed gelegen te hebben begin ik me te vervelen. Ik kijk rond in de kamer, maar eigenlijk is er niets interessants te zien. De kamer is simpel, vierkant en redelijk leeg. In een van de muren zit een raam. Nieuwsgierig naar het uitzicht loop ik erna toe om vervolgens teleurgesteld te worden. Zodra ik de gordijnen opzij schuif kijk ik uit op een kale grijze muur. Ik zucht en ga verder met het bestuderen van de rest van de kamer. Tegen de andere muur staat een grote zwarte kledingkast met daarnaast een bureau in dezelfde kleur. Op het bureau liggen een paar tijdschriften, wat schrijfgerei en een paar losse blaadjes. Ook staat er een stereo, maar verder is er niet veel spannends te zien. Eigenlijk wil ik kijken wat er allemaal in de laden van het bureau te vinden is, maar ik weersta de verleiding en doe het niet. Waarschijnlijk zal Bill er niet erg blij mee zijn als ik door zijn spullen loop te neuzen.

Wanneer Bill eindelijk terug de kamer instapt, kijkt hij niet erg vrolijk. “Wat is er?”¯ vraag ik hem bezorgd, maar de enige reactie die ik krijg is een paar opgehaalde schouders. “Niks,”¯ zegt hij dan onverschillig terwijl hij zich op bed laat vallen en de dekens opzij schopt. Er is wel iets, dat is overduidelijk te zien aan hem. Voordat hij weg ging was er nog niets aan de hand, waarom is hij dan opeens zo chagrijnig? “Niks?”¯ ik ga naast hem liggen kijk hem vragend aan. “Ja, er was iets fout gegaan met een van de opnames ofzo dus ik moet morgen nog wat over zingen. Niets ergs ofzo,”¯ antwoord hij dan, maar ik geloof hem niet. Als dat alles zou zijn, was hij niet zo boos geweest. De woede straalt gewoon van hem af. “Niets anders?”¯ vraag ik hem. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan. “Niets anders,”¯ bevestigt hij. Ik glimlach, maar ben er nog steeds niet gerust op. Wat heeft hem nou zo boos gemaakt? Wat kan hij me niet vertellen?

Langzaam kruipt Bill zijn hand onder mijn shirtje en begint hij mijn rug te strelen. Ik kijk omhoog en bijna meteen vinden onze monden elkaar. Hij likt over mijn lippen en zodra ik mijn mond ook maar een klein beetje open, duwt hij zijn tong naar binnen. We raken verwikkeld in een heftige zoen die hij alleen onderbreekt om mijn shirtje uit te trekken en het naast het bed neer te gooien. Niet veel later ligt ook mijn bh op die plek. “Bill,”¯ kreun ik als hij me dicht tegen zich aandrukt. Ook zijn shirt is inmiddels verdwenen. Hij heeft haast, of hij is ongelofelijk geil. Waarschijnlijk dat laatste, want de bobbel die ik tegen mijn been voel is alles behalve klein. Dit wordt helemaal duidelijk zodra hij zijn handen op mijn kont legt en me hard tegen zich aanduwt. “Ik wil je Sam,”¯ hijgt hij in mijn oor.

Hij knoopt mijn broek los en trekt hem ruw naar beneden. Wie is deze jongen? Wat is er met Bill gebeurd? Hij gedraagt zich zo anders. Ik besluit het spelletje toch maar mee te spelen en trek ook zijn broek uit. Mijn vingers strelen de rand van zijn boxer, maar Bill heeft geen zin in voorspel. Hij wil sex en wel nu. Mijn string gaat uit en zijn boxer volgt. Zijn warme handen glijden tussen mijn benen en duwen ze uit elkaar waarna hij hard bij mij naar binnenkomt. Meteen begint hij te stoten, zo snel dat het bijna pijn doet. Bill is niet bepaald klein geschapen en dat word me op dit moment pijnlijk duidelijk. Niet dat het niet fijn is, sex met hem is nog altijd hemels, maar het voelt gewoon anders. Het gekreun in mijn oor verteld me dat hij bijna bij zijn hoogtepunt is. Hij beweegt sneller en hij ademt zwaar. Nog een diepe stoot voor hij hijgend op me neervalt. De zweetdruppeltjes staan op zijn gezicht, maar ik ben eigenlijk wat teleurgesteld dat hij al klaar is.

Die teleurstelling is echter snel weg als ik voel hoe hij met zijn hand over mijn dijbeen streelt. Ik open mijn benen een beetje en kreun als hij een vinger bij mij naar binnen brengt. Een andere vinger volgt en hij begint ze te bewegen wat mijn adem in mijn keel laat stokken. Zijn tong laat een nat spoor achter op mijn buik, een rilling loopt over mijn rug zodra zijn adem eroverheen glijdt. Hij zakt steeds verder naar beneden tot hij aankomt bij mijn speciale plekje. Een diepe kreun komt uit mijn mond, hij is hier zo goed in. Moeiteloos vind hij de plekjes die hij moet hebben om mij tot een hoogtepunt te leiden. En dat doet hij. Hijgend en zwetend ga ik tegen hem aan liggen en niet veel later val ik in een droomloze slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.