Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » de zeven zonde (7-shot) » Hoofdstuk 3 luxuria

de zeven zonde (7-shot)

2 feb 2010 - 19:47

1477

1

258



Hoofdstuk 3 luxuria

We lopen net allemaal de kamer van Martijn en Danny in. Nina wou een vergadering over wat we morgen gaan doen. Ik weet niet waar ik zin in heb. Ik zie Peter tegen de muur aan zitten en ga tegen hem aan zitten. Hij slaat zijn armen rustig om mij heen. Zachtjes drukt hij zijn lippen tegen mijn haar. 'Dan voor de derde keer mijn vraag. Wat gaan we morgen doen?' Nina begint langzaam op en neer te springen op het bed. 'Laten we morgen een lang stuk gaan wandelen. Het park hier vlakbij is heel mooi.' Mijn voorstel vind ik best leuk. 'Gisteren hebben we ook al gewandeld.' 'Ja,maar toen zijn er ook allemaal vreemde dingen gaan gebeuren. Lara is hartstikke ijdel geworden en Danny wil in een keer allemaal dure dingen hebben. Er moet iets zijn met die boog. En wie of wat komt er als volgende. Misschien moeten we gewoon kijken wat de woorden op de poort betekenen.' Nina klinkt vrij overtuigend. Lara en Danny zijn inderdaad zich vreemd gaan gedragen en ik wil ook niet weten waar het op slaat. Wat als ik zo mezelf verlies. Ze hebben het niet eens door. 'Oke dat is dan wel geregeld. Ik wou toch al een keer teruggaan. Kijken wat die woorden betekenen. Het leek me Latijns, dus zullen we dan ook maar zo'n woordenboek kopen.' Martijn heeft altijd al veel kennis willen opdoen. Overal waar we kwamen heeft hij zorgvuldig boeken over onderwerpen gezocht. Heel zijn kast puilt uit van de boeken. Peter staat op en trekt me mee de kamer uit. Ik begin te giechelen. Op zijn kamer doet hij de deur op slot. David zou ons wel niet snel komen storen. Zijn lippen zoeken zachtjes de mijne. Ik leg mijn handen om zijn gezicht. Zijn handen gaan in mijn kontzakken. Hij dwingt me langzaam naar achter te lopen. Ik voel het bed tegen mijn benen botsen. Langzaam laat ik me naar achter vallen, hem met me meenemend. Samen kruipen we verder het bed op. Zijn handen gaan vanuit mijn achterzak over mijn lichaam onder mijn shirt. Ik bijt zachtjes in zijn lip. Mijn handen laat ik naar zijn broek zakken. Ik hoor hem zachtjes in mijn oor kreunen. Mijn hand wil ik in zijn broek laten zakken. Daar houdt hij me tegen. ‘Nee’ komt er uit zijn keel. Ik stop en leg mijn handen weer in zijn nek.

‘s Avonds lig ik met mijn i-pod in op mijn bed. Het is denk ik tijd om even iets over mijzelf te vertellen. Ik ben Imme den Bergen. Mijn vriendje heet Peter. Nina ken ik al sinds ik bij haar in de straat kwam wonen. Dat is al vrij lang geleden. Peter heb ik daarna ergens op de middelbare ontmoet. Eerst waren we alleen maar vrienden, later zijn we pas een stel geworden. Danny kwam ik tegen op onze studie psychologie. Ik krijg nog steeds de vraag wat ik er zo leuk aan vind en nog steeds heb ik moeite om die vraag te beantwoorden. Peter is overigens mijn eerste vriendje. Ik heb er altijd een hekel aan als meisjes jongens alleen maar zoenen om het zoenen. Dat geldt ook als jongens het alleen maar doen om de seks. Dus ik moet eerst heel goed weten wat iemand voor me voelt voordat ik iemand zoen. Ik heb thuis nog een zus die Lieke heet. Ik kan het goed met haar vinden en we doen bijna alles samen. Ze is gelijk mijn beste vriendin, alhoewel Nina dat ook is. Lieke is ongeveer een jaar ouder als mij en heeft hetzelfde donkerblonde haar als mij. Ik heb er alleen nog donkerbruine plukken doorheen. Ik ben heel erg bleek, wat sommige mensen echt eng vinden. Mijn kledingstijl is alles wat lekker zit. Meestal zijn dat rokjes met legging of panty en als het zomer is dan natuurlijk alleen een rok. Ik combineer deze dan met topjes en vestjes mocht het te koud worden. Ik zou echt heel graag een huisdier willen, maar Lieke is allergisch. Mijn grootste hobby is zingen. Al mijn vrienden zeggen dat ik er wat mee moet doen. Alleen ik vind het wel goed om gewoon onder de douche te gaan zingen, met de waterdruppels als mijn publiek.

