Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cogito Ergo Sum » Hoofdstuk 6.2

Cogito Ergo Sum

5 feb 2010 - 15:42

938

0

258



Hoofdstuk 6.2

Vaag zonlicht streelde over Strify’s oogleden en hij kroop dichter tegen de warmtebron naast zich aan. Hij kon voelen dat het buiten de dekens waar hij onder lag koud was, zijn neus voelde koud aan, maar onder de dekens was het prima uit te houden. Met zijn lange, sierlijke vingers trok hij de lijnen van Yu’s spieren na en hij opende zuchtend zijn ogen. Hij was zich prima bewust van wat er die nacht was gebeurd. Het had vertrouwd aangevoeld, en toch ook een beetje als verraad. Verraad tegenover Shin, want de half-brunette had zichzelf beloofd het goed te maken met Shin. Niet dat hij daar op dat moment aan wilde denken. Hij voelde zich op zijn gemak in de schijnveiligheid waarin hij zich bevond. Een hand, versierd met vele ringen, gleed over zijn rug en deed de half-brunette opkijken.

“Morgen,”¯ fluisterde Yu met een zelfvoldane glimlach op zijn gezicht. Strify realiseerde maar al te goed wat die glimlach betekende. Yu had alweer gewonnen. Hij had de danser alweer zover gekregen om de nacht met hem door te brengen. Als Strify dat maar vaak genoeg deed kon hij er niet meer aan ontsnappen. Beiden jongens wisten dat er een dag zou komen dat Strify niet kon ontkennen dat hij van Yu was, maar die dag wilde Strify zo lang mogelijk ontlopen. “Morgen,”¯ fluisterde Strify terug. Met zijn grote teen tekende hij figuurtjes op Yu’s enkel en Yu drukte een zachte kus op zijn lippen en voorhoofd. Strify wist niet hoe hij dat deed. Hoe hij Strify zover kreeg om een hekel aan hem te hebben, en dan toch dingen te doen die de half-brunette lieten smelten. Hoe ze seks konden hebben op een smerige matras, en dat Yu dan ’s ochtends deed alsof ze in een 5 sterren hotel hadden geslapen.

Strify trok zichzelf tegen Yu aan en hij staarde omhoog naar de zwart-harige jongen. Yu boog zich opnieuw naar Strify’s lippen, maar deze keer liet hij ze niet los. Strify sloot zijn ogen met een kleine zucht en leunde in de aanraking van Yu. Yu’s handen lagen op Strify’s heupen en hij trok de half-brunette op zich. Strify’s handen gleden in de zwarte en rode lokken van Yu’s haar en hij trok er zacht aan, om een klein kreuntje van Yu’s lippen te krijgen. De lippen van Strify lieten Yu’s gepiercete lippen los en kusten zich een weg naar Yu’s nek. Ondertussen bewogen beiden jongens hun heupen om wrijving tussen hun geslachtsdelen te creëren. Yu had zijn ogen gesloten en hijgde zacht door de aanrakingen van de half-brunette. Ineens werden ze beiden uit hun trans gehaald door iemand die ruw op de deur klopte.

“What the..”¯ fluisterde Yu en hij keek Strify zuchtend aan. Snel drukte hij een kus op Strify’s lippen en rolde toen onder de half-brunette vandaan. Op zijn weg naar de deur griste hij een boxer mee en trok die aan. Strify wikkelde zichzelf strak in de dekens en keek naar Yu, die de deur opende. Daarna liep de zwart-harige jongen de trap af en opende de ijzeren deur. “Romeo, man, kom binnen! Het is koud,”¯ zei Yu snel toen hij zijn beste vriend zag. Romeo stapte binnen en sloot de ijzeren deur achter zich. De twee zwart-harige jongens renden daarna de trap op en Romeo keek grijnzend naar Strify, die zich ineens erg kwetsbaar voelde. “Man, wat doe je hier?”¯ vroeg Yu Romeo verbaasd. “Je had gisteravond gevraagd of ik langs wilde komen,”¯ zei Romeo alsof Yu achterlijk was. Yu dacht even diep na en knikte toen.

Romeo nam plaats op één van de banken en wachtte geduldig tot de rillende Yu zich had aangekleed. “Kleed je ook maar aan,”¯ zei Yu tegen Strify en hij keek de half-brunette doordringend aan. Strify knikte zwijgzaam en griste zijn boxer van de grond. Onder de dekens kleedde hij zich aan, zijn ogen strak op Romeo gericht. Hij wilde zeker weten dat Romeo niks zag, hij had Romeo nooit zo gemogen. Toen Strify alle kleding die hij die avond ervoor aan had gehad aan had, stond hij op en keek Yu aan. De zwart-harige jongen zat inmiddels te smoezen met Romeo. Strify kuchte even en Yu keek op. “Klaar?”¯ Strify pulkte even aan zijn nagels en schudde zijn hoofd. “Ik krijg nog geld van je,”¯ mompelde de half-brunette. Yu zuchtte en pakte een rolletje geld uit zijn schoen. Hij trok er wat briefjes uit en overhandigde die aan Strify. Strify telde het geld en kwam tot de conclusie dat het meer dan genoeg was om Theodor tevreden te stellen. Hij sloeg zijn armen strak om zichzelf heen, in een poging een beetje lichaamswarmte te behouden. Yu bekeek de rillende jongen even en gooide hem toen een trui toe. “Trek aan en kom mee,”¯ snauwde hij en hij liep naar de trap. Romeo volgde hem en hij keek Strify nog even minachtend aan. Strify trok zo snel als hij kon de trui aan en volgde de twee jongens naar buiten.

Het had weer gesneeuwd en de stenen waren niet meer te zien door de witte deken van sneeuw die erop lag. Ergens had het wel iets van schoonheid, maar Strify wist zeker dat hij er meer van had genoten als het niet zo verschrikkelijk koud was. Strify draaide zich om naar de andere jongens, om uit te vinden dat die al bijna bij het eind van het steegje waren en zich niet meer druk maakten om Strify. De half-brunette zuchtte en haalde zijn schouders op. Hij ging maar eens kijken waar Kiro was. Hij wilde weten hoe zijn eerste avond was verlopen.

Of het een succes was,

Of een ramp..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.