Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Dans met me » Dans met me

Dans met me

28 jan 2010 - 20:57

1086

0

217



Dans met me

De muziek staat hard, veel harder dan mag in dit hotel, maar dat maakt niet uit. Zij willen het en zij zijn een deel van Tokio Hotel, dus mag het. Mijn heupen bewegen heen en weer op het ritme wat de boxen aangeven. Achter me zit Tom, op een stoel te drinken uit een rood gekleurd flesje wat hij net uit de minibar gevist heeft. Zijn tweelingbroertje Bill, mijn lieve vriendje, is net naar de badkamer gelopen en staat nu onder de douche de zweetresten van een geweldige show weg te wassen.

Opeens voel ik hoe twee armen zich om mijn heupen vouwen en hoe er een lichaam achter mij met het mijne mee begint te bewegen. Tom. Ook al hoorde ik bij zijn broertje, de seksuele spanning tussen ons was altijd aanwezig, al vanaf het moment dat ik hem ontmoette. Glimlachend leg ik mijn handen op de zijne en beland mijn hoofd op zijn schouder. Onze dans wordt steeds intenser en niet veel later voel ik zijn lippen in mijn nek terwijl zijn handen mijn buik onder mijn shirtje strelen. Ik druk mijn heupen naar achteren en voel dat hij flink opgewonden is.

Dan gaat de deur naar de badkamer open en komt Bill naar buiten stappen met niets meer dan een handdoekje rond zijn middel. Even kijkt hij verbaasd, maar dan verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. “Vermaken jullie je zonder mij?”¯ vraagt hij. Ook ik glimlach waarna ik mijn handen uitsteek als gebaar dat hij naar me toe moet komen. Dat doet hij terwijl hij ook op de muziek begint te bewegen. Zijn armen legt hij op mijn onderrug en zijn mond vind de mijne. Mijn armen leg ik om zijn nek zodat ik hem nog dichterbij kan trekken. Bijna meteen haal ik mijn lippen van elkaar zodat onze tongen elkaar kunnen bereiken. Tom heeft nog steeds zijn lippen in mijn nek en begint nu ook zijn tong te gebruiken, waardoor ik een zacht kreuntje uitbreng.

Bill’s handen duwen mijn shirtje omhoog, gewillig haal ik mijn armen uit zijn nek zodat hij hem uit kan trekken. Niet veel later sta ik halfnaakt tussen de tweeling in te dansen. Onze heupen schuren langs elkaar en onze handen zitten overal. Inmiddels heb ik me omgedraaid om de xxl-versie van Tom’s shirt uit te trekken, zijn pet ligt al ergens verlaten op de grond. Ik voel hoe Bill zijn handen de knoop van mijn jeans open maken en de rits naar benden duwen. Zijn hand glijdt mijn slipje in en niet veel later heeft hij mijn gevoelige plekje gevonden. Een harde kreun verlaat mijn mond waarna Tom de zijne eraan bevestigd.

Hij zoent ruwer dan zijn broertje, sneller, maar dat is misschien omdat hij ontzettend geil is. Zijn handen masseren mijn borsten terwijl ik zijn broek naar beneden trek. Zonder moeite valt hij op de grond, bij mijn broek die Bill zojuist weggehaald heeft. Weer draai ik me om, Tom geeft me een duwtje in Bill’s richting en gaat vervolgens op de stoel achter hem zitten zodat hij nog wat meer alcohol in zijn kleine lichaam kan gooien en van het uitzicht kan genieten. Binnen no-time heb ik de handdoek van Bill losgetrokken en weggegooid. Hij legt zijn handen op mijn kont en duwt me tegen zich aan, hij is hard, heel erg hard. Tom kreunt en geniet zichtbaar van het uitzicht. Zijn hand bevindt zich in zijn boxer. Glimlachend duw ik Bill op het bed waarna ik boven op hem ga zitten.

Tom komt achter me staan en begint weer mijn nek te kussen en te likken. Bill en ik zijn nu beide helemaal naakt. Ik vis een condoom van het nachtkastje en doe die bij hem om. Zijn grote broer duwt me naar voren zodat ik hem bij mij naar binnen voel glijden. Beide kreunen we hard. Steeds als ik omhoog kom duwt Tom me naar beneden en breng Bill zijn heupen omhoog zodat hij ontzettend diep in me zit. “Ah, fuck”¯, weet ik uit te brengen. Bill neemt van de gelegenheid gebruik om ons om te draaien. Zonder uit me te glijden krijgt hij het voor elkaar dat hij nu bovenop ligt en alle controle weer in de hand heeft. Hier neemt hij gretig gebruik van door hard in en uit me te bewegen. Ik wenk Tom zodat hij naar me toe komt. “Uit!”¯ zeg ik, wijzend op zijn boxer. Hij gehoorzaamt meteen en komt naast me op het tweepersoonsbed zitten. Mijn handen vinden zijn recht overeind staande erectie en strelen de lengte tergend langzaam. Wanneer ik met mijn vingers over zijn eikel beweeg kreunt hij het uit.

Bill stoot hard in me terwijl mijn hand Tom snel aftrekt. Zijn hoofd ligt in zijn nek, zijn ogen zijn dicht en zijn mond is halfopen, een beetje zoals hij kijkt als hij gitaar speelt, maar dan nog intenser. Weer gebaar ik hem dat hij dichterbij moet komen. De afstand tussen ons wordt steeds kleiner, tot dat zijn erectie zich vol voor mijn gezicht bevindt. Plagerig lik ik over de lengte voor ik hem helemaal in mijn mond neem. Precies op dat moment grijpt Bill mijn heupen vast en duwt hij zich dieper in me dan ooit. Ik kreun hard en omdat Tom die kreun in zijn erectie voelt volgt hij mijn voorbeeld. Ik begin harder te zuigen en breng een hand naar zijn ballen om deze te masseren. Tom’s kreunen volgend elkaar steeds sneller op om niet veel later samen te komen in één hele harde. De bekende witte vloeistof vult mijn mond en ik slik het zonder moeite door.

Bijna meteen bevinden de lippen van Bill zich weer op die van mij. Tom ligt levenloos naast ons, maar we trekken ons er niets van aan. Steeds sneller stoot Bill in me. Ik voel aan de spanning in mijn onderbuik dat het niet lang mee gaat duren voor ik klaarkom. Ook Bill is er dichtbij. Hij hijgt en kreunt als nooit te voren en kan zijn lippen nauwelijks op die van mij houden. Dan hef ik mijn heupen en voel ik hoe mijn spieren samentrekken en een heerlijk gevoel zich in mijn onderbuik verspreidt. Ik gil het bijna uit en niet veel later gebeurd bij Bill hetzelfde.

Helemaal bezweet vallen we naast een slapende Tom op bed. “Wow”¯, weet ik uit te brengen, hij knikt. “Moeten we vaker doen”¯, zegt Tom dan. Niet zo slapend dus. Lachend kijken Bill en ik hem aan. “Ja wat? Het was toch lekker?”¯ grinnikt hij. Ik knik, dit moeten we zeker vaker doen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.