Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lord of the Rings » Calleigh & Ramay » 6

Calleigh & Ramay

9 feb 2010 - 16:25

263

1

180



6

Opeens kwam Opaal naast me rennen. 'Stop eens,' zei ik tegen Esmeral. Ik vloog weer bijna voorover. 'Voortaan mag je heus wel een beetje uitlopen,' kreunde ik, terwijl ik over mijn buik wreef en me omdraaide. Calleigh stond met een ORK te praten! Ik richtte en schoot. Doei stom lelijk ding. Ik had opeens een hekel aan alles en iedereen, behalve degenen die niks verkeerd hadden gedaan in mijn ogen. 'Je mag weer,' zei ik en Esmeral schoot er vandoor.


Grrr... Die Ramay moest niet denken dat ze me hoefde te redden ofzo... Het ging best goed. En ik had nog zo graag iets uit die Ork gekregen...
'En bedankt hea?'riep ik terug.
'Graag gedaan!' Ik rolde met mijn ogen, terwijl ik in een boom klom om te kijken of er nog meer van die gore beesten waren.


'Stop eens en dit keer UITLOPEN...' zei ik en Esmeral deed wat ik zei. Ik liet haar omdraaien en haar naar Calleigh draven. 'Luister es, we zijn nu vlakbij het Demsterwold en Opaal staat... achter me te wachten, dus ga je nou nog mee of niet?' vroeg ik. Ze zuchtte, klom uit de boom en daarna op OPaal.

'Juist ja. Maar... Evendenken... Wat wou ik ookalweer.. Oja. Wí¡í¡rom ging jij nou naar 't Demsterwold?'Vroeg ik. Geen reactie. Ik klom op Opaal, en racte om het hard naar mijn stad, waar Sire Legolas ook woonde.

OPaal en Esmeral raceten door het bos heen. 'Jee, jij hebt vandaag zin om te rennen,' zei ik verbaasd tegen Esmeral. Calleigh moest lachen. 'Weet je... sorry dat ik zo irritant was,' zei ik.


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 7 feb 2010 - 14:59:
:'D
<333

edit:


<3333

edit:

<33333


edit:

Lieftlieftlieft <333