Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I´d never thought I´d lose my bestfriend. » 2. Remember me

I´d never thought I´d lose my bestfriend.

31 jan 2010 - 20:04

374

3

270



2. Remember me

'Everytime' van Simple Plan knalde uit de speakers van de stereo op de zolder. "Ik wil niet dat je gaat"zegt hij zacht met tranen in zijn ogen. "Ik wil ook niet gaan maar het moet"zucht ik terwijl ik mijn tranen probeer te onderdrukken. "Cassie, ik wil je niet kwijt"zegt Jamie dan fel en ik vlieg hem in zijn armen. Ik begin hard te huilen en ik voel Jamie's tranen op mijn rug vallen. "Cassie Alyssa Madisson kom onmiddellijk met die laatste doos naar beneden!"gilt mijn moeder als ze zelf door heeft dat Jamie en ik al twee uur op de zolder zitten. Ik zucht snikkend en koppel mijn stereo af en stop hem in de doos.

"Ik ga je nooit vergeten, best friend"snikt Jamie. "Ik bel zo vaak mogelijk"zucht ik en kijk hem triest aan. "Tot ziens"zucht hij als ik het portier van de auto dichtslaag. Snel neem ik een cursusblok en een zwarte stift. Ik krabbel er snel iets op en houd het voor het raam. Als het goed is moet Jamie Jamie best friend, I will never forget you. I miss you :-( lezen. We rijden de straat uit, richting weet ik veel waar.


"Juffrouw Madisson, wat vroeg ik u juist?"vraagt de oude man van Fysica. "Geen idee meneer"zucht ik als ik snel een kinderfoto van Jamie en mij onder mijn boek duw. "Dat dacht ik al uhmm..... Crystal, wissel je eens met Alyssa". Crystal kijkt geschrokken op en pakt haar boeken en komt snel op mijn plaats achterin de klas zitten terwijl ik zelf zeer traag naar een bank op de eerste rij loop. Ik plof naast Kyle neer en doe mijn boek open. "Dat moet beter functioneren nu Alyssa naast Kyle zit en Crystal daarachter langs Kristinia"mopperd de leerkracht en loopt weer naar voor en vervolgde zijn les. Niet veel later krijg ik een briefje toe geschoven van Kyle: Hi, weetje, je zit nu al 3jaar in m'n klas maar ik ken je eigenlijk nog niet dus, hoe gaat het met je? x Kyle Ik lach en schrijf terug Haha, gaat wel met jou?. "Schrijf in op vandaag 6 maart"zeurt de leerkracht en dan komen er opeens tranen in m'n ogen, Jamie's verjardag. "Ik mis je" fluister ik zeer zacht en snik.


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 13 juli 2010 - 15:21:
Ga je verder schrijven?
Kirsten


JustaStory
JustaStory zei op 18 maart 2010 - 16:12:
in t begin dacht ik dat jamie ook een meisje was,
daarom was t heel vaag toen je t over 'hij' had,
maar verder is het een goed verhaal!

Xx


Ciekuh
Ciekuh zei op 9 feb 2010 - 17:18:
daz egt kweenie hoe mooii ^^
btw,, kyle ,, origineel XD