Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lord of the Rings » Calleigh & Ramay » 5

Calleigh & Ramay

4 feb 2010 - 13:35

340

2

191



5

Even voor de duidelijkheid: De ring is back! (en sterker dan ooit) En hij is in handen van Thraduil.

'Jouw verhaal, best! Als ej het maar snel doet...' snauwde ik ,terwijl ik in een boom klom. 'Als ik het mijne mag vertellen.' Ramay knikte. Oops. Ik had helemaal geen verhaal...

'Jij hebt geen eens een verhaal. Maar goed...

Ik ben de dochter van de koning van Jasward. Maar die vent is vreselijk. Hij is elke dag kwaad op alles en iedereen. Ik ben weggelopen van hem, omdat hij me toch elke dag mishandelde.' Ik schoof de mouw van mijn jurk omhoog. Hij zat vol krassen en blauwe plekken. 'Ja... kijk maar,' zei ik kwaad. 'Ik wist niet dat...' zei ze zacht. 'Nee, het kan jou niks schelen. Je denkt dat wij demonen zijn, je vind mij maar eng en je haat me. Waarom zou het jou dan uitmaken?' vroeg ik woedend. Ik stapte op Esmeral en ging kwaad weg.


'Hey,wacht nou even!' Ik riep Ramay terug. Ze draaide zich om.
'Ik.. Ik.. het spijt me!'gooide ik eruit. 'Ik.. Ik... Ik wist niets van je.. En ja ik vond je eng, en... Je zocht naar het Demsterwold? Ik kan je er heen brengen!' Ze draaide zich om. 'Jij kunt me daar heen brengen,'vroeg ze ongelovig. Ik knikte. 'Ja, maar dan moet je me wel vertrouwen. En hier blijven.'


Ik lachte haar uit. 'Weetje, soms ben je zóóó grappig. Maar dit is serieus,' zei ik en ik gaf Esmeral de sporen. Esmeral brieste tijdens het galopperen. 'Tis goed meisje. Ik hoef geen pauze.' Esmeral leek gerustgesteld en rende door. Achter me hoorde ik hoefgetrappel en Calleigh schreeuwen.

Er landde ineens een klein stinkend lichaam boven op me. Ik gilde.
'Rot op jij. .Dinges!' Ik gooide het lichaam van me af, en ik draaide me om. Ik zag dat Opaal steigerde, en er van door ging. Achter Ramay en Esmeralvreemdgeval aan. Nice. Volgens mij hing mijn boog nog aan haar zadel. 'Elfenkind..' 'Orkkeutel,'reageerde ik. De ork rodle met zijn ogen, en kwam op me af.
'Jij hebt iets wat van mij is..'
'Zoals?'
'Een ring.' Mijn wenkbrauwen schoten omhoog. 'Een ring?' zei ik ongelovig.


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 4 feb 2010 - 16:21:
Thranduil is best wel evil ja.. :'].
Awesome als hij de Ring heeft :3.
<33333


LadyLondon
LadyLondon zei op 2 feb 2010 - 18:45:
<3333333333
*LIEFT*
<333333333

3februari edit:

Dude
Verderverder
<3333