Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » life_is_shit_with_a_kid » just wisper in me ear that you love me 2 forever

life_is_shit_with_a_kid

9 feb 2010 - 20:37

421

1

245



just wisper in me ear that you love me 2 forever

k doe men best om het verhaal een beetje beter te make :) ik vond het nergens op slaan :$

In de verte valt een deur dicht. Het lijkt zo ver weg maar toch zo dichtbij. Moeizaam gaan mijn ogen open. Is dat ?? *knipper* Dit kan niet *knippert opnieuw*. Mijn hand word begeleid naar mijn hoofd alsof dat de hevige pijn kan verzachte. "Ssstt ik ben bij je'' klinkt het zacht in mijn oor. Het licht wordt weer helder en ik kijk recht een paar ogen. Oliver ?? vormen mijn lippen duidelijk. Een bevestigend knijpje in mijn hand stelt me gerust. hij kijkt me aan en ondanks alle pijn weet ik een glimlach op mijn gezicht te toveren. Hij helpt me recht en neemt me mee naar zijn thuis.
"We zijn thuis" schreeuwt hij naar zijn moeder. net op het moment dat ik me via de trapleuning omhoog wil slepen. Neemt hij me op. Hoe hij dat heeft gedaan blijft me een raadsel (; .
Ik open de deur van zijn kamer, en ga op zijn bed zitten. Oliver komt naast me zitten en vraagt hoe het nu met me gaat. Even denk ik eraan hem te zeggen dat alls goed met me gaat. Maar het voelt alsof mijn stembanden eruit worden gerukt. "Het gaat wel". Ik vertel hem dat ik de laatste tijd nogal ziek ben en flauw val zonder reden. En het moment dat ik naar mijn hoofd geslingerd krijg dat hij had ontdekt dat de condoom gescheurd was en hij me vraagt of het zou kunnen dat ik zwanger ben staat mijn wereld stil. Zwijgend kijk ik hem aan. Tranen vullen mijn ogen. Dit zou natuurlijk alles verklaren. Maar het kan niet het mag niet. Ik sta recht en zeg hem dat ik men moeder beloofd heb optijd thuis te komen. Ik druk een kus op zijn lippen en ga naar beneden. Op de trap was het gewoon onmogelijk mijn tranen nog langer in te houden. Huilend loop ik zijn moeder voorbij naar buiten. In de eerste de beste apotheker loop ik binnen om een zwangerschapstest. De vrouw kijkt me afkeurend aan, maar als ze mijn gebroken geicht ziet doet ze snel verder. Ze scant het in en stopt het in een zakje. "Dat is dan ,,, Heyy terugkomen jij !! ,, Je moet nog betalen !! MEISJE !!" .
Ik loop alsof mijn leven ervan afhangt. De test stop ik in mijn zak en het plastiek zakje laat ik ergens achter. Ik open de voordeur en ren meteen naar boven, De badkamer binnen.
...
...
...
please please please ,, Mijn wereld stort in als ik plots een roos plusje zie verschijnen. NEE!! Dit kan niet ,, gebroken blijf ik ernaar staren.


Reacties:


Technicolor
Technicolor zei op 9 feb 2010 - 20:19:
Weetje, dit vind ik een super mooi deeltje alleen het is zo dramatisch+ als je het je voorsteld is het echt prachtig ofzo

SNEL VERDER(schrijf by Godsd. ofzo?)