Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I'm a vampire. » Hoofdstuk 7

I'm a vampire.

8 feb 2010 - 18:20

692

3

332



Hoofdstuk 7

Door de ogen van Chloë..
De volgende ochtend zit ik voor het raam. Ik hoor Nick en Tray snurken en buiten allemaal geluiden. Dan bedenk ik ineens dat ik een afspraak met Edward had. Ik ren snel naar beneden. Ik loop naar de keuken. 'Mam, ik heb een afspraak met iemand. Om naar school te gaan. Dus je hoeft me niet te brengen.' zeg ik tegen mijn pleegmoeder. Ze knikt. Ik ga op de bank zitten en wacht tot het 8 uur is. Om precies 8 uur gaat de bel. Mijn pleegmoeder rent meteen naar de deur. 'CHLOË! 'T IS VOOR JOU!' roept ze. Ik ren naar de deur. 'Hey Edward.' zeg ik, als ik Edward zie. Hij lacht. 'Ah, heb je een date? Met Edward? Wat schattig!' hoor ik. Ik draai me om en zie Tray, Nick en Jane op de trap staan. Ik knik. 'Ja. Ik heb tenminste een date. Jullie zijn gewoon niet aantrekkelijk.' zeg ik lachend en ik pak mijn jas en tas. 'Nou, doeg!' zeg ik en ik loop met Edward naar zijn auto. 'Negeer ze maar. 't Zijn kleuters.' zeg ik en ik stap de auto in.

'Dus, je bent 39 keer naar een ander gezin geplaatst?' zegt Edward in de pauze. 'Ja.' knik ik. Dan gaat de deur open. De wind komt de kantine in. Er staat een nieuw meisje in de deuropening. Edward en ik doen tegelijk onze neus dicht. De lucht van de mensen komt onze kant op. Het nieuwe meisje gaat bij ons aan tafel zitten en kijkt ons raar aan. Snel leg ik mijn hand op tafel. Ik stoot Edward aan, die dan ook zijn hand op tafel legt. 'Hallo.' zeg ik tegen het meisje. 'Hallo.' zegt het meisje verlegen. 'Jij bent Isabella, toch?' vraag ik. Het meisje knikt. 'Eigenlijk is het gewoon Bella.' zegt ze. Ik lach. 'Aangenaam, gewoon Bella. Ik ben Edward.' zegt Edward. 'Chloë.' zeg ik. 'Aangenaam.' zegt Bella. Ik lach. Dan gaat de bel. Edward staat op. Ik ga naast hem staan. 'Waar gaan jullie heen?' vraagt Bella. 'Wiskunde. In het computerlokaal.' zegt Edward. Bella kijkt op haar rooster. 'Ik ook!' zegt ze blij. Ik lach. 'Gezellig.' zeg ik en met z'n 3en lopen we naar het computerlokaal.

'Jullie moeten in een groepje van 3 opdrachten doen met de blokjes. Ik doe er één voor. Chloë, kom jij eens hier.' zegt de leraar. Ik loop naar voren. 'Wat moet ik doen?' vraag ik. ' Kijkt, dit zie je van voren, dit aan de rechterkant en dit aan de voorkant. Kan je dit namaken?' zegt de leraar. Ik knik. Ik heb het al snel gemaakt, wiskunde is mijn lievelingsvak en ik ben er ook goed in. 'Goed zo. Oké, moet ik voor jullie groepjes maken of doen jullie het zelf?' zegt de leraar. 'ZELF!' roept de klas in koor. 'Oké.' zegt de leraar. Het wordt heel druk en er ontstaat zelfs ruzie. 'Oké, ik maak de groepjes. Euhm.. Edward, Bella en Jane.' zegt de leraar. 'Chloë, Tray en Mike.'. 'Nick, Jessica en Eric.'. 'Angela, George en Joe.'. 'Kevin, Michael en Grace.'. 'Lola, Floris en Wil.'. We starten allemaal tegelijk en we maken er een wedstrijd van. 'KLAAR!' roepen Tray, Mike en ik als eerste tegelijk. 'Even kijken..' zegt de leraar en hij komt naar ons toe. 'Helemaal goed! Jullie hebben gewonnen!' roept hij. 'Whoehh!' roepen we met z'n 3en. 'En, wat is onze prijs?' vraagt Tray. 'Jullie mogen.. euhm,, gratis snoep voor de hele week uit onze kantine.' zegt de leraar. Ik bijt op m'n lip. Ik eet niet.. 'En jullie mogen 2 groepjes kiezen die ook mogen.' zegt de leraar snel. 'Euhm..' zeggen we. 'Gefeliciteerd.' zegt iedereen om te slijmen. 'Groepje Edward, Bella en Jane.' zegt Mike. Ik kijk hem aan. Hij knipoogt. Het groepje juicht. 'En? Wie nog meer?' vraagt de rest ongeduldig. 'Nick, Jessica en Eric.' zegt Tray. Ook dat groepje juicht. De anderen kijken bedroefd. 'En dat alleen voor zo'n makkelijk testje!' zegt Mike. 'Nou, hè?!' zegt Tray en ze geven elkaar een high five. Ik kijk naar Edward. 'Nou, jippie..' denk ik. 'Tjaa,,' denkt hij. Ik zucht. 'We eten niks..' denk ik. 'Onze soort éét niks..'


Reacties:


realMe
realMe zei op 14 juli 2010 - 10:54:
I want more
mag ik een melding


Ani5ta
Ani5ta zei op 4 feb 2010 - 19:58:
leuk! verderrrr


Lisaa
Lisaa zei op 1 feb 2010 - 20:46:
Nice
laat je me het weten als er meer is?
xx