Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » korte dingskes » locked-memory

korte dingskes

12 feb 2010 - 11:36

248

1

241



locked-memory

Een luid geklop op ijzer is het vreselijke geluid dat mij wakker maakt. de 'OPSTAAN!'die volgt is voor mij dan ook niet meer nodig. Ik open mijn ogen en kijk rond. Ik ben in een betonnen kamern een in de muur gebouwd bed, een ijzeren kast, een ijzeren bureau en tralies die 1 van de muren vervangen. Waar ben ik? Wat is er gebeurd? Ik ga recht zitten en concentreer mij. Bedden komen boven, ongeordend, maar wel de juiste. Ik ontspan mij en laat de beelden als een film aan mij voorbij gaan.

Ik zit samen met wat vrienden in mijn flat. Ineens staat 1 van hen recht en richt een wapen op een ander. Hij schiet en er volgt er nog 1. Dan volgt een klap op mijn hoofd en word alles zwart.

Ik word wakker terwijl de politie binnenstormt. Mijn handen zitten onder het bloed, al mijn vrienden zijn dood en mijn geheugen is weg.

Er wordt mij verteld dat er nog verschillende mensen in het flatgebouw vermoord zijn. Ze waren doodgeschoen, dus denk ik meteen aan mijn viend. Maar dan blijkt dat ook hij vermoord is en dat ik kruitsporen aan mijn handen heb.


Ja, nu weet ik het weer. Door die klap op mijn hoofd is mijn geheugen beschadigd. Elke morgen opnieuw moet ik dit doen om te weten waar ik ben. En door dat geheugenverlies zit ik hier. Ik zit in de cel, beschuldigd van meervoudig moord, maar weet niet wiens bloed ik aan mijn handen heb...

[reacties??]


Reacties:


SunShine
SunShine zei op 13 feb 2010 - 13:51:
Iek, best wel vies.. o__o
Maar wel leuk dat je zoveel fantasie hebt om met zulke verhaaltjes op de proppen te komen ='
x.