Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 14.

Villa 13 (afgelopen)

1 feb 2010 - 20:40

584

6

438



14.

Wantrouwen
Jaloezie [x]
Drank [xx]
Ruzie [x]
Wapens [x]
gokken
vrouwen [x]
afscheid


Bill staarde levenloos voor zich uit. Tom zat nu al 3 dagen daar bij de FBI. Het maakte Bill vreselijk veel zorgen. Hij bleef zichzelf hardop toezeggen: “Tom was het niet, Tom was het niet, Tom was het niet,…”¯ Maar bij elke keer dat hij het weer zei, verloor hij hoop. Ookal wilde hij dat niet. Het gebeurde allemaal zonder zijn toestemming. Bill stond recht en doofde zijn licht. Zijn kamer was enkel nog maar verlicht door het maanlicht. Bill verliet zijn kamer en ging naar de kelder. De vele bakken bier lachte hem toe. Hij had al een lange tijd geen alcohol meer gedronken. Hij wilde er zijn leven niet mee verpesten. Dat had hij zichzelf toegesproken toen hij eens ladderzat was toen hij 15 was. Bill zijn hand greep naar een flesje. Voor hij zichzelf kon beheersen goot hij alles door zijn keel. De smaak stond hem niet aan maar hij snakte naar meer. Na niet veel flesjes was Bill lazarus. Hij danste in het rond.

Makbule verveelde zich en besloot daarom om nog eens bij Bill langs te gaan. De achterdeur was niet gesloten dus kon ze binnen. “Bill?!”¯ riep ze door het huis. Geen antwoord. Ze zag de kelderdeur open staan. Hels lawaai kwam eruit. Makbule deed de deur wat verder open om te kijken. Ze ging de houten trap af. Elke tree kraakte enorm. Even dacht ze dat het ging instorten maar dat gebeurde niet. Ze zag Bill tegen de muur zitten. Hij zwaaide met een flesje in het rond. “Maakkabuulee”¯ lachte hij. Hij probeerde recht te komen maar hij viel meteen weer om. “Doe lekker mee feestje”¯ lispelde hij. Makbule trok een wenkbrauw op. “Kom, je ziet er niet zo goed uit”¯ zei Makbule. “Neeee, feestje”¯ pruilde Bill. “In je eentje?”¯ vroeg Makbule. “Nee, wij 2”¯ lispelde Bill. Hij trok zich nu recht aan de muur. Hij wankelde op zijn benen. “Doe mee dansen”¯ lachte Bill. “Gott, ik bel Tosca”¯ zei Makbule.

Tosca kwam de kelder inlopen. “oh mijn gott ik dacht dat Tom al erg was als hij dronken was”¯ lachte ze. “Help je hem mee naar boven te krijgen?”¯ vroeg Makbule. “Ok锯 zei Tosca. “En is het nu serieus tussen jullie 2?”¯ vroeg Tosca nieuwsgierig. “Misschien”¯ grijnsde Makbule. “Gaaf”¯ gniffelde ze. “En Bill vertelde me dat Tom in de cel zit”¯ zei Makbule. “Echt?”¯ vroeg Tosca geschrokken. “Ja, hij zou iets te maken hebben met een moord”¯ zei Makbule. Ze legde Bill op de leren bank. Hij zwaaide wat met zijn armen in het rond. “Ik geloof niet dat hij zo iets zou doen”¯ zei Tosca. “Ik ook niet, want hij heeft het ook niet gedaan”¯ zei Makbule. “Hoe weet jij dat zo zeker?”¯ Vroeg Tosca luchtig. “Kom op zusje, hou je niet van de domme, hier zijn geen andere vampiers in de buurt”¯ zei Makbule. “Ik had honger en zijn bloed rook lekker, ik kon niet anders, ik moest toch eens iets fatsoenlijks eten”¯ zei Tosca. “Je moet toch maar oppassen, nu verdenken ze Tom er van, ik heb zo een vreselijk gevoel dat het met Bill niet goed zal komen, weer iets voor in die kist te stoppen moest Tom lang daar nog blijven”¯ zei Makbule. Ze ging een glas water halen voor Bill. Hij lag te slapen. “Sluit jij die kelderdeur even? Bill mag geen druppel alcohol meer aanraken, hij zou er zijn verdriet nog mee verdrinken”¯ zei Makbule. Tosca sloot de deur. “Ik zal oppassen”¯ zei ze.


Reacties:

1 2

adelain
adelain zei op 31 jan 2010 - 17:21:
wiiieeeh oké, dit is een ietsje andere wending dan mijn gedachtes ik dacht eerder spoken, demonen ofzow. mr vampiers? neuh, niet echt.
enneeee... vraagje: wat voor een soort vampieren zijn Tosca en Makbule dan?
ik bedoel maar, ze lopen in daglicht dus geen mythologische vampieren..
ze drinken dus bloed. maar... vermoorden ze degene waarvan ze drinken dan? of alleen in hooguiterste? hoe zit het nou allemaal? ben benieuwd.

liefteren


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 31 jan 2010 - 17:16:
VAMPIERSSSS <333333

Snel verder <3


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 31 jan 2010 - 17:16:
VAMPIERSSSS <333333

Snel verder <3


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 31 jan 2010 - 17:16:
VAMPIERSSSS <333333

Snel verder <3


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 30 jan 2010 - 21:30:
VAMPIEEEEEEEEEEEEEEEEEERS <3

O.O

Me wants more <3