Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cogito Ergo Sum » Hoofdstuk 4.2

Cogito Ergo Sum

30 jan 2010 - 15:06

921

0

220



Hoofdstuk 4.2

"Ehm.. Kom binnen," mompelde Shin en hij wees het kleine flatje in. Strify knikte glimlachend en liep naar binnen. Het was klein en rommelig. Typisch studentikoos. "Ehm.. Sorry voor de rommel," zei de blondine met een lichte blos. Strify giechelde. "Geeft niet. Ik ben wel wat gewend." "Oké.. Zullen we dan naar mijn kamer gaan?" stelde Shin voor en Strify knikte. Elke beweging die de half-brunette maakte betoverde Shin en hij keek de jongen dan ook met bewondering aan. "Zijn wij niet goed genoeg?!" lachte Haru vanaf de bank. Shin rolde met zijn ogen, pakte het dichtstbijzijnde dat hij kon pakken en gooide het naar Haru's hoofd. De Japanse jongen ontweek het lege colablikje net en schudde lachend zijn hoofd. Daarna liepen Shin en Strify Shin's kamer in en sloot de blondine de deur met een zachte klik.

Het kamertje was klein, hoogstens 2 bij 3 meter, en er stonden alleen een kast en een bed. De gordijnen hingen maar half aan de rails en waren bruin uitgeslagen. Verder verried het opgemaakte bed, het missen van afval en geen vuile was dat Shin een nette jongen was. Strify glimlachte flauwtjes en ging voorzichtig op het bed zitten. Die kraakte zacht onder zijn gewicht en hij keek even voorzichtig om zich heen. "Het is een oud bed," zei Shin uitleggend. Strify grinnikte en knikte. "Het is oké." De blondine kwam naast Strify zitten en keek overal, behalve naar Strify. Dat merkte de half-brunette op en hij glimlachte flauwtjes om Shin's verlegenheid. Hij vond het schattig. Hij vond alles wat Shin deed schattig, want Shin was schattig in het algemeen.

"Dus vertel eens over je studie. Ik neem aan dat je het leuk vind, je wilde vanmiddag zo graag terug," glimlachte Strify naar Shin. Eindelijk had Shin de moed om de half-brunette aan te kijken en hij bloosde zacht. "Ik ehm.. Ik- ik studeer filosofie," mompelde hij. Strify keek hem niet-begrijpend aan. "Wat is dat precies?" vroeg hij aan Shin. "Ehm.. Het komt erop neer dat filosofen heel veel denken. Over vanalles. Het leven, het bestaan, waarom dingen zijn zoals ze zijn.. Dat soort dingen. Filosofie is eigenlijk nog wel meer, maar daar komt het op neer," legde Shin uit. Een twinkeling verscheen in zijn ogen en Strify vond die twinkeling geweldig. De twinkeling vertelde Strify dat Shin heel erg enthousiast was over zijn studie. Strify was ook verwondert over Shin's intelligentie. "Was die Newton een filo.. ehm.." begon Strify. "Filosoof," lachte Shin zacht. "En ja, een soort van." Strify bloosde bij Shin's glimlach en hij keek naar zijn handen.

"Shin?" fluisterde Strify bijna niet hoorbaar en hij keek op naar de blondine. Die laatste slikte even en knikte. "Dit gaat heel stom klinken, maar.. Ik.. Ik heb heel lang het gevoel gehad dat ik wat miste. Ik wist niet wat, maar ik miste iets. En nu.. Ik.. Als ik naar jou kijk, dan heb ik het gevoel dat ik het niet meer mis. Snap je?" stamelde Strify. Shin keek de half-brunette in zijn ogen en knikte. "Ik ken het gevoel," fluisterde hij. Onbewust schoof Strify iets dichterbij de blondine en hij voelde zijn wangen warm worden. "Echt?" vroeg Strify op een fluistertoon. "Echt," zei Shin zacht. Shin wist niet wat hem overkwam, maar hij had ineens de behoefte om Strify's hand te pakken. Hij moest de half-brunette aanraken. Zachtjes, alsof zijn hand van glas was gemaakt, pakte Shin Strify's hand en hij speelde met Strify's vingers. Beide jongens keken even naar hun handen, totdat hun vingers verstrengelden en ze tegelijkertijd opkeken. Shin gleed met zijn vingertoppen over Strify’s wang en hij stopte een lok van Strify’s haar achter zijn oor. De half-brunette staarde Shin vol bewondering aan. Hij verbaasde zich over het feit dat iemand die zo slim is, iemand die zo goed is, geïnteresseerd was in iemand als hij. Hij was maar een danser uit een club, iemand die seks had met vele mensen in ruil voor geld, en Shin zag hem als veel meer dan dat, terwijl Strify zichzelf niet eens zo kon zien.

Shin beet zacht op zijn onderlip en hij sloeg zijn ogen neer. “Misschien moeten we dit niet doen,”ť fluisterde hij zacht. Strify’s adem stokte even en hij keek Shin met grote ogen aan. De blondine richtte zijn hoofd naar beneden en voelde hoe Strify zijn hand in zijn nek legde en een kus op Shin’s blonde lokken drukte. Met dat keek Shin weer op en ondanks dat Strify’s gezicht gevaarlijk dichtbij was, voelde hij zich totaal niet ongemakkelijk. Hun hoofden kwamen zo mogelijk nog dichterbij zonder dat hun lippen elkaar raakten en Shin legde zijn hand weer op Strify’s wang. De half-brunette sloot het gat tussen hun lippen en zuchtte in de kus toen hij eindelijk Shin’s lippen voelde, toen hij eindelijk Shin op zijn lippen proefde. De blondine trok Strify nog dichterbij, want hij kon geen genoeg krijgen van de half-brunette. In Strify’s achterhoofd flitsten beelden van Yu en hij besefte zich maar al te goed wat er zou gebeuren als Yu erachter zou komen. Daardoor trok hij onverwachts weg, en een klein wanhopig geluidje verliet Shin’s lippen. Hij keek Strify met grote ogen aan, zijn lippen iets opgezwollen van de zoen. “Wat is er? Deed ik iets fout?”ť fluisterde hij zacht en hij bloosde. Strify schudde zijn hoofd. “Je was perfect. Je bent perfect… Er is niets.”ť Voor Shin in de gaten had wat er gebeurde bracht Strify hun lippen weer samen. De blondine zuchtte van genot en trok Strify weer dichter naar zich toe.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.