Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Oh god that's sucks! » -2-

Oh god that's sucks!

19 feb 2010 - 12:40

438

3

205



-2-

[/grey][grey]opeens hield het geschreeuw op en ik keek op. carlisle was binn en gekomen. "wat is hier aan de hand?! ooh hoi jennifer"

'Wat is dat allemaal voor geschreeuw, gegil en gebrul? Hoi Jennifer,' zei hij glimlachend. Ik zwaaide even naar hem. 'Nou, het komt erop neer dat... eh... We geen mensen zijn en al helemaal niet normaal. OP Brooke na dan,' zei Jasper droog. 'En dat Emmett een eikel is die mijn schoenen jat,' riep Alice met haar piepstem. Brooke stond zuchtend op en trok me aan mijn arm mee naar haar kamer.

Ik liet jennifer op het bed neer ploffen terwijl ik mijn bureau stoel pakte.

'Ik wordt gestalkt. Door Jake. Alweer,' zei ik. 'Stalken is nooit goed, dat betekent...' begon Brooke te ratelen. 'Hou jij maar op met je therapieboeken,' kapte ik haar grijnzend af. 'Ik heb gewoon veel te veel vrije tijd,' lachte ze.

'youre not believe you eyes'hoorde ik opeens uit mijn broekzak. ik pakte mijn mobiel en nam op. 'met brooke'zei ik. 'jah met jake, is jennifer bij jou?'

Brooke gaf me haar telefoon. 'Jake,' fluisterde ze. Ik zuchtte. 'Hallo?' 'Jen, waar the hell zit je?' 'Jacob, luister. ALs jij niet ophoudt met constant bellen smsen en me achternalopen, zet ik je op m'n rug, ren naar Groenland, sla je daar bewusteloos en laat je bewusteloos achter, ren in m'n eentje terug en ga kijken hoelang jij erover doet om lopend terug te komen,' zei ik en ik zette de telefoon op de speaker zodat Brooke kon meeluisteren.

Ik proeste het uit. groenland! "j-jenn-neff-fer d-dat i-s-s ge-gemeen-n"lachte ik

'Is dat Brooke?' vroeg Jake. 'Nee, lijkt maar zo,' zei ik en Brooke moest nog harder lachen. 'Ik wou eigenlijk vragen of je kwam eten.' 'Ik weet niet of jij blind bent, want ik woon in een eigen huis. AL kan je mijn camper nou niet echt een huis noemen, maar toch.' Het is waar, ik woon in een camper. maar soms is het best wel handig hoor, ik bedoel als ik voor een tijdje wegga, neem ik gewoon mijn hele huis mee!

Jenifer's camper was hip weetje overal posters enzo. gewoon hip. "het komt erop neer dat ze niet naar je toe komet"gilde ik richting de telefoon.

'Jen, zet die speaker uit.' Ik drukte de speaker uit. Maar liet Brooke gewoon meeluisteren. 'Kom je nou nog?' 'Ik ben hier net een half uur!' 'Moet ik je komen halen ofzo?' 'Dan krijgen we oorlog. Zou je dat echt doen om mij?' 'Godver, dat weet je best!' 'Oké schat, ik kom naar huis,' zei ik plagerig.

"nouhe"!'wierp ik tegen. "ze houden hier juist de gil westrijdje"lachte ik toen er weer werd gegil van beneden


Reacties:


Merel
Merel zei op 17 feb 2010 - 18:37:
Oké, ik ga niet nog een keer editten, ik ga nu gewoon zeggen:

Als de wiedeweerga waar de bliksem is ingeslage nverder! (Jah, daar heb ik wat mee!)

xxx


Lisaa
Lisaa zei op 17 feb 2010 - 12:05:
meeeer;


Merel
Merel zei op 9 feb 2010 - 18:56:
SNEL MEER!

Edit: NOG SNELLER MEER! *hup Jasper!*

Edit 2: NOG SNELLER MEER! BEGREPEN?!

Edit 3: OP Z'N SNELST MEER!