Nina komt met een tijdschrift naast me liggen. ‘Waarom staat Lara zo lang onder de douche. Normaal douchet ze een keer per dag een kwartier. Dit is al de tweede keer een uur.’ Ik haal een oortje uit mijn oor en knik. ‘Misschien heb je wel gelijk en is er echt iets met die boog. Alleen wat en wie zou dan de volgende zijn. En hoe zullen we dit ongedaan kunnen maken?’ ‘Laten we morgen nou eerst maar eens bij die boog gaan kijken. Martijn weet vast wel een oplossing.’ Ik hoop dat ik haar toch een beetje gerust heb gesteld. ‘Gaan we vanavond naar het discofeest?’ Ik knik. ‘Laten we de jongens ook vragen,’ stel ik voor. Nina sprint al weg. Ik sta op en ga kleren uitzoeken. Ik pak een halflange rok met een shirt met halve mouwen uit de kast. Geeft niet te veel bloot en zit toch comfortabel. ‘Wat is dat nou voor iets. We gaan naar de disco en jij trekt dat aan.’ Ik kijk naar mijn kleren en knik. ‘Ik ga wel wat voor jou zoeken.’ Even later ligt er op de plek waar net mijn kleren nog lagen een nieuw setje. Een vrij kort rokje, dat niet ver genoeg op kan waaieren als je ronddraait, om veel weer te geven. Het topje heeft een vrij diepe uitsnijding en een open rug. Alles wordt bij elkaar gehouden door een paar simpele draadjes. Ik trek een bedenkelijk gezicht. ‘Kom op Im, Peet weet niet wat hij ziet. Hij zal helemaal gek worden.’ Bij die gedachte pak ik de spullen en weet net voor Nina de badkamer in te vluchten.

Ondertussen zijn we al een half uur in de disco. De jongens hebben we nog niet gezien. Dan vang ik een glimp op van Peter. Hij lacht als hij mij ziet en ik lach onschuldig terug. Zijn blik blijft stomverbaasd over mij heen glijden. ‘Dit is niet eerlijk.’ ‘Moet je bij Nina zijn, zij heeft het uitgekozen.’ Zijn zachte lippen voel ik op de mijne. Nina had gelijk, ik voel aan hem dat hij gek begint te worden. Hij legt zijn handen om mijn heupen en duwt mij de dansvloer op.

Een paar uur later en een aantal glazen alcohol verder, ben ik aardig van de wereld. Toch net niet ver genoeg om niet te beseffen waar ik ben en wat ik doe. Peter is even naar de wc. Tenminste ik geloof dat hij dat net tegen mij zei. Ik voel iemand een lichaam tegen mij aandrukken. Ik draai me om, om te kijken wie het is. Zonder dat ik er veel aan kan doen gaan mijn lippen langs die van hem. Hij zoent best lekker. Het besef wie het is, komt niet tot mij door. Het besef dat het Peter niet is wel. Het lijkt me weinig te kunnen schelen. Ik voel de handen van die jongen langzaam over mijn lichaam gaan. Een hand glijdt onder mijn shirt. Zijn hand voelt warm aan en streelt zacht mijn buik. Hij duwt me richting de banken. Wat ik dan net weer niet helemaal wil. Ik zie al snel meer jongens er zitten. De jongen laat mij los en de volgende zet zijn lippen op de mijne. Ik giechel. Het lijkt net of ze veel voorzichtiger zijn dan Peter. Dan zie ik zijn blik net de mijne doorkruisen. Ik kan er niks aan doen, maar moet weer een giechel onderdrukken. Martijn komt niet veel later samen met David richting mij. Niet veel later is mijn gevoel, het kan gerust al een paar uur later zijn. ‘Kom Imme, we moeten gaan.’ Ik maak me los uit de omhelzing van de jongens en geef ze nog een luchtkusje. Martijn legt zijn arm om mijn heup heen en duwt me de deur uit. Zijn blik voorspelt niet veel goeds. De rest van de groep kan ik nergens vinden. Op mijn kamer zegt niemand een woord tegen mij. Nina kijkt me vuil aan. ‘Wat?’ mompel ik zachtjes. ‘Als ik zeg dat je kleren Peter waarschijnlijk helemaal gek maken, hoef je dat niet te demonstreren met andere jongens.’ ‘We deden helemaal niks, het was hartstikke onschuldig.’ De nevel die de hele tijd mijn hoofd onhelder hield, is plotseling weg. Hoe durft ze me te beschuldigen van dingen die ik nooit heb gedaan. Met een kussen over mijn hoofd ga ik op bed liggen. Al snel val ik in slaap.



Luxuria, de latijnse benaming voor onkuisheid, lust of wellust. Beschouwd als een ongewenst derivaat voortkomend uit de voortplantingsdrift.
De bijbehorende symbolen zijn de demon Asmodesu en de dieren stier en geit.
Typerende demon: Asmodesu


Reacties:


neversay
neversay zei op 3 feb 2010 - 6:55:
Leuk!
Het is bijna 7 uur dus ik kan nog geen betere reactie bedenken